2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Haftasonu sebebiyle kapaliyiz :KK70:
Sali günü randevum kismetse :KK17::KK17:
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi :KK47::KK47:
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle :KK17:
Hayirlisi artik...
Benim de iki gun gecti ama gelmedi. Normalde hic gecikmez ama sanirim ramazanda beslenme duzeni degisti ondan olabilir canim. Test yap bari kiz. Bakarsin surpriz olur. Ben yaptim da cikmadi bisey.:-)

Sen nerde başlıcan karar kıldınmı
Denizliye gidecegim canim. Burda yalniz olacagimm. Arkadaşlar da hep memlekette. Denizlide bir suru arkadasim ve hepsinden onemlisi ailem var. Esim de yogun caliisyor. Burda kalirsam stresim daha fazla olacak. O yuzden denizlide karar kildik. Insallah hayirli olur bizim icin.

Aklindaki soruları sor canım kafanda hic bi soru işareti kalmasın inşallah almanyaya hamile dönersin seneye bebislerle buluşuruz canım görüşünce yazarsın fiyattada pazarlık yap iyi hafta sonları sitrese girme her şey allahtan

Ay amin canim amin insallah hayirlisiyla. Hepsini sorucam nasip olursa sali günü. Yazarim sizede. Pazarligida kousucam pek beceremem ama denicem :-)
Stresliyim cok sormaaaaaa....

Benim de iki gun gecti ama gelmedi. Normalde hic gecikmez ama sanirim ramazanda beslenme duzeni degisti ondan olabilir canim. Test yap bari kiz. Bakarsin surpriz olur. Ben yaptim da cikmadi bisey.:-)

Canim seninle biz ayni gidioduruz zaten simi dimi :-) gecikme bile ayni yaaaaa :-)ay benimde 3. günüm gecti gelmedi zilli :-) bende yaptim test ama adet günümde fosssss cikti :-) yani simdi bi test yap diyo esim ama bilmiyorum. :-) burdada test ucuz hazir gelmisken tr ye yapayim bool bol test :-) 3 tl ne ki. Almanyada 20 Tl neredeyse :-) bende öyle yorum yapiyorum ramazandan dolayi diye bakalim saliya gelmezse zaten doktora gidioruz insallah o bide baksin ne var ne yok ultrasonda :-) hayirlisi olsun hakkimizda

Ay amin canim amin insallah hayirlisiyla. Hepsini sorucam nasip olursa sali günü. Yazarim sizede. Pazarligida kousucam pek beceremem ama denicem :-)
Stresliyim cok sormaaaaaa....

Canim seninle biz ayni gidioduruz zaten simi dimi :-) gecikme bile ayni yaaaaa :-)ay benimde 3. günüm gecti gelmedi zilli :-) bende yaptim test ama adet günümde fosssss cikti :-) yani simdi bi test yap diyo esim ama bilmiyorum. :-) burdada test ucuz hazir gelmisken tr ye yapayim bool bol test :-) 3 tl ne ki. Almanyada 20 Tl neredeyse :-) bende öyle yorum yapiyorum ramazandan dolayi diye bakalim saliya gelmezse zaten doktora gidioruz insallah o bide baksin ne var ne yok ultrasonda :-) hayirlisi olsun hakkimizda
Orda pahalıymış ya. Sen al yap yine de be olur ne olmaz benim agrilar basladi yarina bekleniyo kendileri :KK48:boyle giderse tedaviye ayni zamanda baslayacagiz gibi duruyor tatlim. Doktorla gorustukten sonra yaz bize :KK53:

Orda pahalıymış ya. Sen al yap yine de be olur ne olmaz benim agrilar basladi yarina bekleniyo kendileri :KK48:boyle giderse tedaviye ayni zamanda baslayacagiz gibi duruyor tatlim. Doktorla gorustukten sonra yaz bize :KK53:

Öyle görünür gibi arkadasim :-) ay gelsede iyi olcak. Bekliyorum ya inat etti :-) ama olsun güzeldi oruc borcum daha az olur :-) oda iyi oldu yani :-) herseyde vardir bir hayir. Allah yardimcimiz olsun

Haftasonu sebebiyle kapaliyiz :KK70:
Sali günü randevum kismetse :KK17::KK17:
Hepsini önce doktorumla görüsücem canim.
Ucaga binebilirmiyim diye. Transferden sonra ne zaman gidebilirim diye. Daha hic bi fikrim yok.
Üstelik adetimde daha gelmedi :KK47::KK47:
8. aydaki adet geriye atiyo böylelikle :KK17:
Hayirlisi artik...
At bende heyecan Yaptım valla canım sen şimdi bu Ay adet olursan başlayacak mısın merak ettim canım yoksa önümüzde ki adetle mi başlayacaksın. Benim içinde soru sorsana kız :) ben önümüzdeki ay yaptıracağım eğer tutarsa kurban bayramı seyahat edeceğim edebilir miyim çok merak ediyorum benim adetime çok as kaldı gecikmezse 16,17 gibi adet olmam Lazım bakalım kısmet adet olunca Görüşmeye gideceğim inş

At bende heyecan Yaptım valla canım sen şimdi bu Ay adet olursan başlayacak mısın merak ettim canım yoksa önümüzde ki adetle mi başlayacaksın. Benim içinde soru sorsana kız :) ben önümüzdeki ay yaptıracağım eğer tutarsa kurban bayramı seyahat edeceğim edebilir miyim çok merak ediyorum benim adetime çok as kaldı gecikmezse 16,17 gibi adet olmam Lazım bakalım kısmet adet olunca Görüşmeye gideceğim inş

Ben agustosta düsünmüstüm canim
Kismet olursa. Önce aile dost es akrabaglari görüp insallah. Bakalim yarin insallah gidince ne dicek bu adet gecikmesine.. Adet söktürücü felan gerek duyulcak mi. ramazandan dolayimi
Böyle oldummbilmem . Yoksa cok bekledigim icin mi :KK43: stresde yapmadim ama hayirlisi artik.
tabiki sorarim canim benim. Aklina gelen varsa yaz bana listeme alayim :-)

Denk gelseydik merkezde tam olurdu :-) artik bidahakine insallah :-)

X