- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.261
Yok canim o ultrason cihazinin hertz degeri yani frekansi. Kalp atisi birimi bpm(beats per minute)
Slm cnm corasprini beden kullaniyorsunuz acaba kan inceltsin diye mi peki neden buna ihtiyaciniz oluyor ki bende mi kullanmaliyim acabaAynen canım yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam. .kalp atışını duyu ca gönül rahatlığıyla bekleriz artık. .
Canim bende günde yarım coraspin kullaniyorum doktorum ben bırak diyene kadar devam dedi. .sorun yoktur..Bu arada sormanız gereken sorular varsa yarın sorayım :)
Ihtiyacim var mı bilmiyorum ama Dr um kullanmam gerektiğini söyledi. .opu dan itibaren kullanıyorumSlm cnm corasprini beden kullaniyorsunuz acaba kan inceltsin diye mi peki neden buna ihtiyaciniz oluyor ki bende mi kullanmaliyim acaba
Offff benim kafam.cok karisiyor ya peki genelde opudan sonra herkes kullanjyor mj turkiyede buarada bebisini allah tamamina erdirsin cnm saglikla kucagina alirsin insallah tum arkadaslarim bir kac sayfa geri de hic guzel seyler okumadim cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun arkadaslar bir daha ayni sekilde denemesin sizi buarada benim de test gunum cumartesi beklemede neler hissettin cnm benim adet agrim oluyor kisa sureli gunde 4 5 kez normal mi bu. Aslinda adet agrisindan daha fazla nefesim kesiliyor ama uzun surmuyor allahtanIhtiyacim var mı bilmiyorum ama Dr um kullanmam gerektiğini söyledi. .opu dan itibaren kullanıyorum
Canım biz baya ilaç kullanıyoruz ama doktorun söylediği dışında kafana göre kullanamazsın o ilaçları. Yani bana sorarsan ben coraspin, folio, hibor, estrofem, crinone jel, proluton depot kullanıyorum. Ama benim geçmişimde düşüklerim olduğu için ilaçların 3 tanesi bebeğin tutunmasına yardımcı. 2 tanesi kan sulandırıcı. 1 tanesi de vitamin. Dolayısıyla yanlış yönlendiririz biz seni burda. Yurtdışında ne yazık ki ilaç konusunda çok cimriler bizim gibi ilaçlara saldırmıyolar bildiğim kadarıyla öyle kafana estiğinde ultrasonla da bakmıyolar. Allah yardımcın olsun gerçekten onlara dert anlatmak çok zor. Ama içini ferah tut vardır bi bildikleri. Mutlaka daha önceki uygulamalarında bu şekilde hamile kalmışlardır insanlar ki böyle devam ediyolardır. Bizde de bazı doktorlar erkenden kesti ilacları benim ki mesela şimdilik 10.haftaya kadar devam hepsini bittikçe temin et dedi.Ya arkadaslar yarin doktora gidecek olan yok mu benim bir sorum var yardimci olun lutfen bana yada doktora gidecek olan bana ozelden yazbilir mi ben hollandada yasiyorum ve burada yaptirdim tup bebegi ama herseyi soramiyorsun turk doktorlarina daha cok guveniyorum sizlere yapilan cogu sey bana yapilmadi sizler igneler falan mullaniyorsunuz ama burda bana transferden aonra ne jel verdiler ne de corasprin falan sadece transferden sonra pregnyl 1500 kullandim onun bile aciklamasi yapilmadi da ben arastira arastira buldum lutfen yardimci olun bana ... kafayi yiycem yoksa zaten hormonlar tavan yapmis 14. Gun idrar testi yapacakmisim sonra onlari arayacakmisim yahu cagirda kan testi yapsana ... neyse bak ya gene sinirlendim sabir sabir ya dabir su siralar cok cekiyorum
Tanıdığın birinin de kalp atışı yok diye kürtaj dediler ama o bekledi ve suan kucağında bebeği sana zarar verme süresi başlayan a kadar bekle canım Rabbim bu mübarek Arefe gününün yüzü suyu hürmetine bi sonraki gidişine kalp atışını duyursun aminArkadaşlar göremedim kalp atışlarını Dr kürtaj dedi carsambaya bugün başka bir dra gittim embriyoyu gördü kendi Dr görememişti ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta bekliyelim dedi ama benim umudum kalmadı.6+5 günlük oldum sizce kalbi atarmi bu haftadan sonra çok zor beklemek
Babada birşey demedi bende sormadım ne oluyorsa bu doktorun yanına gidince benim soracaklarım buhar olup uçuyor bende telefonla sorayımCannaram doktorum bana 2-3 hafta sonra seni tekrar görmek istiyorum dedi 12 ekime rendevu aldım :)
Hepimizde adet tarihimize yakın adet ağrısına benzer ağrılar oldu cnm. Benimde nefesim kesiliyodu kalbim hızlı hızlı atıyodu ben kullandığım ilaçlara bağlamıştım demekki ilaçla alakası yokmuş hormonların değişmesiyle alakalı bi durummuş. Bazılarında hiç biley olmadı mesela. Kişiden kişiye o kadar farkediyoki bazılarında kasıklarda batma oldu. Kabız olmamaya çalış bulabiliyosan ananas ye kabak çekirdeği ye (bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş bende burda öğrendim) ve kendini yormadan geçir test zamanına kadarOffff benim kafam.cok karisiyor ya peki genelde opudan sonra herkes kullanjyor mj turkiyede buarada bebisini allah tamamina erdirsin cnm saglikla kucagina alirsin insallah tum arkadaslarim bir kac sayfa geri de hic guzel seyler okumadim cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun arkadaslar bir daha ayni sekilde denemesin sizi buarada benim de test gunum cumartesi beklemede neler hissettin cnm benim adet agrim oluyor kisa sureli gunde 4 5 kez normal mi bu. Aslinda adet agrisindan daha fazla nefesim kesiliyor ama uzun surmuyor allahtan
3 hafta çok uzun ya:) sabredemezsin bence bana 15 gün sonra gel diyo ben 14 gün yapıp 1 günü yiyorumBabada birşey demedi bende sormadım ne oluyorsa bu doktorun yanına gidince benim soracaklarım buhar olup uçuyor bende telefonla sorayım
Amin arkadaşım inşallah bende çok okudum 8.haftadan sonra kalp atışını duyanları inşallah duyarimTanıdığın birinin de kalp atışı yok diye kürtaj dediler ama o bekledi ve suan kucağında bebeği sana zarar verme süresi başlayan a kadar bekle canım Rabbim bu mübarek Arefe gününün yüzü suyu hürmetine bi sonraki gidişine kalp atışını duyursun amin
İnşallah yasanazsin canım.belki daha yeni atmaya başlayacaktır. Olumlu düşünelim gene de ,diğer duruma da hazırlıklı oldu. Benim gibi şoka girme o an canım.kurtajdaan sonra ilk adet 30-40 gün sonra olunacakmis.en az uç adet geçirmek gerekiyormus.uç dort ay kesin bekleyeceğiz canımİnşallah cnm çok üzüldüm inan,bende senin yaşadıklarını yasicam büyük bi ihtimal ama nasıl kaldiririm bilmiyorum inş bidahaki defa denediğimız de yaşamayiz bu yasadiklarimizi ne kadar sure bekliceksin tekrar denemek icin
Arkadasim cok gecmis olsun..insallah hakkinda hayirlisi olur..okuyunca yazmadan edemedim. Bi tanidigimiz 3aylikken kalp atisi durmasindan bebegini kaybetti en az 6 ay korunur diyorduk. Bir sonraki ay hamile kalmis. Biz de sasirdik diyor. Bebegini 40 gun once kucagina aldi..elbette korunma suresi onemli bence de ancak sabirla umutla bekleyip istemeli sanirim..bana cok umut olmustu bu hikayeİnşallah yasanazsin canım.belki daha yeni atmaya başlayacaktır. Olumlu düşünelim gene de ,diğer duruma da hazırlıklı oldu. Benim gibi şoka girme o an canım.kurtajdaan sonra ilk adet 30-40 gün sonra olunacakmis.en az uç adet geçirmek gerekiyormus.uç dort ay kesin bekleyeceğiz canım
Canimmmm aklim sende ama yazamiyordum inan. Naptin toparlanabildinmi biraz.inaniyorumki rabbim tez zamanda minigini gondercek sanada. Mubarek arefe hurmetine bolbol dua edelim bugunİnşallah yasanazsin canım.belki daha yeni atmaya başlayacaktır. Olumlu düşünelim gene de ,diğer duruma da hazırlıklı oldu. Benim gibi şoka girme o an canım.kurtajdaan sonra ilk adet 30-40 gün sonra olunacakmis.en az uç adet geçirmek gerekiyormus.uç dort ay kesin bekleyeceğiz canım
Geç mi açısı da gözyaşı da canım.toparlanamadim ,hep aklımda bebeğim. Her şeyin sonu değil biliyorum ama o duygudan cikamadim hala. Geceleri uyuyamiyorum,yemek yiyemiyorum. Allah im sabir versin. Dua et canım bana da inşallah bir sonraki tedavide kavusurum bebeğimeCanimmmm aklim sende ama yazamiyordum inan. Naptin toparlanabildinmi biraz.inaniyorumki rabbim tez zamanda minigini gondercek sanada. Mubarek arefe hurmetine bolbol dua edelim bugun
Korunmak da korunmasak da tüp bebekten başka caremiz yok bizim. Gene deyecegiz mecbur. Keşke sorun olma da normal yoldan hamilelik olsa.insanın her ay umudu olur ama bir o kervana dahil değiliz.hayırlısı olsun napalimArkadasim cok gecmis olsun..insallah hakkinda hayirlisi olur..okuyunca yazmadan edemedim. Bi tanidigimiz 3aylikken kalp atisi durmasindan bebegini kaybetti en az 6 ay korunur diyorduk. Bir sonraki ay hamile kalmis. Biz de sasirdik diyor. Bebegini 40 gun once kucagina aldi..elbette korunma suresi onemli bence de ancak sabirla umutla bekleyip istemeli sanirim..bana cok umut olmustu bu hikaye
Ben de o kervana dahil degilim :) bak onun oldu senin de olur diye teselli edilenim hep :) bizim sinavimiz da buymus sanirim napalim...olur da tedavim olumsuz olursa arayi acmam diye umut olmustu..hakkimizda hayirlisi olsun...iyi bayramlarKorunmak da korunmasak da tüp bebekten başka caremiz yok bizim. Gene deyecegiz mecbur. Keşke sorun olma da normal yoldan hamilelik olsa.insanın her ay umudu olur ama bir o kervana dahil değiliz.hayırlısı olsun napalim