- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.241
Oh misssBende 29 yasimdayim..
istediğin boyoz olsunn guzelımmm gelırken getıreyım sana daaa...Boyoz nedir kizlar?banada getirinde götüreyim almanyaya
Dört bucuk senedir evliyim.. calisiyordum ama tedavi yüzünden isi terk ettim.. dedim cocugum olsunda isime her zaman devam edebilirim.. basta is icin cocuk yapmadim bu sefer cocuk icin isi terk ettim öyle.. ya sen?Oh misss
Kac yildir evlisin canim?calisiyormusun?
isim pek düşünmedim ama kız olursa zeynep Olabilir erkek için mehmet hoşuma gidiyorkızlaaarrr kızınız yada oğlunuz olursaa ısımlerını ne koymayı dusunuyosunuzzz..dereyı gormeden pacayı sıvamak gıbı sordugum soru ama hepinizin aklında vardır herhalde bişylerr....
Hoşgeldin canım aramıza Tedavin nerde olcak?bende varım kizlar malesef... beni de araniza alma vakti geldi sanırım.. bugün asilama sonucu negatif çıktı ve artik tüp bebek başka çare yok sanırım
Hoşgeldin canım aramıza Tedavin nerde olcak?
Aramiza hosgeldin canimbende varım kizlar malesef... beni de araniza alma vakti geldi sanırım.. bugün asilama sonucu negatif çıktı ve artik tüp bebek başka çare yok sanırım
Çok sagol canım allah razı olsun benim bütün sülalem eltim görümcem şirinyerdeler bende sık sık geliyorumewet canım ızmırdeımm gel buyur beklerıımmm getıreyım sana boyoz gelırken canım benımm
Canım kızım merve oglumda sefa olsun iñşallahkızlaaarrr kızınız yada oğlunuz olursaa ısımlerını ne koymayı dusunuyosunuzzz..dereyı gormeden pacayı sıvamak gıbı sordugum soru ama hepinizin aklında vardır herhalde bişylerr....
aynı yerdeymişiz bak gelınce beklerimm canımmmÇok sagol canım allah razı olsun benim bütün sülalem eltim görümcem şirinyerdeler bende sık sık geliyorum
hoşbulduk canım. allah herkesin yardimcisi olsun bebislerimiz bize gelsin inşallahAramiza hosgeldin canim
Hosgeldin canim. Amin insallah kavusalim bebkelrimize.hoşbulduk canım. allah herkesin yardimcisi olsun bebislerimiz bize gelsin inşallah
Tamam bende fuarın orda 4 yıaynı yerdeymişiz bak gelınce beklerimm canımmm
bende ileride yerleşmek istiyorum gelince nasip olursa görüşürüz cok saolaynı yerdeymişiz bak gelınce beklerimm canımmm
Aramıza hoş gelďin rabbim evlat isteyen herkesi sevindirsinbende varım kizlar malesef... beni de araniza alma vakti geldi sanırım.. bugün asilama sonucu negatif çıktı ve artik tüp bebek başka çare yok sanırım