2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

teşekkür ederim:)topikte kalırım tabi.ama eylül topiğini de ben açtım.2 tarafa da bakarım sıkıntı yok.benim tarihimi güncelleyebilirsin.1 eylül diyelim.

Bende katıldım aranızaaaaa henüz belli olmadı tarihim ama inşallah ağustosta olacak gibi gibi dualarımdasınız benide dualarınıza katarsanız sevinirim
Aramiza hosgeldin canimmm... Nerde kismetse tedavi göriceksin? ilk sayfamizda listemize ekliyim senide hemen. Dikkat! Bu topik bagimlilik yapabilir

Canımsın ya sizin sayenizde neşeliyiz burada herkes çok iyi çok şükür )

Kızlar nasılsınız bu aralar biraz yoğunum Aklım sizde ama öpüyorum hepinizi fırsat buldukça okuyacağım geçmişi kiwicik canım ne zaman gidiyorsun doktora merak ettim bide sen tedavin olacaksın tuttacak inş ve be kadar Aman sonra eve döneceksin merak ettim canım

Haftasonu sebebiyle kapaliyiz
Sali günü randevum kismetse
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle
Hayirlisi artik...

Aklindaki soruları sor canım kafanda hic bi soru işareti kalmasın inşallah almanyaya hamile dönersin seneye bebislerle buluşuruz canım görüşünce yazarsın fiyattada pazarlık yap iyi hafta sonları sitrese girme her şey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…