-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.301
Inşallah canım ilk haftalarda geride olması da aynı mıdır gelişimi devam eder mi1haftalik geriligi genelde bebek ilerde kapatiyor Diyorlar canim.
Kkendinide bebeginide uzme lutfen.kalbi gorduyseniz haftayada duyarsiniz ins. Muz yemek bebegi gelistiriyor diye dymustum. Gunluk tuketmeye calisiyorum. Belki bi faydasi olur
Gercekten mi ama ben transferden sonra vurundum 18inde vurundum en son 1500 luk once ki gunlerde daha koyuydu cizgi simdi hayalet gibi ne dersin var midir sencecanım eğer dün ve bugün de silik çıkıyorsa gozunaydin pozitiftir sonucun. Pregnylin etkisi geçmiştir şimdiye.. Icini ferah tut
inşallah canım suan çok Üzgünüm. .yiyeceğin faydası olur mu neler tavsiye edersinizMEVANURRRR canım strest yapma bebek yavaş büyüyordur düzene girer sen yiyeceklerini ihmal etme ve ilaçlarını gönlünü ferah tut canım
inşallah canım suan çok Üzgünüm. .yiyeceğin faydası olur mu neler tavsiye edersiniz
Bende normalde bu kadar sık gitmek istemezdim Avrupa'da çok az ultrasona giriliyormuş ama ikiz olunca hep bişey olacakmış gibi geliyor Bayram'dan sonra doktorla görüşüp randevu alırım artık3 hafta çok uzun ya:) sabredemezsin bence bana 15 gün sonra gel diyo ben 14 gün yapıp 1 günü yiyorum
7+0da muayeneye gitmistim bende canim. Ikizlerden biri geride geliyordu.sordum bazen geriden gekme durumlari oluyormus.sikinti varmi demistim. Kucuk farklarda sikinti olmaz demisti doktorum bana. Arayi cok acarsa sikinti oluyor canim. Allahin izniyle.kapatilamayacak bir.fark degil.Inşallah canım ilk haftalarda geride olması da aynı mıdır gelişimi devam eder mi
Ümraniye'de oturuyorum canım.Canım Nerede oturuyorsun
Yok canım birsey demedi yiyecekle alakali değil dedi kafam kalbim cok karışıkCanım strest yapma sen yeter bebeğe zararı olmasın doktorun yeterli açıklamayı yapmadımı yani şöyle yapman gerekiyor şunları yemen lazım vs.?
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur gelişimi devam eder melegimin. .çok zor bır durum varlığına alistiktan sonra böyle bır ihtimal çok kötü7+0da muayeneye gitmistim bende canim. Ikizlerden biri geride geliyordu.sordum bazen geriden gekme durumlari oluyormus.sikinti varmi demistim. Kucuk farklarda sikinti olmaz demisti doktorum bana. Arayi cok acarsa sikinti oluyor canim. Allahin izniyle.kapatilamayacak bir.fark degil.
Ilk aylarda cok fazla gelisimleri oluyir.zaten.kalbn attignida gormussun. Ins. Bisey olmaz canim
Yok canım birsey demedi yiyecekle alakali değil dedi kafam kalbim cok karışık
Çok sağol canım yaa..içime şu serptinizŞimdi internetten baktım karşılaşılan bir durummuş kalp atışı varsa bebeğin kendini hızlandırır inşallah bir de gece uyurken sol tarafınıza yatın arkadaşlar.
Inşallah canım dua edin bebeğim beni birakmasinCanim uzme kendini dedigim gibi kalp atisini gordun ya cok sukur insallah bidahaki kontrolde haftasina yetisir
Canim cok boyle seyler duydum moreli i bozma lutfen faha vok kucuk ileriki zamanlarda hicli gelisecektir merak etme lutfen..Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
Korkma canim ins haftya guzel haberlerini alacaksın gelişecek bebeginOncekinde keseyi görmüştük sorun yoktu. .Bugün kalp atışı vardı ama istediğim gibi değil dedi
Mevanurcum üzme kendini de bebeğini de o minicigin kalbi atıyor şu An içinde ve seni hissediyorSuan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu