2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya ben ona kopmustum zaten izlediğim de böyle bişey olamaz :KK70::KK70:
Merve erkek kardesiyle ne kadar benziyo:KK57: ona baktıkça hangisi kiz hangisi erkek diyorum vallao_O babası da aynii cirkeflikle konuşuyor..:KK20:

Arkadaslaaarr nerelerdesiniz sadece biz varız.. Insallah kızmıyorsunuzdur tup bebek topiginde survivor konuşuyoruz diyee:KK23:

Merve erkek kardesiyle ne kadar benziyo:KK57: ona baktıkça hangisi kiz hangisi erkek diyorum vallao_O babası da aynii cirkeflikle konuşuyor..:KK20:

Arkadaslaaarr nerelerdesiniz sadece biz varız.. Insallah kızmıyorsunuzdur tup bebek topiginde survivor konuşuyoruz diyee:KK23:

Eet ya merve erkek gibi kardesi de kız gibi :))))
Hakeden kazansin:KK48::KK48:

aynen şöyle yazıyo canım tabletin üzerinde folicode tablet folikasit400mcg+vitamin b12 2mcg her gün bir kere içmek gerekiyormus :)
anladım canım sagol :) bende bir doktorumla görüşeyim bakalım ne olcak bu ay bi adet olayımda belkş bana da yazar ilaç falan :)

teşekkür ederim canım,tedaviye başlamadan önce tüm hastaneleri araştırdım. medicana beylikdüzünde selmaln laçin ve lütfü bey arasında kararsız kalmıstım. ben türk telekom çalışanıyım. özle sağlık sigortam tüp bebek tedavisini karşılıyor. bu yüzden fiyat olarak ne tutucak bilmiyorum. tüm ft şirkete kesiliyor. ama ptesi gttiğimde öğrenir mutlaka sana bilgisini geçerim. umarım herkes istediğine kavusur :)
ooo çok iymiş canım yaa :) yazarsan sevinirim merakı mı gidermiş olurum :)

Arkadaşlar bu ayın 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr.doktorumu çok sevdim çok güler yüzü bilgi verici, zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.beni neler bekliyo bilmiyorum umarım hayırlısı olsun :)
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım

Ohooo.. Ekleniyor üstüne desene. Bakalim görüsmemde ne dicekler merak ettim simdi :-)
Dondurulunca embrio para aliyorlar mi?
1 sene ücretsiz saklıyolar canım 1 seneden sonra para alıyorlar :) ben hiç para vermemiştim 2,yaptırdım olmadı ya şimdi tekrar donmuşlara para ödemem lazım tekrar deneme yapacağız inş.

@azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmez
hadi hayırlı olsun canım benim başlamışsın ne güzel darısı başımıza

ben kızmam valla ne güzel muhabbet etmişsiniz :KK9:

Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)

Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
Bazen benim aklıma da geliyo oyle acayip şeyler:KK17: doğmuş bebeği bile karıştırıyorlar ama insallah bizim minik embriyolar guzel yerlerde duruyorlardır:KK22:

X