- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.241
off her asamasinda ayri dertler.allahim yardimcin olsun.insallah duyulur insallah duacinimArkadaşlar göremedim kalp atışlarını Dr kürtaj dedi carsambaya bugün başka bir dra gittim embriyoyu gördü kendi Dr görememişti ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta bekliyelim dedi ama benim umudum kalmadı.6+5 günlük oldum sizce kalbi atarmi bu haftadan sonra çok zor beklemek
Saolasin inşallah duyulur ama normalde bu hafta duyulması gerekirmis herşey normal giderken neden boyle oldu anlamadım 7 sene sonra ilk defa bebegimize kavuscsz derken bu aşamada kaldık.ağlama krizlerine girdim Dr kalp atışı yok deyince çok zoroff her asamasinda ayri dertler.allahim yardimcin olsun.insallah duyulur insallah duacinim
Arkadaşım bende pazartesi gittim kese oluşmuş ama Dr kese boş olabilir dedi bayramdan sonra tekrar gidecem inşallah duyariz bebislerimizin kalp atiskariniArkadaşlar göremedim kalp atışlarını Dr kürtaj dedi carsambaya bugün başka bir dra gittim embriyoyu gördü kendi Dr görememişti ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta bekliyelim dedi ama benim umudum kalmadı.6+5 günlük oldum sizce kalbi atarmi bu haftadan sonra çok zor beklemek
İnşallah arkadaşım kaçıncı haftadasinArkadaşım bende pazartesi gittim kese oluşmuş ama Dr kese boş olabilir dedi bayramdan sonra tekrar gidecem inşallah duyariz bebislerimizin kalp atiskarini
Seni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri iki hafta önce yaşamış biri olarak :-( inşallah bir haftaya kalp atışları olur canım.Arkadaşlar göremedim kalp atışlarını Dr kürtaj dedi carsambaya bugün başka bir dra gittim embriyoyu gördü kendi Dr görememişti ama yine kalp atışı yoktu 1 hafta bekliyelim dedi ama benim umudum kalmadı.6+5 günlük oldum sizce kalbi atarmi bu haftadan sonra çok zor beklemek
Sen duyabildinmi kalp atisini yoksa kaybettinmi bebeginiSeni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri iki hafta önce yaşamış biri olarak :-( inşallah bir haftaya kalp atışları olur canım.
Benim 16 agustos canim 3 gun buyuguz sizden dicem canim ama ayin 8 gittgimde kese cok kucuktu zor gordu doktorum.10 da gittigimde rahat gordu 2 hafta sonrada kalp atisi dedi.ama simdi cok korkuyom haftasina gore kalp atisi bile duyanlar var bos gebelik olur diye korkuyorumcanım benim 19 ağustosta 3. Gün embriyosu transfer edildi senin ??
İnşallah cnm çok üzüldüm inan,bende senin yaşadıklarını yasicam büyük bi ihtimal ama nasıl kaldiririm bilmiyorum inş bidahaki defa denediğimız de yaşamayiz bu yasadiklarimizi ne kadar sure bekliceksin tekrar denemek icin6+4 de gittim gelişimi normaldi bebeğin ama kalp atışı yoktu ,7+6 da tekrar gittim gelişimi gene gunuyle uyumluydu ama kalp atışı yoktu gene.bir hafta içinde kalp atışı oldu mu bilmiyorum ,olmadan da nasıl gelişti.aklımda deli sorular:-( doktor kurtaj dedi ve bir gün sonra gece kanamam başladı . hemen hastaneye gittik kurtaj oldum :-( bebeği genetige gönderdik sonucu bekliyoruz .neden atmadi ,ne oldu bilmiyorum.bildiğim sey canımın çok yandığı ve 16 gün oldu bebeğim benden gideli ne uzuntum dindi ne de gozyasim. İnşallah sen bunları yapamazsın canım. İki muayene de ben farklı doktora gittim şehir degistirmem gerekmişti. İlk gittiğimde de duyulmamıştı ama doktor endişe etme gelişim normal birkaç gune duyulur demişti o yüzden biraz rahattim ,aklıma kötü şeyler gelmedi. Ben bir hafta bekleyip öyle gitmek istedim ama o zaman acı gerçekle karşılaştım ve yıkıldım resmen :-( Rabbim yardımcımız olsun canım.bebeğini şan bagislasin.
20 ağustos trasferim doktora sormadım bile kaç haftalik olduğunuİnşallah arkadaşım kaçıncı haftadasin
Benimde 22 ağustos inşallah duyabiliriz20 ağustos trasferim doktora sormadım bile kaç haftalik olduğunu
Biz konuştuk kızlar muhasebeyle, 4500 dediler..(kendi hastalarının dışındakilere 5500müş galiba) Ocak ayında ücretin değişme ihtimali varmış.Eğer değişirse yeni ücret geçerliymiş..Benimde kalp atisi daha
Duymadim canim malesef16 agustos transfer tarihim.bayramda izinliymis nevin hanim bayram sonu cagirdi kalp atisi icin.sadece keseyi gorduk.sen duydunmu kalp atisini yada yolk kesesini gordunmu canim.dogum ucretini hic konusmadim cok kararsizim bende dogum ucretleri 4 5 civari sanirim.fiyatlar biraz yuksek
Aaa sende ayni doktordamisin canim nevin hanimin hastasimisin.Biz konuştuk kızlar muhasebeyle, 4500 dediler..(kendi hastalarının dışındakilere 5500müş galiba) Ocak ayında ücretin değişme ihtimali varmış.Eğer değişirse yeni ücret geçerliymiş..
Canım Nerede oturuyorsunAy ne güzel adına çok sevindim. Evet haklısın opudan önceki ilaçlar çok pahalı. Elimden geldiğince şimdiden hazırlık yapıyorum. İnşallah bir yerlerden bulabilirim. yoksa çok ama çok zorlanacağım.