-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.641
Günaydın sen bahceli evlerdemi yaptırıyon canım medikal parktagünaydınnnnn herkese.. bebeklere bir adım daha yaklaştık
Günaydın sen bahceli evlerdemi yaptırıyon canım medikal parkta
Ya ben daha önce fatihte medikal yaptirdim oldu şimdi medipol mega olabilir bahçeli evler ilac hariç 5 dediler indirim yapmadıevet canım b.evler medicalpark,sen nerde yaptrydun?
Ya ben daha önce fatihte medikal yaptirdim oldu şimdi medipol mega olabilir bahçeli evler ilac hariç 5 dediler indirim yapmadı
Günaydin canimGünayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kiwicik ayyu kuzum hadi hayırlısı allahım inşallah hayırlı bir evlat belkide 2 evlat nasip eder:) canım ilaçları hiç dert etme hiç önemli değil
@aslanhome canım çok saol bitanem yarın kanda baktıracam inşallah vardır canım
günaydınnnnn herkese.. bebeklere bir adım daha yaklaştık
Canimmmm... Listedesin dimi bu seferGünayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın .....
Canım bnm iki defa kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu daha önce bi merkezde dsnedm tüp bebek basarisiz oldum simdi güvenç beyde deneyetedavin hayırlı olsun canım inş. kavuşursun bebişine kaçıncı deneme
Cümleten hayırlı sabahlar...Canimmmmmm bekliyoruz o güzel haberi..
Ayyy ne heyecanli dimiiii.. Hayirli sabahlar canim benim
Canimmmm... Listedesin dimi bu seferdün bayagi bi karistirdim kusura bakma.. Hayirli sabahalar
Hosgeldin yanimiza arkadasim.. Hayirli sabahlar
Canım bnm iki defa kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu daha önce bi merkezde dsnedm tüp bebek basarisiz oldum simdi güvenç beyde deneye
Gunaydin canim tedavin hayirli olsun. Sen kendiliginden hamile kalabiliyorsun ne guzel. Sorun nedir peki canim benim. Insallah bu kez saglikla alirsin kucagina.Canım bnm iki defa kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu daha önce bi merkezde dsnedm tüp bebek basarisiz oldum simdi güvenç beyde deneye
Bence kullan yavru kuş. Yine gecikirse bir de onu dusunup stres yapma
Cok seviniyo insan ciddenbu arada kizlar dün adetim geldi cok sükür ilaca gerek kalmadaninsan bu kadar mi sevinir adet gelince
Simdi yardiminiza ihtiyacim var..
Sizce dogum kontrol hapina basliyaYim mi? Vaktinde adet görmek icin yoksa baslamiyayim mi? Akil verin bana
Bence kullan yavru kuş. Yine gecikirse bir de onu dusunup stres yapma
Cok seviniyo insan ciddenbenim de bugun bitti zilli 6 gundur oruc degildim simdi yenibastan tutmus gibi zor geliyo
Hapi da kullan bence canim. Bu ay bile bu kdr stres yaptık hep gecikti. Önümüzdeki ay bizdeki strsler nolur bilemem artikbi de senin sure kısıtlaman var. O yuzden kullan gitsin bi seferlik...
Olmaz insallah. :)Evet haklisin canim. Doktorumu aricam birazdan bakalim..
Ay bu zilli var ya beni nasil bi sitrese soktu bi bilsen.. Diger aya iyice kafama takarim haklisin. Iyice stred olur uzar. Umarim bi zarari olmaz...