2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim hakkinda en hayirlisi olur insallah. Bu topikte kal sen :-) yani listeden silmem seni :-) Biz günlük hep dua ediyoruz bu topikte olanlara o yüzden silmem. Insallah bu kararla rabbim size güzel sonuclae nasip eder ve saglikli bebelerine kavusursun. Hersey gönlünce olsun canim...

teşekkür ederim:)topikte kalırım tabi.ama eylül topiğini de ben açtım.2 tarafa da bakarım sıkıntı yok.benim tarihimi güncelleyebilirsin.1 eylül diyelim.

Bende katıldım aranızaaaaa henüz belli olmadı tarihim ama inşallah ağustosta olacak gibi gibi dualarımdasınız benide dualarınıza katarsanız sevinirim :KK68:
Aramiza hosgeldin canimmm... Nerde kismetse tedavi göriceksin? ilk sayfamizda listemize ekliyim senide hemen. Dikkat! Bu topik bagimlilik yapabilir :-)

Aramiza hosgeldin canim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin. Biz dualara sarildik. Insallah rabbim nasip eder. Bursada hengi merkezde olucaksin kismetse? Seni ilk sayfamizdaki listeye aliyorum. 2. kisisin bursada tedavi görücek olan... Ilk sayfada tüyolar listesi hazirladik tedavi icin okumak istersen :-)
Onun disinda bu topikte bol nese kahkaha kaynatmacalar bulacaksin :-)
Moral bozukluguna izin vermiyoruz yani :-)ben sana tanistirayim bi kac kisiyi...
ecrin87 ecrin87 bu topigin nese kaynagi
@prensess38 hamaratin dibi- koyu kayserili :-)
S sefam2016 bizim diyet uzmanimiz ve spor hocamiz :-)
@Bahar4234 ise bu topigin en zayif hatunu. Citirimiz :-) nutellayi ekmeksiz yiyio...
Diger kuzularimda secilmis gibi hepsi tatlimi tatli.. Neselimi neseli... Hepsi birbirinden güzel .. Hepsini cok seviciksin....

Benim 5 oldu canim. Bende calismiyorum. Neredeyse seninle ayniyiz hem yas hem evlilik yildönümü hem almanya :-)

Heeee...ondan bu nick... Sefam2016 cok güzel... Merve ve sefa tepesi... Muhtesem!!! Insallah nasip olur canim benim

Bi istanbul bulusmasi ayarlicaz insallah bu gidisle :-)

Canimsin.kolay gelsin. Cok tsk ederim. Artik size cok yakinim :-)
Canımsın ya sizin sayenizde neşeliyiz burada herkes çok iyi çok şükür :KK66:)

Kızlar nasılsınız bu aralar biraz yoğunum Aklım sizde ama öpüyorum hepinizi fırsat buldukça okuyacağım geçmişi kiwicik kiwicik canım ne zaman gidiyorsun doktora merak ettim bide sen tedavin olacaksın tuttacak inş ve be kadar Aman sonra eve döneceksin merak ettim canım

Kızlar nasılsınız bu aralar biraz yoğunum Aklım sizde ama öpüyorum hepinizi fırsat buldukça okuyacağım geçmişi kiwicik kiwicik canım ne zaman gidiyorsun doktora merak ettim bide sen tedavin olacaksın tuttacak inş ve be kadar Aman sonra eve döneceksin merak ettim canım

Haftasonu sebebiyle kapaliyiz :KK70:
Sali günü randevum kismetse :KK17::KK17:
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi :KK47::KK47:
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle :KK17:
Hayirlisi artik...

Haftasonu sebebiyle kapaliyiz :KK70:
Sali günü randevum kismetse :KK17::KK17:
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi :KK47::KK47:
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle :KK17:
Hayirlisi artik...
Aklindaki soruları sor canım kafanda hic bi soru işareti kalmasın inşallah almanyaya hamile dönersin seneye bebislerle buluşuruz canım görüşünce yazarsın fiyattada pazarlık yap iyi hafta sonları sitrese girme her şey allahtan

X