2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya ben daha önce fatihte medikal yaptirdim oldu şimdi medipol mega olabilir bahçeli evler ilac hariç 5 dediler indirim yapmadı

ben hiç fiyatını falan sormadım o heycanla :)) dr u araştırdım latif bey ,genelde herkes memnun.. birde türk telekom çalışanıyım,özel sağlık sigortam karşılıyo tüp bebeği anlaşmalı hastanelerinde.. bakalım kısmet artık..

kiwicik ayyu kuzum hadi hayırlısı allahım inşallah hayırlı bir evlat belkide 2 evlat nasip eder:) canım ilaçları hiç dert etme hiç önemli değil

@aslanhome canım çok saol bitanem yarın kanda baktıracam inşallah vardır canım

Canimmmmmm bekliyoruz o güzel haberi..

günaydınnnnn herkese.. bebeklere bir adım daha yaklaştık

Ayyy ne heyecanli dimiiii.. Hayirli sabahlar canim benim

Günayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canimmmm... Listedesin dimi bu sefer dün bayagi bi karistirdim kusura bakma.. Hayirli sabahalar

Günaydın .....

Hosgeldin yanimiza arkadasim.. Hayirli sabahlar

bu arada kizlar dün adetim geldi cok sükür ilaca gerek kalmadan insan bu kadar mi sevinir adet gelince

A azee13 yetistim kiz sana

Simdi yardiminiza ihtiyacim var..
Sizce dogum kontrol hapina basliyaYim mi? Vaktinde adet görmek icin yoksa baslamiyayim mi? Akil verin bana

Bence kullan yavru kuş. Yine gecikirse bir de onu dusunup stres yapma

Cok seviniyo insan cidden benim de bugun bitti zilli 6 gundur oruc degildim simdi yenibastan tutmus gibi zor geliyo

Hapi da kullan bence canim. Bu ay bile bu kdr stres yaptık hep gecikti. Önümüzdeki ay bizdeki strsler nolur bilemem artik bi de senin sure kısıtlaman var. O yuzden kullan gitsin bi seferlik...

Bence kullan yavru kuş. Yine gecikirse bir de onu dusunup stres yapma

Evet haklisin canim. Doktorumu aricam birazdan bakalim..

Ay bu zilli var ya beni nasil bi sitrese soktu bi bilsen.. Diger aya iyice kafama takarim haklisin. Iyice stred olur uzar. Umarim bi zarari olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…