-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.301
Benim de iki gun gecti ama gelmedi. Normalde hic gecikmez ama sanirim ramazanda beslenme duzeni degisti ondan olabilir canim. Test yap bari kiz. Bakarsin surpriz olur. Ben yaptim da cikmadi bisey.Haftasonu sebebiyle kapaliyiz
Sali günü randevum kismetse
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle
Hayirlisi artik...
Canım bizde komşuya gidecez ben bişey yapmıyorum allah kolaylık versin iyihafta sonlarıIyi hafta sonlari canim. Benim misafiirm gelecek. Temizlik yemek hepsini birden yapmaya calisiyorum
Sen nerde başlıcan karar kıldınmıKizlar selamlar. Guzel ve mutlu pazarlar herkeseaksama misafiirim var. Temizlige de devam. Opuyorum hepinizi
Denizliye gidecegim canim. Burda yalniz olacagimm. Arkadaşlar da hep memlekette. Denizlide bir suru arkadasim ve hepsinden onemlisi ailem var. Esim de yogun caliisyor. Burda kalirsam stresim daha fazla olacak. O yuzden denizlide karar kildik. Insallah hayirli olur bizim icin.Sen nerde başlıcan karar kıldınmı
Aklindaki soruları sor canım kafanda hic bi soru işareti kalmasın inşallah almanyaya hamile dönersin seneye bebislerle buluşuruz canım görüşünce yazarsın fiyattada pazarlık yap iyi hafta sonları sitrese girme her şey allahtan
Benim de iki gun gecti ama gelmedi. Normalde hic gecikmez ama sanirim ramazanda beslenme duzeni degisti ondan olabilir canim. Test yap bari kiz. Bakarsin surpriz olur. Ben yaptim da cikmadi bisey.
Orda pahalıymış ya. Sen al yap yine de be olur ne olmaz benim agrilar basladi yarina bekleniyo kendileriAy amin canim amin insallah hayirlisiyla. Hepsini sorucam nasip olursa sali günü. Yazarim sizede. Pazarligida kousucam pek beceremem ama denicem
Stresliyim cok sormaaaaaa....
Canim seninle biz ayni gidioduruz zaten simi dimigecikme bile ayni yaaaaa ay benimde 3. günüm gecti gelmedi zilli bende yaptim test ama adet günümde fosssss cikti yani simdi bi test yap diyo esim ama bilmiyorum. burdada test ucuz hazir gelmisken tr ye yapayim bool bol test 3 tl ne ki. Almanyada 20 Tl neredeyse bende öyle yorum yapiyorum ramazandan dolayi diye bakalim saliya gelmezse zaten doktora gidioruz insallah o bide baksin ne var ne yok ultrasonda hayirlisi olsun hakkimizda
Orda pahalıymış ya. Sen al yap yine de be olur ne olmaz benim agrilar basladi yarina bekleniyo kendileriboyle giderse tedaviye ayni zamanda baslayacagiz gibi duruyor tatlim. Doktorla gorustukten sonra yaz bize
At bende heyecan Yaptım valla canım sen şimdi bu Ay adet olursan başlayacak mısın merak ettim canım yoksa önümüzde ki adetle mi başlayacaksın. Benim içinde soru sorsana kız :) ben önümüzdeki ay yaptıracağım eğer tutarsa kurban bayramı seyahat edeceğim edebilir miyim çok merak ediyorum benim adetime çok as kaldı gecikmezse 16,17 gibi adet olmam Lazım bakalım kısmet adet olunca Görüşmeye gideceğim inşHaftasonu sebebiyle kapaliyiz
Sali günü randevum kismetse
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle
Hayirlisi artik...
At bende heyecan Yaptım valla canım sen şimdi bu Ay adet olursan başlayacak mısın merak ettim canım yoksa önümüzde ki adetle mi başlayacaksın. Benim içinde soru sorsana kız :) ben önümüzdeki ay yaptıracağım eğer tutarsa kurban bayramı seyahat edeceğim edebilir miyim çok merak ediyorum benim adetime çok as kaldı gecikmezse 16,17 gibi adet olmam Lazım bakalım kısmet adet olunca Görüşmeye gideceğim inş
Burdayız canım günaydın nasılsınBizim topik e nazar değdi galiba kimsecikler kalmadı nerde bu millet
Şükürler olsun sen nasilsin kimsecikler yok konuşacak günler yaklaştıkça heyecan basıyor beniBurdayız canım günaydın nasılsın
Gunaydin canim. Ayni heyecan bende de var. Uykularim.bile kacmaya basladiŞükürler olsun sen nasilsin kimsecikler yok konuşacak günler yaklaştıkça heyecan basıyor beni
Senin ne zaman başlıyor tedavin nasipseGunaydin canim. Ayni heyecan bende de var. Uykularim.bile kacmaya basladi
3 agustosta gorusmem var.tahminim 10 agustosta adetim gelecek. Bu ay gecikti ve hep ileriye atiyor bu nedenle. Allahin izni ile bir baslasak.Senin ne zaman başlıyor tedavin nasipse
Ben bayramin 2 -3 günü adet bekliyorum bir aksilik olmazsa eğer bayram sonrası başlayacağım inşallah ama acayip heyecan bastı3 agustosta gorusmem var.tahminim 10 agustosta adetim gelecek. Bu ay gecikti ve hep ileriye atiyor bu nedenle. Allahin izni ile bir baslasak.
Heyecan çok güzel benim eylül sonu gibiya bende heyecanlanıyorumBen bayramin 2 -3 günü adet bekliyorum bir aksilik olmazsa eğer bayram sonrası başlayacağım inşallah ama acayip heyecan bastı
Kaç yaşındasınBen bayramin 2 -3 günü adet bekliyorum bir aksilik olmazsa eğer bayram sonrası başlayacağım inşallah ama acayip heyecan bastı
22Kaç yaşındasın