2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Insallah bebegne kavusursun canim. Ilk denemede yuzumuz gulsun

Canim cok zor biliyorum Allah yardimcin olsun. Bu surec zaten zor ve yipratici olacak. Lutfen moralini daha cok bozma. Hormonlarimizi da etkiliyor sonucta. Insallah diger yumurtaların hepsi de dollenir. Dua edecegim senin icin

Allah hepimize guc versin insallah. Gercekten cok zorlu bir surec. Bak ne guzel pozitif düşünüyorsun super. Canim senin sorun yumurtlamaydi di mi. Daha once soyledin mi tam hatirlayamadim kusura bakma

Canim ya. Dis gebelik de cok riskli Allah kimseye yasatmasin. Benim doktorum da bende dis gebelik riskimin yuksek oldugunu soyledi. Tuplerde sorun var. Dedigin gibi doktor cok onemli gercekten. Doktora guvenince daha umutlu oluyor insan. Sen de umudunu hic kaybetmiyorsun ne guzel.

Kizlar hayırlı iftarlar. Allah orucumuzu kabul etsin . Allahim es isteyene es is isteyene is c9cuk isteyene de cifter cifter bebisler nasip etsin insallah. Allahim kimseyi kaldiramayacagi yukle imtihan etmesin. Hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar uzun omurler nasip etsin insallah.

Evet evet terk etmek yok . Ayni kadro devam innnnsallahhhh bol bebis haberleriyle sonrada onlarin hakkknda konusmayi nasip eder rabbim innnnnsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…