- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.321
Kilo 48 çocuk gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo 48 çocuk gibiyim
Oy senin yakin tabi. Heyecan tavan yapmistir simdi. Onemli olan heyecanimiz strese dönmesin. Senin yasin da kucuk. Isin daha kolayBen bayramin 2 -3 günü adet bekliyorum bir aksilik olmazsa eğer bayram sonrası başlayacağım inşallah ama acayip heyecan bastı
Ay canım daha küçüksün
Senin yaş kaç canimOy senin yakin tabi. Heyecan tavan yapmistir simdi. Onemli olan heyecanimiz strese dönmesin. Senin yasin da kucuk. Isin daha kolay
Bende kilo vermek için çabaliyorumKilo 48 çocuk gibiyim
Hadi bakalim hayirlisi insallah canim. Sen bizden sonra baslayacaksin. Çoğumuzun sonuclari da belli olacak o zamana kadar. Ay heyecan heyecanHeyecan çok güzel benim eylül sonu gibiya bende heyecanlanıyorum
30 canim.Senin yaş kaç canim
Benim tüplerim hasarli ve kistim vardi. Ameliyat oldum. Bu sırada Tuplerimin hasarli oldugu kapandigi ve sadece birinin açıldığını ogrendim . Sol tupum kapali sag tupum de cok az acilabilmis ayrica hasar gormus. Doktorlar tup bebekten baska care yok dediler. Buz de mukadderat deyip ciktik bir yola. Allahim baska dert vermesin.Sıkıntılarınız özel değilse öğrenebilirsiniz bilir miyim
Ciktigimiz bu yolda allah hepimize hayırlısını versin inşallahBenim tüplerim hasarli ve kistim vardi. Ameliyat oldum. Bu sırada Tuplerimin hasarli oldugu kapandigi ve sadece birinin açıldığını ogrendim . Sol tupum kapali sag tupum de cok az acilabilmis ayrica hasar gormus. Doktorlar tup bebekten baska care yok dediler. Buz de mukadderat deyip ciktik bir yola. Allahim baska dert vermesin.
Amin canim amin. Senin sikintin neydi. Esinde miydi. Yanlis hatirlamiyorsam tabiCiktigimiz bu yolda allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Evet eşimde azospermi var tese oldu 12 tane sperm çıktı donduruldu onlarla işlem yapılacakAmin canim amin. Senin sikintin neydi. Esinde miydi. Yanlis hatirlamiyorsam tabi
hadi hayırlısı bekliyoruz ya gelmiyor zilliler bu lafına bayıldım ( zilli)Ben agustosta düsünmüstüm canim
Kismet olursa. Önce aile dost es akrabaglari görüp insallah. Bakalim yarin insallah gidince ne dicek bu adet gecikmesine.. Adet söktürücü felan gerek duyulcak mi. ramazandan dolayimi
Böyle oldummbilmem . Yoksa cok bekledigim icin mi stresde yapmadim ama hayirlisi artik.
tabiki sorarim canim benim. Aklina gelen varsa yaz bana listeme alayim
Denk gelseydik merkezde tam olurdu artik bidahakine insallah
Dogru hatirlamisim demek ki. Insallah Allahim yuzumuzu guldurur canim. Ben kacar. Islerim var birazEvet eşimde azospermi var tese oldu 12 tane sperm çıktı donduruldu onlarla işlem yapılacak
Kilo 48 çocuk gibiyim
çok geçmiş olsun canım benim inş. bebişleirmize kavuşacağız :))Benim tüplerim hasarli ve kistim vardi. Ameliyat oldum. Bu sırada Tuplerimin hasarli oldugu kapandigi ve sadece birinin açıldığını ogrendim . Sol tupum kapali sag tupum de cok az acilabilmis ayrica hasar gormus. Doktorlar tup bebekten baska care yok dediler. Buz de mukadderat deyip ciktik bir yola. Allahim baska dert vermesin.
Rabbim hepimizi bekledigimiz bebis lere kavusturur inşallahgünaydın canım en zayıf ve en küçüğümüz sensin çok şanslısın valla
seninde hayırlı olsun canım dualarda buluşalım inş.Kizlar kadir geceniz hayirli olsun. Bugun cok dua edecegim. Allahim insallah bizlerin yuzunu guldurur ve sag salim evlatlarimiza kavusuruz.