2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Mevlanur canim panik yapma uzulme.bak ben keseyi gormeyi gittigimde oyleydi.kese haftasina gore cok kucuktu zor gordu iki gun sonra biraz daha rahat gordu ama bak hala aklimda acaba buyudumu embriyo yolk kesesi olustumu bunlari dusunuyom.kalp atisini duymusun cok sukur insallahh buyuycek annesi uzme kendini lutfen.ne dedi nevin hanim olumlumu konustu olumsuzmu

1haftalik geriligi genelde bebek ilerde kapatiyor Diyorlar canim.
Kkendinide bebeginide uzme lutfen.kalbi gorduyseniz haftayada duyarsiniz ins. Muz yemek bebegi gelistiriyor diye dymustum. Gunluk tuketmeye calisiyorum. Belki bi faydasi olur
Inşallah canım ilk haftalarda geride olması da aynı mıdır gelişimi devam eder mi

Inşallah canım ilk haftalarda geride olması da aynı mıdır gelişimi devam eder mi
7+0da muayeneye gitmistim bende canim. Ikizlerden biri geride geliyordu.sordum bazen geriden gekme durumlari oluyormus.sikinti varmi demistim. Kucuk farklarda sikinti olmaz demisti doktorum bana. Arayi cok acarsa sikinti oluyor canim. Allahin izniyle.kapatilamayacak bir.fark degil.
Ilk aylarda cok fazla gelisimleri oluyir.zaten.kalbn attignida gormussun. Ins. Bisey olmaz canim

7+0da muayeneye gitmistim bende canim. Ikizlerden biri geride geliyordu.sordum bazen geriden gekme durumlari oluyormus.sikinti varmi demistim. Kucuk farklarda sikinti olmaz demisti doktorum bana. Arayi cok acarsa sikinti oluyor canim. Allahin izniyle.kapatilamayacak bir.fark degil.
Ilk aylarda cok fazla gelisimleri oluyir.zaten.kalbn attignida gormussun. Ins. Bisey olmaz canim
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur gelişimi devam eder melegimin. .çok zor bır durum varlığına alistiktan sonra böyle bır ihtimal çok kötü

Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
Canim cok boyle seyler duydum moreli i bozma lutfen faha vok kucuk ileriki zamanlarda hicli gelisecektir merak etme lutfen..

Canim inan ne hissetigini o kadar iyi anliyorumki.bana kese cok kucuk dediginde birde doktorunda morali bozuldu ogun.bi an dondum kaldim.ikigun sonra biraz buyumus desede icim hic rahat degil.bak bunu yazdim cunku sen kalp atisini gordun orda biliyosun ve buyuycek annesi stres yaparsan etkilenir.o yuzden uzme kendini bana bi arkadasim senin kaninla besleniyo pekmez ic demisti ben iciyorum sende ic istersen canim.kan yapsin zarari olmaz en azindan kansizlik olmaz.

Bayramin ikinci gunune randevu aldim baska doktora.nevin hanim istersen gel baska doktor arkadas bakar demisti.gitcez esimle.banada dua edin korkuyorumda kotu bisey duymaktan :KK43:

Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
Mevanurcum üzme kendini de bebeğini de o minicigin kalbi atıyor şu An içinde ve seni hissediyor
Benimde bebislerden biri çok minicik tahminim senin ki kadar ama kalbi çok güzel atıyor seninki gibi
Büyüyecek inşallah sen ona çok ıyu bak kalsiyum protein bol bol al
Bol bol dua et bizde edelim

X