- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.281
Kurtaj işi olmasaydı hemen baslardim diğer tedaviye ama her şeyin bir vakti saati var sanırım. Sana da iyi bayramlar canım. İnşallah güzel sonuçlarını öğreniriz.Ben de o kervana dahil degilim :) bak onun oldu senin de olur diye teselli edilenim hep :) bizim sinavimiz da buymus sanirim napalim...olur da tedavim olumsuz olursa arayi acmam diye umut olmustu..hakkimizda hayirlisi olsun...iyi bayramlar
Dua ,zaman herseyin ilaci gercekten canim .etkilenmemek elde degil tabiki.sen cok guclusun canim. Bir an once gelecek melegin icin toparlanip baslayacaksin ins. Ben inaniyorum. vucudun hamile kalabiliyir en azindan. Sonu Olumsuzda olsa bunu ogrendik ya.bu bile iyi bir.haber aslinda. Toparlanki ins canim. Bir.an once.istanbuldaki bebegini al gel ins.Geç mi açısı da gözyaşı da canım.toparlanamadim ,hep aklımda bebeğim. Her şeyin sonu değil biliyorum ama o duygudan cikamadim hala. Geceleri uyuyamiyorum,yemek yiyemiyorum. Allah im sabir versin. Dua et canım bana da inşallah bir sonraki tedavide kavusurum bebeğime
Anladim canim evet cok haklisin oyle kafana gore kan testi ultrason yok burda catliyorum resmen test yapiyorum silik cikiyor ama kullandigim pregnyl in etkisiymis sanirim arastirdim 6. Gunumden beri test yapiyorum offf artik cok daha zor bigun 11. Gun ayyy keske h3men test yaptirabilsem...Canım biz baya ilaç kullanıyoruz ama doktorun söylediği dışında kafana göre kullanamazsın o ilaçları. Yani bana sorarsan ben coraspin, folio, hibor, estrofem, crinone jel, proluton depot kullanıyorum. Ama benim geçmişimde düşüklerim olduğu için ilaçların 3 tanesi bebeğin tutunmasına yardımcı. 2 tanesi kan sulandırıcı. 1 tanesi de vitamin. Dolayısıyla yanlış yönlendiririz biz seni burda. Yurtdışında ne yazık ki ilaç konusunda çok cimriler bizim gibi ilaçlara saldırmıyolar bildiğim kadarıyla öyle kafana estiğinde ultrasonla da bakmıyolar. Allah yardımcın olsun gerçekten onlara dert anlatmak çok zor. Ama içini ferah tut vardır bi bildikleri. Mutlaka daha önceki uygulamalarında bu şekilde hamile kalmışlardır insanlar ki böyle devam ediyolardır. Bizde de bazı doktorlar erkenden kesti ilacları benim ki mesela şimdilik 10.haftaya kadar devam hepsini bittikçe temin et dedi.
Hadi güzel haberlerle canım benim :)Kızlar yoldayız hastaneye gidiyoruz melegimin kalp atışı için. .dua edin de görelim. .çok heyecanlıyım
Allah sabir versin cok üzüldüm gercekten zor bi durum hepimizin basina gelebilir...ims tez zamanda yüzün güler. .Geç mi açısı da gözyaşı da canım.toparlanamadim ,hep aklımda bebeğim. Her şeyin sonu değil biliyorum ama o duygudan cikamadim hala. Geceleri uyuyamiyorum,yemek yiyemiyorum. Allah im sabir versin. Dua et canım bana da inşallah bir sonraki tedavide kavusurum bebeğime
Kızlar yoldayız hastaneye gidiyoruz melegimin kalp atışı için. .dua edin de görelim. .çok heyecanlıyım
Inşallah canımHadi güzel haberlerle canım benim :)
whiterose00
Allah sabır versin arkadaşım
İnsqllah en kisa zamanda bebişleriné kavusursun dualarımız senle
Ay inşallah canım suan da bekliyoruzmerakla bekliyoruz. hayırlı haberlerle gel inşallah
canım eğer dün ve bugün de silik çıkıyorsa gozunaydin pozitiftir sonucun. Pregnylin etkisi geçmiştir şimdiye.. Icini ferah tutAnladim canim evet cok haklisin oyle kafana gore kan testi ultrason yok burda catliyorum resmen test yapiyorum silik cikiyor ama kullandigim pregnyl in etkisiymis sanirim arastirdim 6. Gunumden beri test yapiyorum offf artik cok daha zor bigun 11. Gun ayyy keske h3men test yaptirabilsem...
Ay inşallah canım suan da bekliyoruz
Anladim canim evet cok haklisin oyle kafana gore kan testi ultrason yok burda catliyorum resmen test yapiyorum silik cikiyor ama kullandigim pregnyl in etkisiymis sanirim arastirdim 6. Gunumden beri test yapiyorum offf artik cok daha zor bigun 11. Gun ayyy keske h3men test yaptirabilsem...
Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mukendim kadar heyecanlandım. bak heyecandan karnın titreyecek engel ol haşır huşur sesler çıkıyo sonra
Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
1haftalik geriligi genelde bebek ilerde kapatiyor Diyorlar canim.Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
Oncekinde keseyi görmüştük sorun yoktu. .Bugün kalp atışı vardı ama istediğim gibi değil dediönceki kontrolde nasıldı . içini ferah tut. bi arkadaşımın bebeği böyle 1 hafta geriden geldi şu an kucağında