2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

U Umut 25 canım acibademde 5750+ ilaçlar.1500 2500 civarı da ilaclar tutuyo.ama chg dondurma çizdirme hsg micro chip falan toplamda 17 000 falan buluyo.son yazdıklarım isteğe göre.

Sen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir
@
Sen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir dedi de .. Eniste bey meraktan catlayalim mi burda aaa:KK12: insallah yarin hcg de guzel çıkar.. Kendiminmis gibi sevindim inan ki:KK200: sende rezerv azlığı mi vardi canim tam hatirlayamadim?o_O
prensess38 prensess38 slm canım ancak girelibildim nete şimdi gördüm yazını yarın yaptıracam eşim kabul etti uyanır uyanmaz gidecem test yaptırmaya evet canım yumurta rezervi az bende birde fsh yüksek 22 çıktı erken menepoz riski varmış hayırlı allahtan herşeyin

KIZLAR LISTEYE ilk hamileyi yazdik cok sükür. S Serpil2630 Serpilcim sende kan sonucunu insallah al. sanada yazicsm insallah hayirlisiyla :-)

Benim bugün kismetse randevum var ön görüsme icin. Dua edin kizlar hayirli haberlerle döneyim insallah. Sual Listeme soru eklemek isteyen varsa alabilirim :-)
Öpüyorum hepinizi
kiwicik kiwicik çok saol canım inşallah güzel haberi veririm yarın

prensess38 prensess38 slm canım ancak girelibildim nete şimdi gördüm yazını yarın yaptıracam eşim kabul etti uyanır uyanmaz gidecem test yaptırmaya evet canım yumurta rezervi az bende birde fsh yüksek 22 çıktı erken menepoz riski varmış hayırlı allahtan herşeyin
Ayy sabah olmaz simdi :)) neyse gec olsun guc olmasın canim.. Guzel haberi ver de halay cekelim burdaa:KK71:

Hahahaha evet rehin aldim doktoru.
Benim kadar soru soranldumu hayatinda bilmen :rolleyes: dedim artik kusura bakmayin bu galiba 35. numaradaki soru :KK70:

ecrin87 ecrin87 cim yatmanin hic bi faydasi olmadigini söyledi. Yatisa gerek yok. Hatta kalkip dolanmak normal hayati devam sürdürmek daha pozitif bi etken. Yatis yapmamiza gerek yok yapmiyoruzda dedi.
Tatil icinde , transferden 2-3 gün istirihattan sonra ben ucaga binebilirmisim yani. Sen haydi haydi izine gidebilirSin kurbana :KK70:

Fiyata gelince 5.000 + ilaclar tanidik varsa ucuza gelir dediler. S Serpil2630 yardimci olursun kuzum dimi :KK68:

Pazarlik yapamadim. Esim cok karsi. Bari bunda yapma dedi. Yeterki Allah nasip etsin. O yüzden citimi cikaramadim dogrusu....

Bütün islemi anlatti. Tek tek.. Kac gün kalmam gerektigini. Esim dönicek geri biliyorsunuz.. O yüzden tüm detaylari konusmaliydim. Zamanlama acisindan

Adet söktürücü verdi ondan sonrada dogum kontrol hapi alicam insallah ki agustos ayinda simdiki gibi aksatma olmasin diye insallah. Aylarca türkiyede kalamam sonucta :KK70: bir an önce baslasin insallah tedavide döneyim hayirlisiyla evime insallah...
kiwicik kiwicik ayyu kuzum hadi hayırlısı allahım inşallah hayırlı bir evlat belkide 2 evlat nasip eder:) canım ilaçları hiç dert etme hiç önemli değil

prensess38 prensess38 yaa neler kaçırmışım ne güzel kaynatmışsınız büyün sayfaları okuyum derken yazamadım bir türlü ypk cnm bugüne edemedim ama yarın verecez kan kabul etti sabah uyanınca gidecez
Ayni anda mesaj yazdık sanırım az önce:) gordum yazını canım.. Sabah guzel haberlerle gel insallah :)

prensess38 prensess38 aynen canım aynı anda oldu:) inşallah canımın içii dua edin neolur sizin dualarınıza çok ihtiyacım olacak bitanem
Ederiz tabi ki Canım benim.. Hep duyardım tüp bebeğe başlamadan onceki ay hamile kalmış diye.. Karşımızda iste bi örnek.. Kesin gibi konustum ascık:)) ama çizgiler bayağı belliydi ya hem de adetine daha 2 gun varken :) masallahh:nazar: sağlıkla gelsin topigimizin sürprizi:emir_bebek:

Ederiz tabi ki Canım benim.. Hep duyardım tüp bebeğe başlamadan onceki ay hamile kalmış diye.. Karşımızda iste bi örnek.. Kesin gibi konustum ascık:)) ama çizgiler bayağı belliydi ya hem de adetine daha 2 gun varken :) masallahh:nazar: sağlıkla gelsin topigimizin sürprizi:emir_bebek:
prensess38 prensess38 allahrazı olsun canım inşallah canım yarın belli olacak artık hayırlısıyla

X