2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım
Bence boyatmayin benimde saçlarım kullu kumral ben o cesaret alıp boyayamam saçlarımı nede olsa hersey onların sağlığı için dayanın 9 ay ne olcak

Muhakkak almalısın ben transfer edilen embriyo resminden itibaran butun ultrason çıktılarını çerçeveletip odasına asıcam :)

Sen benden de leylaymışın cnm :) bende kalp atışlarını videoya çekmedim, hızını sormadım diye kendime kızıyorum. Ultrason görüntüsünü yatak odamda aynaya koydum:))) durmadan bakıyorum noktacık bişey ne anlıyosam

Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım

canım 3 aydan sonra bıyatabilirsin dedi şuan bebeğin organları gelişiyor boyatma sakın dedi benimde sarı uçlar ombre platin sarısı dipler kumral oldu şuan perukmu taksak :)

Benimde bugün kü ultrason çıktısı kucağımda durup durup öpüyorum
Bebeğimle ilk kese görmeye gittiğimizde eşim videoya çekmişti ama bugün ku kalpt atışının sesini çekmeye unuttum çok detaycı olan ben nasıl unuturum

canim benim de arada kanamam ve lekelenmem devam ediyor. cumartesi baslamisti yarin doktora gidecegim. bende yatiyorum dört gündür ve dedigin gibi yaklasik iki saatlik yere bile gidemoyorum yollarimiz da kötü acikcasi esimde ben de istemiyoruz bir yere gitmeyi bayram da evdeyiz bizda saglik olsun da napalim

Aynen öyle.rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bebişimizle birlikte çook bayramlar yaparız allahın izniyle. Dikkat et kendine.

Gözün aydın canım bende bir sonraki randevuyu soracaktım galiba benim doktorum yoğunluktan söylemeyi unuttu bir sonraki randevuyu

Arkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?
benimkinde yazmıyo doğum tarihi

Bence boyatmayin benimde saçlarım kullu kumral ben o cesaret alıp boyayamam saçlarımı nede olsa hersey onların sağlığı için dayanın 9 ay ne olcak

ben tanıdık kuaföre sordum. asla doğal boya yoktur sık dişini dedi

Canim biz de sesi kaydetmeyi düşünüyorduk esim telefonun kaydetme bolumunu acti ama iceri girince heyecandan unuttu:) ben zaten uçtum aklima gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…