2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende hep bir kız bir erkek ikiz düşlüyorum, taşımasıda doğurmadıda zor olsa gerek ama birlikte büyürler ne güzel ama:)[/QUOTE
Evet güzelligi kadarda zor sanirim ama Allah nasip etsindd saglicakla :-) raziyiz insallaj rabbim verir hem kolayligini

S Serpil2630 canim benim senin niyetine okudum Allah kabul etsin .... Sana insallah bu hafta cok güzel sonuclar versin Rabbim... Yasin serifte gectigi gibi "kun fe yekün" buyursun Rabbim tedavine. Ol desin rabbim oluversin...... Moralini yüksek tut olur mu :KK74::KK19:

Insallah hayirlisiyla olur canim benim. Dönüse biletim acik. Yani isim belli olmaz :KK70: dicemde benim bi kocam var :KK70: free degilim yani....
Iste agustosta tedavi baslarsa Allahin izniyle transferden sonra dönerim herhalde insallah
Hadi Hayırlısı olsun canım benim :KK66: bol bol gez Türkiye de:KK66:

Abooooow kizlar döktürmüssünüz...

Dogum yapmis bide sisko bebeklerimiz olmus:KK70::KK70::KK70:

Oh tr de daha baslamadi sicaklar. Ama umarim geldigimde basla :-) tatilde hava güzel olsunda kemiklerim isinsin. Tr nik günesi bi baskaaaa
aynen canim 3.5 4 kilo bebisler düşlüyoruz:KK70: gel bakalim memlekete coook guzel haberlerle git geri evine. :))

Burdaki isim listesi, tüyo listesi ve insallah dualistesinden sonra bide yemek listesi baslaticam :KK70::KK70:

Iftara ne pisiricem derdi olusuyo hep fikir lazim bana :KK70::KK70:

Hadi marifetli hatunlar bizde daha 2 saat var nerdeyse neler pisirdiniz bakalim:kk77:

aynen canim 3.5 4 kilo bebisler düşlüyoruz:KK70: gel bakalim memlekete coook guzel haberlerle git geri evine. :))
Hahahahah tosbik bebisler oyyyy yerim yaaaaa hayali bile o kadar hos ki

Rabbim nasip eylesin

Insallah canim insallah hepimiz güzel haberlerle girelim evlerimize insallah

Burdaki isim listesi, tüyo listesi ve insallah dualistesinden sonra bide yemek listesi baslaticam :KK70::KK70:

Iftara ne pisiricem derdi olusuyo hep fikir lazim bana :KK70::KK70:

Hadi marifetli hatunlar bizde daha 2 saat var nerdeyse neler pisirdiniz bakalim:kk77:
Iyi olur valla :KK70: ben fırında balık mercimek çorbası ve salata yedim.. Elhamdulillah verdigin nimetlere coook şükür Rabbim:KK68:

Iyi olur valla :KK70: ben fırında balık mercimek çorbası ve salata yedim.. Elhamdulillah verdigin nimetlere coook şükür Rabbim:KK68:

Oh mis gibi taze balik. Türkiyem ya bi baska. Sen almanyada bugün bulabilecegim bi menü ver :KK70: gerci suanda ne verirsen ver her yer kapali hic bIsey alamam zaten:KK70:
Sen tam saglikli be menü hazirlamissin. Ellerine saglikkkkk afiyet sifa olsun

Hamd olsun

Ben bol limonlu pirasa yemegi düsündüm
Yogurt corbasi
Bol salata
Esimde pilav istedi

Kizlar hayırlı iftarlar. Allah orucumuzu kabul etsin . Allahim es isteyene es is isteyene is c9cuk isteyene de cifter cifter bebisler nasip etsin insallah. Allahim kimseyi kaldiramayacagi yukle imtihan etmesin. Hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar uzun omurler nasip etsin insallah. :KK45::KK54:
Ne güzel dua etmişsin canım ya âmin Allah Razı olsun

Oh mis gibi taze balik. Türkiyem ya bi baska. Sen almanyada bugün bulabilecegim bi menü ver :KK70: gerci suanda ne verirsen ver her yer kapali hic bIsey alamam zaten:KK70:
Sen tam saglikli be menü hazirlamissin. Ellerine saglikkkkk afiyet sifa olsun

Hamd olsun

Ben bol limonlu pirasa yemegi düsündüm
Yogurt corbasi
Bol salata
Esimde pilav istedi
Eevt canim diyete başladım ya insallah kilo vericem:KK70: senin menu de supermis ben pirasa yemeğini ve yoğurt corbasini cok severim :))

X