2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ya ben 3 kez tedavi oldum 2 sinde ananas yedim 1 inde yemedim yemedigim de düşükte olsa tuttu:110::110:

Bende 63 kiloyum 64.5 di 1 kilo gitmiş annemlere gidince fazlasıyla gelemez inş :kk77::kk77::-)
59 a düşmek istiyorum ama bakalım ramazan sonrasını degerlendirmek lazım spor açısından..

Tedbiri alicaz... Taktir Allahin canim benim. InsaAllah bu sefer tutar canim ve rabbim sana saglikli evlatlar nasip eder.
Ah anneler... O mükkemmel yemekleri sisiriyor bizi dayanamam bende anacugumun yemeklerine . Ben en iyisi 50 kiloya düseyim :KK70:

Yürüyüs cok etkiliyor oluyor canim günde 1 saat yarim saatini tempolu yürüyüs cok etkili bence

:KK70:

Ben daha cok ananasin derdine düstüm :-)
Portakal migroslarda olur mu ki agustosta? Yoksada kiwi ayni c vitamine sahip. Bence önemli olan c vitamini almak yanl bol bol meyve tüketmek canim. Sen caydan vazgec benvce bi süreligine :-) yada 1 taneye düsür günde :-)

Kiloya gelince bende 56 olsam iyi olcak .. Ama ramazanda illa kilo veriyorum ondan umutluyumda arada bayram baklawa var onu napcam bilmiyorum :KK70:
inş. buluruz canım ya ben bide ay çekirdeği fayda diye duymuştum canım
çayı şimdiden az içeyim o zaman ben kahveyi de günde 1 tane içeyim ( türk kahvesi )
çalışıyorum ben sürekli bişeyler içiyoruz masa başı işi olduğu için çay kahve nescafe içiyoruz
ben oruç tutamıyorum canım ya baş ağrım oluyor çok fena ve sonra sürekli istifar ediyorum miğde bulantım hiç bitmiyor oruç açtığım zamanda da aynı şekilde istifar edesim geliyor ( çok özür dilerim ) allah tutanların yardımcısı olsun

Cnm süper olmuş bu valla okuyunca bile içim kıpır kıpır oldu:KK28::KK28:

En çok dua kısımları hoşuma gitti bence bide Fetih süresi okumaliyiz....

Ben transfer sonrası kipirdamadan yatma taraftarı değilim kendimizi yormuycak şekilde hareket etmeliyiz..
Birde ben transferden 1 gün önce acaba lavman yapsam mi diye soracağım Dr a ben de hep problem var kayisida beni ishal yapior o yüzden 3 gün en azından rahat etmek istiyorum:-):-)
fetih suresini de ekleyelim iyi fikir sağol canım :) doktora sor canım :)

inş. buluruz canım ya ben bide ay çekirdeği fayda diye duymuştum canım
çayı şimdiden az içeyim o zaman ben kahveyi de günde 1 tane içeyim ( türk kahvesi )
çalışıyorum ben sürekli bişeyler içiyoruz masa başı işi olduğu için çay kahve nescafe içiyoruz
ben oruç tutamıyorum canım ya baş ağrım oluyor çok fena ve sonra sürekli istifar ediyorum miğde bulantım hiç bitmiyor oruç açtığım zamanda da aynı şekilde istifar edesim geliyor ( çok özür dilerim ) allah tutanların yardımcısı olsun

Sen bol su tüketmelisin artik masa basinda ama kesin soracaklar noluyo diye :-) saglikli beslenme dersin.. ;-)

Bende kabak cekirdegini duydum kavrulmamis onu ekliyeyim listeye

Agustos Ayi Tüp Bebek düsünenlerin listesi

Tedaviden önce:

- hormon degerlerini ölctür
- Vitamin D'ye baktir
- saglikli beslen
- yürüyüs

Tedavi esnasinda:

- ilaclari hep tam vaktinde icin!!!
- saglikli beslenmeye devaml
- meyve yiyin bol bol
- sabahlari portakal suyu
- kahve/cay tüketme
- 3 litre su tüketin
- maydanoz/dereotu tüketme
- transferden sonra 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi
- transferden 1 gün önce ananas/kiwi tüket
- transferden sonra ananas/kiwi tüket
- transfer sonrasi 2-3 gün yat mümkünse
- transferden sonra camasir suyu keskin temizlik ilaclari kullanma
- transferden sonra cok fazla agir kaldirma ve agir is yapma (kisacasi askiton hepsini yapsin :-) )
- kabizlik problemi olmamasi icin: bol kuru kayisi ac karnina sabah .. Veya sicak suyun icine 3 kuru kayisi koy.. Iliyinca suyunu ic ve sonra kayisilari ye.. --> ikinmamak cok önemli bu sürecte o yüzden kabiz olmamaya gayret ediyoruz.
Herkes kendine göre en iyi yöntemi secmeli bu yüzden.

Dualar

- Her gün 1 tane Meryem suresi
- Her gün 1 tane Yasin suresi
- Her gün 1 tane Fetih suresi
- Her gün tesbih (Esmaül-Hüsna)

Ya ben 3 kez tedavi oldum 2 sinde ananas yedim 1 inde yemedim yemedigim de düşükte olsa tuttu:110::110:

Bende 63 kiloyum 64.5 di 1 kilo gitmiş annemlere gidince fazlasıyla gelemez inş :kk77::kk77::-)
59 a düşmek istiyorum ama bakalım ramazan sonrasını degerlendirmek lazım spor açısından..
bende ilk denemem de yedim galıba ananas
anneler yok mu anneler ben anneme tokum diyorum illa yemek yiyeceğim içi rahat etmiyor :)) inş. zayıflarız kızlar :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tedbiri alicaz... Taktir Allahin canim benim. InsaAllah bu sefer tutar canim ve rabbim sana saglikli evlatlar nasip eder.
Ah anneler... O mükkemmel yemekleri sisiriyor bizi dayanamam bende anacugumun yemeklerine . Ben en iyisi 50 kiloya düseyim :KK70:

Yürüyüs cok etkiliyor oluyor canim günde 1 saat yarim saatini tempolu yürüyüs cok etkili bence

Ahh Eet cnm ya sorma annelerin yemekleri bi başka :)

Aynen cnm yürüyüş çok etkili kışın 4 kilo vermiştim son tedavide baya almıştım onlar gitti şükür..
4 daha gitse memnun olacağım:KK49::KK49:

:KK49:

Aynen aynen sen bu topigin nese kaynagi ol bence :-) bize pozitif enerjin lazim :KK49:

olurum tabi bu topikde hep pozitif düşünce ön planda olacak inş. :))

Sen bol su tüketmelisin artik masa basinda ama kesin soracaklar noluyo diye :-) saglikli beslenme dersin.. ;-)

Bende kabak cekirdegini duydum kavrulmamis onu ekliyeyim listeye
canım ben iş arkadaşlarıma 3 ay öncesinden dedim ağustos da tatile çıkacağım ama tüp bebek için 15 gün izin almam lazım diye senelik iznimi kullanacağım inş. :) tabi bu durumdan daha patronun haberi yok inş. söyleyeceğim :KK70::KK70:

annelerin yanıdna zayıflamak ne mümkün. :) et tavuğu gibi yapmadan bırakmazlar :)
öyle valla canım ben 68 kiloya kadar çıktım sonra diyete başladım ve çok şükür 62/ 63 arası gidip geliyorum annem diyet yaptığım dönemde bana sürekli bak hasta olacaksın bak düşüp kalacaksın ne var senin kilonda deyip durdu bak haberlerde o kadar insan görüyoruz ölüyor allah korusun falan diyordu bende anne onlar hap falan içiyorlar ben sağlıklı besleniyorum diyordum ama yemeyeceğim dedikçe daha bir zorluyordu :=) en iyisi annelerin yanında az az yemek :) yiyormuş gibi yapmak :KK47::KK47:

Aynen cnm yürüyüş çok etkili kışın 4 kilo vermiştim son tedavide baya almıştım onlar gitti şükür..

Ohhh kisa göre iyi vermissin canim. Süpersin!!! :KK49:
Yazinda yürüyüs anca sabahlari cekiliyor. Yada aksam.. Kavurucu günesin altinda zor

bende pko var canım ondan çok zor kilo veriyorum bide insülin direnci var bide troidler az çalışıyor
sende sorun ne canım kaçıncı deneme olacak donmuşlarla deneyecektin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam

öyle valla canım ben 68 kiloya kadar çıktım sonra diyete başladım ve çok şükür 62/ 63 arası gidip geliyorum annem diyet yaptığım dönemde bana sürekli bak hasta olacaksın bak düşüp kalacaksın ne var senin kilonda deyip durdu bak haberlerde o kadar insan görüyoruz ölüyor allah korusun falan diyordu bende anne onlar hap falan içiyorlar ben sağlıklı besleniyorum diyordum ama yemeyeceğim dedikçe daha bir zorluyordu :=) en iyisi annelerin yanında az az yemek :) yiyormuş gibi yapmak :KK47::KK47:

Hahahahaha ayni beni annem yaaa . Az öncw konustum diyor sen iyiice zayifladin bak öyle yememezllk yapma herseyi ye tamam mi. hem ne var senin kilonda diyip duruyor.. Ah anacim yaaaa ... Inanin ana gibi yar yok ......

Hahahahaha ayni beni annem yaaa . Az öncw konustum diyor sen iyiice zayifladin bak öyle yememezllk yapma herseyi ye tamam mi. hem ne var senin kilonda diyip duruyor.. Ah anacim yaaaa ... Inanin ana gibi yar yok ......
valla öyle canım ya allah bize de bu güzel duyguyu tattırsın inş. canım :)

olurum tabi bu topikde hep pozitif düşünce ön planda olacak inş. :))

canım ben iş arkadaşlarıma 3 ay öncesinden dedim ağustos da tatile çıkacağım ama tüp bebek için 15 gün izin almam lazım diye senelik iznimi kullanacağım inş. :) tabi bu durumdan daha patronun haberi yok inş. söyleyeceğim :KK70::KK70:

Ooo sen is arkadaslarini bile ayarlamissin. Süper yaaaa :-)

Benim suanda annem disinda kimsecikler bilmiyor tedavimi. Zaten pekte söylemeye niyetim yok. Millet bos bogaz. Fisir fisir konusmalarinaizim vermek istemiyorum dogrusu. Allah bilsin yeter...

bende pko var canım ondan çok zor kilo veriyorum bide insülin direnci var bide troidler az çalışıyor
sende sorun ne canım kaçıncı deneme olacak donmuşlarla deneyecektin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam

Senin icinde en güzeli yürüyüs yapmak canim...günde 1 saatini yürüyüs icin ayir...

X