- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Bende hep bir kız bir erkek ikiz düşlüyorum, taşımasıda doğurmadıda zor olsa gerek ama birlikte büyürler ne güzel ama:)[/QUOTE
Evet güzelligi kadarda zor sanirim ama Allah nasip etsindd saglicaklaraziyiz insallaj rabbim verir hem kolayligini
Hadi Hayırlısı olsun canım benimInsallah hayirlisiyla olur canim benim. Dönüse biletim acik. Yani isim belli olmazdicemde benim bi kocam var free degilim yani....
Iste agustosta tedavi baslarsa Allahin izniyle transferden sonra dönerim herhalde insallah
Bu sene cok baska olucak gibi Allah bilir. Tedavi var ya arada kafamda deli sorular simdiden... Endise korku. Karman cormanHadi Hayırlısı olsun canım benimbol bol gez Türkiye de
Abooooow kizlar döktürmüssünüz...
Dogum yapmis bide sisko bebeklerimiz olmus
aynen canim 3.5 4 kilo bebisler düşlüyoruzOh tr de daha baslamadi sicaklar. Ama umarim geldigimde baslatatilde hava güzel olsunda kemiklerim isinsin. Tr nik günesi bi baskaaaa
Sende benim gibisin ha daha yaptırmadan hangi ay doğuracağız diye soruyordumEveeettbakalim en tombik bebik hangimizinki olacak ayy bana bak ya hersey oldu bitti de doguma geldim bile
Hahahahah tosbik bebisler oyyyy yerim yaaaaa hayali bile o kadar hos kiaynen canim 3.5 4 kilo bebisler düşlüyoruzgel bakalim memlekete coook guzel haberlerle git geri evine. :))
Hepimiz hamile kalacağız inş canım benimÇok heycanlı yaa.. Bakalım kimler hamile kalabilicek, günler geçmez şimdi bana hepiniz çok tatlısınız hatunlar
aynen canim aynennSende benim gibisin ha daha yaptırmadan hangi ay doğuracağız diye soruyordum
amiiiin insallah :))Hahahahah tosbik bebisler oyyyy yerim yaaaaa hayali bile o kadar hos ki
Rabbim nasip eylesin
Insallah canim insallah hepimiz güzel haberlerle girelim evlerimize insallah
Iyi olur vallaBurdaki isim listesi, tüyo listesi ve insallah dualistesinden sonra bide yemek listesi baslaticam
Iftara ne pisiricem derdi olusuyo hep fikir lazim bana
Hadi marifetli hatunlar bizde daha 2 saat var nerdeyse neler pisirdiniz bakalim
Valla ya hepimizin ağzında bebişler Çifter Çifter doğuracağız hebiz zaten ole oluyoruzz biz cok ikiz istiyoruz bebek falan değil hepimizin dilişnde bebeklerrr varr bitaneyı buldukk ıkıtane istıyoruz allahım yaa:)
Iyi olur vallaben fırında balık mercimek çorbası ve salata yedim.. Elhamdulillah verdigin nimetlere coook şükür Rabbim
Ne güzel dua etmişsin canım ya âmin Allah Razı olsunKizlar hayırlı iftarlar. Allah orucumuzu kabul etsin . Allahim es isteyene es is isteyene is c9cuk isteyene de cifter cifter bebisler nasip etsin insallah. Allahim kimseyi kaldiramayacagi yukle imtihan etmesin. Hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar uzun omurler nasip etsin insallah.
Valla ya hepimizin ağzında bebişler Çifter Çifter doğuracağız he
Eevt canim diyete başladım ya insallah kilo vericemOh mis gibi taze balik. Türkiyem ya bi baska. Sen almanyada bugün bulabilecegim bi menü vergerci suanda ne verirsen ver her yer kapali hic bIsey alamam zaten
Sen tam saglikli be menü hazirlamissin. Ellerine saglikkkkk afiyet sifa olsun
Hamd olsun
Ben bol limonlu pirasa yemegi düsündüm
Yogurt corbasi
Bol salata
Esimde pilav istedi
Gel buyur canim beraber olsun.Eevt canim diyete başladım ya insallah kilo vericemsenin menu de supermis ben pirasa yemeğini ve yoğurt corbasini cok severim :))
Ne güzel dua etmişsin canım ya âmin Allah Razı olsun
Moral bozmak pozitif ol canım herşey güzel olacakBu sene cok baska olucak gibi Allah bilir. Tedavi var ya arada kafamda deli sorular simdiden... Endise korku. Karman corman