2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben de o kervana dahil degilim :) bak onun oldu senin de olur diye teselli edilenim hep :) bizim sinavimiz da buymus sanirim napalim...olur da tedavim olumsuz olursa arayi acmam diye umut olmustu..hakkimizda hayirlisi olsun...iyi bayramlar
Kurtaj işi olmasaydı hemen baslardim diğer tedaviye ama her şeyin bir vakti saati var sanırım. Sana da iyi bayramlar canım. İnşallah güzel sonuçlarını öğreniriz.

Dua ,zaman herseyin ilaci gercekten canim .etkilenmemek elde degil tabiki.sen cok guclusun canim. Bir an once gelecek melegin icin toparlanip baslayacaksin ins. Ben inaniyorum. vucudun hamile kalabiliyir en azindan. Sonu Olumsuzda olsa bunu ogrendik ya.bu bile iyi bir.haber aslinda. Toparlanki ins canim. Bir.an once.istanbuldaki bebegini al gel ins.

whiterose00 tatlııııım lütfen yıpratma kendini yazdıklarını okuyunca resmen ağladım minikin sağlıklı değilmiş annesi Allah muhafaza kucağına alıp bişey olsaydı o zaman daha çok üzülürdük rabbim beterinden saklasın senin güçlü olman lazım ki vucudun toparlasın hemen ve sen şuan lohusasın dinlen bol bol dualarımdasın rabbim hepimizi sınıyor tatlım sitem etmeyelim güçlü duralım seninde burada mutluluk haberlerini vereceğin günler gelecek yeter ki dik dur güçlü ol toparlanıver hemen dualarımızdasın...

Anladim canim evet cok haklisin oyle kafana gore kan testi ultrason yok burda catliyorum resmen test yapiyorum silik cikiyor ama kullandigim pregnyl in etkisiymis sanirim arastirdim 6. Gunumden beri test yapiyorum offf artik cok daha zor bigun 11. Gun ayyy keske h3men test yaptirabilsem...

Allah sabir versin cok üzüldüm gercekten zor bi durum hepimizin basina gelebilir...ims tez zamanda yüzün güler. .

canım eğer dün ve bugün de silik çıkıyorsa gozunaydin pozitiftir sonucun. Pregnylin etkisi geçmiştir şimdiye.. Icini ferah tut

gözün aydın senin iş olmuş bence :) bi foto atar mısın bakalım

kendim kadar heyecanlandım. bak heyecandan karnın titreyecek engel ol haşır huşur sesler çıkıyo sonra
Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu

selam kizlar.. kanamam halâ devam ediyor az da olsa. bugün kontrole gittim. bebegimin rahim agzina dogru yerlestiğini söyledi kanama bundan olabilir dedi doktorum. 5 günde bir proluton depot yaptiricam ve kanama kesilene kadar yatış verdi. sadece ihtiyac icin kalkacakmisim.. böyle kizlar iste. bu arada kanama olduğu icin ilaclara aynen devam dedi.

önceki kontrolde nasıldı . içini ferah tut. bi arkadaşımın bebeği böyle 1 hafta geriden geldi şu an kucağında

1haftalik geriligi genelde bebek ilerde kapatiyor Diyorlar canim.
Kkendinide bebeginide uzme lutfen.kalbi gorduyseniz haftayada duyarsiniz ins. Muz yemek bebegi gelistiriyor diye dymustum. Gunluk tuketmeye calisiyorum. Belki bi faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…