- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.621
Yumruk deel o kopya cezası olarak kötek tamam tamam opiim de gecsin gelBen sana Göbek atırıyorum sen bana yumruk mu atıyorsun kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumruk deel o kopya cezası olarak kötek tamam tamam opiim de gecsin gelBen sana Göbek atırıyorum sen bana yumruk mu atıyorsun kız
cok sagol canım insallah hayırlı oluraramıza hoşgeldin canım benim tedavin hayırlı olsun
Sen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir
@
prensess38 slm canım ancak girelibildim nete şimdi gördüm yazını yarın yaptıracam eşim kabul etti uyanır uyanmaz gidecem test yaptırmaya evet canım yumurta rezervi az bende birde fsh yüksek 22 çıktı erken menepoz riski varmış hayırlı allahtan herşeyinSen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir dedi de .. Eniste bey meraktan catlayalim mi burda aaa insallah yarin hcg de guzel çıkar.. Kendiminmis gibi sevindim inan ki sende rezerv azlığı mi vardi canim tam hatirlayamadim?
kiwicik çok saol canım inşallah güzel haberi veririm yarınKIZLAR LISTEYE ilk hamileyi yazdik cok sükür. S Serpil2630 Serpilcim sende kan sonucunu insallah al. sanada yazicsm insallah hayirlisiyla
Benim bugün kismetse randevum var ön görüsme icin. Dua edin kizlar hayirli haberlerle döneyim insallah. Sual Listeme soru eklemek isteyen varsa alabilirim
Öpüyorum hepinizi
Ayy sabah olmaz simdi :)) neyse gec olsun guc olmasın canim.. Guzel haberi ver de halay cekelim burdaaprensess38 slm canım ancak girelibildim nete şimdi gördüm yazını yarın yaptıracam eşim kabul etti uyanır uyanmaz gidecem test yaptırmaya evet canım yumurta rezervi az bende birde fsh yüksek 22 çıktı erken menepoz riski varmış hayırlı allahtan herşeyin
kiwicik ayyu kuzum hadi hayırlısı allahım inşallah hayırlı bir evlat belkide 2 evlat nasip eder:) canım ilaçları hiç dert etme hiç önemli değilHahahaha evet rehin aldim doktoru.
Benim kadar soru soranldumu hayatinda bilmen dedim artik kusura bakmayin bu galiba 35. numaradaki soru
ecrin87 cim yatmanin hic bi faydasi olmadigini söyledi. Yatisa gerek yok. Hatta kalkip dolanmak normal hayati devam sürdürmek daha pozitif bi etken. Yatis yapmamiza gerek yok yapmiyoruzda dedi.
Tatil icinde , transferden 2-3 gün istirihattan sonra ben ucaga binebilirmisim yani. Sen haydi haydi izine gidebilirSin kurbana
Fiyata gelince 5.000 + ilaclar tanidik varsa ucuza gelir dediler. S Serpil2630 yardimci olursun kuzum dimi
Pazarlik yapamadim. Esim cok karsi. Bari bunda yapma dedi. Yeterki Allah nasip etsin. O yüzden citimi cikaramadim dogrusu....
Bütün islemi anlatti. Tek tek.. Kac gün kalmam gerektigini. Esim dönicek geri biliyorsunuz.. O yüzden tüm detaylari konusmaliydim. Zamanlama acisindan
Adet söktürücü verdi ondan sonrada dogum kontrol hapi alicam insallah ki agustos ayinda simdiki gibi aksatma olmasin diye insallah. Aylarca türkiyede kalamam sonucta bir an önce baslasin insallah tedavide döneyim hayirlisiyla evime insallah...
aslanhome canım çok saol bitanem yarın kanda baktıracam inşallah vardır canım@umutsuz olma canımmm cokkkk sewındımmmm umut ooldu resmen sag salım bebısını kucagına al ıns. S Serpil2630 canımmm aylarcas yaptım testıı sılık bıle cızgı yoktuuu hayırlısı olsunnnnn:)
prensess38 yaa neler kaçırmışım ne güzel kaynatmışsınız büyün sayfaları okuyum derken yazamadım bir türlü ypk cnm bugüne edemedim ama yarın verecez kan kabul etti sabah uyanınca gidecezS Serpil2630 . Canım esini ikna edip kan testi yaptıramadın galiba
Ayni anda mesaj yazdık sanırım az önce:) gordum yazını canım.. Sabah guzel haberlerle gel insallah :)prensess38 yaa neler kaçırmışım ne güzel kaynatmışsınız büyün sayfaları okuyum derken yazamadım bir türlü ypk cnm bugüne edemedim ama yarın verecez kan kabul etti sabah uyanınca gidecez
ecrin87 canım çok saol haber vermezmiyim canım ilk size verecem inşallah güzel haberlerle gelirimCanım benim inş. hamilesindir dayanabilirsen süper arefe günü yaptır testi eren yaptırırsan bize de haber ver canım dualarımız seninle
prensess38 aynen canım aynı anda oldu:) inşallah canımın içii dua edin neolur sizin dualarınıza çok ihtiyacım olacak bitanemAyni anda mesaj yazdık sanırım az önce:) gordum yazını canım.. Sabah guzel haberlerle gel insallah :)
Ederiz tabi ki Canım benim.. Hep duyardım tüp bebeğe başlamadan onceki ay hamile kalmış diye.. Karşımızda iste bi örnek.. Kesin gibi konustum ascık:)) ama çizgiler bayağı belliydi ya hem de adetine daha 2 gun varken :) masallahh sağlıkla gelsin topigimizin sürpriziprensess38 aynen canım aynı anda oldu:) inşallah canımın içii dua edin neolur sizin dualarınıza çok ihtiyacım olacak bitanem
prensess38 allahrazı olsun canım inşallah canım yarın belli olacak artık hayırlısıylaEderiz tabi ki Canım benim.. Hep duyardım tüp bebeğe başlamadan onceki ay hamile kalmış diye.. Karşımızda iste bi örnek.. Kesin gibi konustum ascık:)) ama çizgiler bayağı belliydi ya hem de adetine daha 2 gun varken :) masallahh sağlıkla gelsin topigimizin sürprizi
Serpil dualarimiz seninle canim.. insallah güzel güzel haberler aliriz senden..prensess38 aynen canım aynı anda oldu:) inşallah canımın içii dua edin neolur sizin dualarınıza çok ihtiyacım olacak bitanem