2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ekleyebilirsin kiwi beni de 31 temmuz olasi bat.2 3 gibi baslariz.

Dis gebelik cok cok sinsi birsey.vucudum beni o kadar yanilttiki.ultrasonda gorunmedi hic.dusuk yapiyordum dedik hep.kanama oldu.2 hafta sonra kesildi.3 gun bayginlik gecirdim isyerinde.dahiliyeye gittik.kanim 7 idi.yine anlamadilar.en son yine kadin dogumcuma gittim.ultrasonda direk kani gordu karin boslugumda.ameliyata girerken 5di kanim.inanilmaz zordu hersey.rabbim beni sevdiklerime bagisldi.insallah mucizemi de gonderir bana.o ol derse olur....
Caim hangi merkezde tedavi göreceksin kismetse? Listeye onuda ekliyim. Bu arada ilk sayfada sürdürdügümüz tüyolar listesi var ona bi göz at istersen

Ha gaytet kizlar 100. sayfaya az kaldi. Biz daha tedaviye baslamadan bu sayfayi gördüysek artik tedsvi esnasinda neler olur bilmem :-) süperizzzzzz

Heh öyle düsün canim. Ne güzel.basta Allahin izniyle ve sonra Bu pozitif enerjiyle üstesinden geliceksin hepsinin insallah. Yeterki yipratma kendini. Güzel düsün güzel seyler olsun. Insallah bu hafta güzel haberler aliriz senden. Cokca dua edelim. Sil gözyasini....
kiwicik kiwicik amin inşallah canım benim çok saol

Beni de ekler misiniz listeye kızlar. Temmuz 15 gibi baslayacagZ. Adetim gecikmez ya da erken gelmezse tabi. Şişli Memorial da tedavi olacağım. Birinci deneme olacak insallah bebekli bir sonuc olur. Eşimden kaynaklı sorunlar var.az bi sperm var.hızı hiç yok ve cogu da morfolojik sorunlu. Dualarinizi eksik etmeyin bize de.
hosgeldin canım aramızaaaaa:))

yawruuu bu gidişle biz 1000 diil 10.000leri bulucazz:)
Evet evet insallaahh:KK76:. Ağustos'ta hamile kaldıktan sonra topigi terketmek yok haa burda doguracaz bebisleri:KK53: olmazsa topigin adını da değiştiririz. "Agustosda tup bebekle hamile kalan birbirlerinden kopamayip burda devam eden hamisler'' diyee:p:rolleyes:

Evet evet insallaahh:KK76:. Ağustos'ta hamile kaldıktan sonra topigi terketmek yok haa burda doguracaz bebisleri:KK53: olmazsa topigin adını da değiştiririz. "Agustosda tup bebekle hamile kalan birbirlerinden kopamayip burda devam eden hamisler'' diyee:p:rolleyes:
ayyyy inşşşş inşşş o zamanda birbirimize ihtiyacımız olacakkk:)

X