- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.221
Canlarım çok saolun ilginize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence boyatmayin benimde saçlarım kullu kumral ben o cesaret alıp boyayamam saçlarımı nede olsa hersey onların sağlığı için dayanın 9 ay ne olcakYaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım
Ya ben hep unutuyorum utrasyon kağıdını istemeye eşimde yanımda oda unutuyor doktorda vermiyor bu sefer isteyecem çok güzel bir duygu hamilelik esim hemen doğsun diyor çok sabırsız rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bebislerimı Zi sağ salim dogsunlar
Sen benden de leylaymışın cnm :) bende kalp atışlarını videoya çekmedim, hızını sormadım diye kendime kızıyorum. Ultrason görüntüsünü yatak odamda aynaya koydum:))) durmadan bakıyorum noktacık bişey ne anlıyosamYa ben hep unutuyorum utrasyon kağıdını istemeye eşimde yanımda oda unutuyor doktorda vermiyor bu sefer isteyecem çok güzel bir duygu hamilelik esim hemen doğsun diyor çok sabırsız rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bebislerimı Zi sağ salim dogsunlar
Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım
Sen benden de leylaymışın cnm :) bende kalp atışlarını videoya çekmedim, hızını sormadım diye kendime kızıyorum. Ultrason görüntüsünü yatak odamda aynaya koydum:))) durmadan bakıyorum noktacık bişey ne anlıyosam
Yanlis hesap kurbani oldum canim ben. Olsun ama 3gun gec transfer olsaydim.agustosa giriyordum yinede
canim benim de arada kanamam ve lekelenmem devam ediyor. cumartesi baslamisti yarin doktora gidecegim. bende yatiyorum dört gündür ve dedigin gibi yaklasik iki saatlik yere bile gidemoyorum yollarimiz da kötü acikcasi esimde ben de istemiyoruz bir yere gitmeyi bayram da evdeyiz bizda saglik olsun da napalimKızlar selam kontrole gittim geldim.kanama çok minik lekelenme şeklinde.yok gibi. Keseye baktı dr. Bayram sonuna kadar yatış. Seyahat yasak. Aileme gidemeyecegim. 2 saatlik yol ama kısa mesafeyi bile önermiyorum dedi. Salı tekrar kontrol.
Balli denedim ama isitmadan isitip deneyeyim canim sagolasinSütten bende tiksiniyodum cnm ama ısıtıp içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum o zmn içebiliyorum. Sende dene istersen belki işe yarar
Depot vermedi canım gün aşırı iğne ve günlük 6 tane fitil kullanıyorum yeterli dediHmm bana okadar kati kural koymadi dr yat dedi ama ignen icin yarim saatlik mesafeyi yuruyebilirsin dedi ilginc geldi banada progestan depot verdimi canim.
Aynen öyle.rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bebişimizle birlikte çook bayramlar yaparız allahın izniyle. Dikkat et kendine.canim benim de arada kanamam ve lekelenmem devam ediyor. cumartesi baslamisti yarin doktora gidecegim. bende yatiyorum dört gündür ve dedigin gibi yaklasik iki saatlik yere bile gidemoyorum yollarimiz da kötü acikcasi esimde ben de istemiyoruz bir yere gitmeyi bayram da evdeyiz bizda saglik olsun da napalim
Gözün aydın canım bende bir sonraki randevuyu soracaktım galiba benim doktorum yoğunluktan söylemeyi unuttu bir sonraki randevuyuCanım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...
Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...
Gözün aydın canım darısı kalp atışı mutluluğunaSlm kızlar kesemizi gördük çok şükür Dr 15 gün sonra kalp atışına bakacak şimdide bunun sabırsızlığı başladı
benimkinde yazmıyo doğum tarihiArkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?
Heyecandan önemli soruları sormayı unutuyoruz...
Ben doktoruma hocam ben süsüme düşkünüm saçlarımı ne zaman boyatabilirim diye sordum sen böylede güzelsin dedi boyatma dedi
Bu arada eşimde ilişkiyi sordu doktorum ilk 3ay yasak dedi
Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım
Bence boyatmayin benimde saçlarım kullu kumral ben o cesaret alıp boyayamam saçlarımı nede olsa hersey onların sağlığı için dayanın 9 ay ne olcak
Canim biz de sesi kaydetmeyi düşünüyorduk esim telefonun kaydetme bolumunu acti ama iceri girince heyecandan unuttu:) ben zaten uçtum aklima gelmedi...Benimde bugün kü ultrason çıktısı kucağımda durup durup öpüyorum
Bebeğimle ilk kese görmeye gittiğimizde eşim videoya çekmişti ama bugün ku kalpt atışının sesini çekmeye unuttum çok detaycı olan ben nasıl unuturum
Kuzucum edd=expected delivery date yani beklenen dogum tarihi..Arkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?
Yok canim o ultrason cihazinin hertz degeri yani frekansi. Kalp atisi birimi bpm(beats per minute)WMF 190 Hz diyo omu acaba?
Cok gecmis olsun bitanecim..bebislerimiz ben buradayim diyor kisaca..Depot vermedi canım gün aşırı iğne ve günlük 6 tane fitil kullanıyorum yeterli dedi
canım benim 19 ağustosta 3. Gün embriyosu transfer edildi senin ??Ayy insallah guzel haberlerle gelirsin mevlanur.aramizda kac gun var acaba ayni gunmu oldu transferimiz :)