- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Ne isin vardi? Anlat bakiim??'burda gizli sakli yok bilyorsun adet tarihinr kadar paylasiliyor herseyHoşbulduk canım akşam iyi kaynatmışsınız bugün işim vardı daha yeni bakıyorum sayfa ya ne var ne yok vakalım
Canim moral bozuklugunu anlayabiliyorum ama ümidini kesme... 2. islem var daha oda olmasaydi? Onyüzden bolca dua edelim. Sana 1 tane yasini serif okuyacagim insallah bugün. Rabbim döllenen en iyi kaliteli yumurtayi nasip etsin sana
Ne guzel.geride kalanlar olmus.ins bu sefer benimde saglikli yumurtalarim olur.en azindan dondurmaya yumurtm kalirHakkında Hayırlısı olsun canım ben pkoluyum benim 15 yakın yumurtam olmuştu 12 iyi büyüklükteydi 7 döllendi 3 gitti 4 kaldı inş önümüzdeki ay onmuşlarla tekrar deneyeceğim
femera ile ekimde hmile kldim.dusuk yaptim diye dusundum.ama bir turlu regl olamadim.doktoruum anlayamadi bir turlu.25 aralikta ic kanama ile acil ameliyata alindim.megersem dis gebelikmis.olumden dondum.zor bir surecti benim icin.sonra da direk tup bebek dusundum.cok yoruldum cunku,doktor degisikligi yapip basladim nisanda.o da bu sekilde yarida kaldi.ama uzulmedim hic.doktorumu sevdim cunku
Üzülme canım ya Allah büyük inş diğer yumurtaların döllenir Sıkma Can'ını
Hic aglama canim. Lütfen... Bak en azindan yumurtalarin olusuyo.... Ya hic olamayanlari düsün. Hep beterin beteri var. Acilacaksan agla ama cok yipratma kendini. 2. islem seni bekliyor.. Moralini yüksek tutmalisin o bile etkiler herseyi. Biz burdayiz her zaman ne dök icini dinleriz. Dualarim seninle. Okuyacagim insallah bugün niyetine girip... Lakin söz ver cok yipratmayacagini ..... Hersey Allahin izniyle güzel olucak. Bunun icin cokca dua edicez burdakiwicik canımsın sen şimdi yazınca ağlamaya başladım yine allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var iyiki bu steye girmişiz hepimiz bizi birbirimizden daha iyi anlayacak hiç kimse yok allahım şu mübarek aylarda hepimizin duasını kabül etsin
Çok geçmiş olsun canım inş hayırlı bebişlerin olur en yakın zamandafemera ile ekimde hmile kldim.dusuk yaptim diye dusundum.ama bir turlu regl olamadim.doktoruum anlayamadi bir turlu.25 aralikta ic kanama ile acil ameliyata alindim.megersem dis gebelikmis.olumden dondum.zor bir surecti benim icin.sonra da direk tup bebek dusundum.cok yoruldum cunku,doktor degisikligi yapip basladim nisanda.o da bu sekilde yarida kaldi.ama uzulmedim hic.doktorumu sevdim cunku
Bayram temizliği camları sildim güzellikleri ütüledim mutfak dolaplarım kaldı silinecek transfer olana kadar büyük işlerimi bitireyim istedim canım bakalım benim adet be zaman gelecek tahmini 16,17 Temmuz bakalım bekliyorum sabırsızlıklaNe isin vardi? Anlat bakiim??'burda gizli sakli yok bilyorsun adet tarihinr kadar paylasiliyor hersey
Âmin canım âmin inş olur Allah büyük Sıkma Can'ınıNe guzel.geride kalanlar olmus.ins bu sefer benimde saglikli yumurtalarim olur.en azindan dondurmaya yumurtm kalir
Bayram temizliği camları sildim güzellikleri ütüledim mutfak dolaplarım kaldı silinecek transfer olana kadar büyük işlerimi bitireyim istedim canım bakalım benim adet be zaman gelecek tahmini 16,17 Temmuz bakalım bekliyorum sabırsızlıkla
Hic aglama canim. Lütfen... Bak en azindan yumurtalarin olusuyo.... Ya hic olamayanlari düsün. Hep beterin beteri var. Acilacaksan agla ama cok yipratma kendini. 2. islem seni bekliyor.. Moralini yüksek tutmalisin o bile etkiler herseyi. Biz burdayiz her zaman ne dök icini dinleriz. Dualarim seninle. Okuyacagim insallah bugün niyetine girip... Lakin söz ver cok yipratmayacagini ..... Hersey Allahin izniyle güzel olucak. Bunun icin cokca dua edicez burda
yok kiz kaybolmadim hep buralardaydim :))Geldin mi gece kusu dün kayboldun
nisan adetimle basladigimiz tedavimde 2 yumurta buyudu.toplama isleminde 1i toplanabildi.o da kalitesiz oldugundan dollenmedi.hatta doktora gittigimizde bana yumurtamin resmini gosterdi.bi de saglikli bir yumurtayi.gercekten sekli bozuktu.spermi icine enjekte bile etmeyi dusunmemisler zaten kalitesiz iyice yumurtayi bozariz diye.etrafina spermi koymuslar dollenmemis o da.nasip iste.
benim surecim uzun.cok gidip geldim.basarisiz 1 asilamam vvardi.5 olgun yumurtayla tum riskleri alip asilama yaptirmistim o bile tutmamisti.ve o zaman kullndigim doz bundn dha azdi 5 yumurtaya ulasmistik.
Allah yardimcimiz olsun.surec zor ama guclu olmak durumundayiz
bayağı zorlu gunler gecirmissin canım.. Insallah kaliteli bol bol yumurtalarin olusur ve sağlıklı bi gebelikle kucağına alırsın minigini :) bende de pko var gibi napcaksam :/femera ile ekimde hmile kldim.dusuk yaptim diye dusundum.ama bir turlu regl olamadim.doktoruum anlayamadi bir turlu.25 aralikta ic kanama ile acil ameliyata alindim.megersem dis gebelikmis.olumden dondum.zor bir surecti benim icin.sonra da direk tup bebek dusundum.cok yoruldum cunku,doktor degisikligi yapip basladim nisanda.o da bu sekilde yarida kaldi.ama uzulmedim hic.doktorumu sevdim cunku
Sonra bebişinle Yada bebişlerinle dönersin inş evine canımOoo ellerine saglik mis gibi olmusutur. Bende bu hafta yola cikmadan yapicam insallah. Cam kapi dip köse. Ondan sonra üstüne kapaticam kapiyi nasip olursa ve insallah güzel haberlerle dönerim evime .....
Ooo sen erkencisin. Solluyon bizi
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim
Vazgecmek yoookk üzülmek yoookk :) hep pozitiflik var canım.. O bebekler buraya gelecek uleyynnnkiwicik saol canımın içi allah razı olsun çok rahatladım canım içimi dökünce söz veriyorum yıpratmıycam vaz gecmiycem sonuna kadar mücadele edecem
Heh öyle düsün canim. Ne güzel.basta Allahin izniyle ve sonra Bu pozitif enerjiyle üstesinden geliceksin hepsinin insallah. Yeterki yipratma kendini. Güzel düsün güzel seyler olsun. Insallah bu hafta güzel haberler aliriz senden. Cokca dua edelim. Sil gözyasini....kiwicik saol canımın içi allah razı olsun çok rahatladım canım içimi dökünce söz veriyorum yıpratmıycam vaz gecmiycem sonuna kadar mücadele edecem
Vazgecmek yoookk üzülmek yoookk :) hep pozitiflik var canım.. O bebekler buraya gelecek uleyynnn
Sonra bebişinle Yada bebişlerinle dönersin inş evine canımbenim bu ay olup olmayacağı belli değil bi adet olayım bakacağız duruma kaç gün kalacaksın türkiye de canım
Ekleyebilirsin kiwi beni de 31 temmuz olasi bat.2 3 gibi baslariz.
Dis gebelik cok cok sinsi birsey.vucudum beni o kadar yanilttiki.ultrasonda gorunmedi hic.dusuk yapiyordum dedik hep.kanama oldu.2 hafta sonra kesildi.3 gun bayginlik gecirdim isyerinde.dahiliyeye gittik.kanim 7 idi.yine anlamadilar.en son yine kadin dogumcuma gittim.ultrasonda direk kani gordu karin boslugumda.ameliyata girerken 5di kanim.inanilmaz zordu hersey.rabbim beni sevdiklerime bagisldi.insallah mucizemi de gonderir bana.o ol derse olur....