2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bende varım kizlar malesef... beni de araniza alma vakti geldi sanırım.. bugün asilama sonucu negatif çıktı ve artik tüp bebek başka çare yok sanırım

Aramiza hosgeldin canim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin. Biz dualara sarildik. Insallah rabbim nasip eder. Bursada hengi merkezde olucaksin kismetse? Seni ilk sayfamizdaki listeye aliyorum. 2. kisisin bursada tedavi görücek olan... Ilk sayfada tüyolar listesi hazirladik tedavi icin okumak istersen :-)
Onun disinda bu topikte bol nese kahkaha kaynatmacalar bulacaksin :-)
Moral bozukluguna izin vermiyoruz yani :-)ben sana tanistirayim bi kac kisiyi...
ecrin87 ecrin87 bu topigin nese kaynagi
prensess38 prensess38 hamaratin dibi- koyu kayserili :-)
S sefam2016 bizim diyet uzmanimiz ve spor hocamiz :-)
B Bahar4234 ise bu topigin en zayif hatunu. Citirimiz :-) nutellayi ekmeksiz yiyio...
Diger kuzularimda secilmis gibi hepsi tatlimi tatli.. Neselimi neseli... Hepsi birbirinden güzel .. Hepsini cok seviciksin....

Dört bucuk senedir evliyim.. calisiyordum ama tedavi yüzünden isi terk ettim.. dedim cocugum olsunda isime her zaman devam edebilirim.. basta is icin cocuk yapmadim bu sefer cocuk icin isi terk ettim öyle.. ya sen?

Benim 5 oldu canim. Bende calismiyorum. Neredeyse seninle ayniyiz hem yas hem evlilik yildönümü hem almanya :-)

Canım kızım merve oglumda sefa olsun iñşallah
Heeee...ondan bu nick... Sefam2016 cok güzel... Merve ve sefa tepesi... Muhtesem!!! Insallah nasip olur canim benim

aynı yerdeymişiz bak gelınce beklerimm canımmm
Bi istanbul bulusmasi ayarlicaz insallah bu gidisle :-)

Kizlar selamlar. Keyifleer nasil . Temizlik yapiyorum ben. Giremedim o yuzden kiwicik kiwicik memleketine hosgeldin canim :KK45:

Canimsin.kolay gelsin. Cok tsk ederim. Artik size cok yakinim :-)

Aramiza hosgeldin canim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin. Biz dualara sarildik. Insallah rabbim nasip eder. Bursada hengi merkezde olucaksin kismetse? Seni ilk sayfamizdaki listeye aliyorum. 2. kisisin bursada tedavi görücek olan... Ilk sayfada tüyolar listesi hazirladik tedavi icin okumak istersen :-)
Moral bozukluguna izin vermiyoruz yani :-)ben sana tanistirayim bi kac kisiyi...
B Bahar4234 ise bu topigin en zayif hatunu. Citirimiz :-) nutellayi ekmeksiz yiyio...
Diger kuzularimda secilmis gibi hepsi tatlimi tatli.. Neselimi neseli... Hepsi birbirinden güzel .. Hepsini cok seviciksin
hoşbulduk canım inşallah hersey guzel olacak. listeye alinmam iyi olmus bisey sormak istiyorum benim ilk tüp bebek olacak daha merkez arastiriyorm. nasip olursa Ağustosun ilk haftasj baslariz inşallah. tedaviye baslamadan hormon testi ve d vitaminine baktirin demişsin ya neden gerekli pek anlamadım. tedavide gerekirse istemezler mi? .osb

Tedaviden önce yapilmasi gerekenler canim aslinda. Hormon degerlerinde fsh tsh gibi degerlere bakiliyor. Tsh 1 lerde olmasi iyi bebek isteginde. Doktorun baksa iyi olur belki ilac alman gerekir. D vitaminde önemli dedi bana doktorum. Ve tüp doktorumda ilac almami söyledi degerim düsük cikinca. Yani aslinda önemli /'kadin doktorun yönlendirme yaptimi? Sen baktir bu degerlere saglik ocaginda istersen. Doktorunlada bi görüs... Yine sen bilirsin...

Diger kuzularimda secilmis gibi hepsi tatlimi tatli.. Neselimi neseli... Hepsi birbirinden güzel .. Hepsini cok seviciksin....

Benim 5 oldu canim. Bende calismiyorum. Neredeyse seninle ayniyiz hem yas hem evlilik yildönümü hem almanya :-)

Heeee...ondan bu nick... Sefam2016 cok güzel... Merve ve sefa tepesi... Muhtesem!!! Insallah nasip olur canim benim

Bi istanbul bulusmasi ayarlicaz insallah bu gidisle :-)

Canimsin.kolay gelsin. Cok tsk ederim. Artik size cok yakinim :-)
Hele bana uçaktan el sallasan görürdüm havalimanı yürüme mesafesi

Arkadaşım bişiy soracam ilaclarin internetteki fiyatiyla eczanedeki fiyatları neden farklı
S sefam2016 canım kusura bakma geç oldu biraz dışardaydık yeni geldim bizde canım gece 12 de fiyatı değişen bütün ilaçlar reix pharma diye bir sistem var sağlık bakanlığına bağlı günlük otomatik güncellenşyor internettekiler günlük değiştirme şansı yok canım

S sefam2016 canım kusura bakma geç oldu biraz dışardaydık yeni geldim bizde canım gece 12 de fiyatı değişen bütün ilaçlar reix pharma diye bir sistem var sağlık bakanlığına bağlı günlük otomatik güncellenşyor internettekiler günlük değiştirme şansı yok canım
bide çok fiyat farkı var canım internette 8 tl eczanede 25 tl o yüzden şaşırdım teşekkür ederim canım

iyi geceler kızlar

sohbetinize çok dahil olamıyorum haftaiçi iş hsonu ev işleri.
benim tedavim ankarada olacak.samsundan vazgeçtik ani bir kararla.rapor çıkartıyor burdaki doktorum.tedavim burda başlayacak ankarada bitcek allahın izniyle.yalnız bizim izinle ilgili sıkıntımız olacağından eylül ayında yıllık iznimizde tedaviye başlamaya karar verdik.yani ben eylülde tüp bebek yapacaklar topiğinde olacağım sanırım bu durumda:))

cuma günü rapor için eski doktoruma gittim(eski dediğim 4 yıllık:))ben tüpe karar verince mecburen samsunda başka doktora başladım.bir de dış gebelik olayımda doktorumun hatalı olduğunu çevremdeki herkes deyince biraz soğumuştum.ama beni en iyi bilen doktor o.aşama aşama her daim onunla yürüdük bu yolda.mayısta tüp bebek tedavimi yapan doktorla arası iyi.ama burdaki merkeze hiç güvenmiyor.taa en başında bana ankara ya da İstanbul demişti.ben burda 1 kez deneyeceğim demiştim.tedavi sürecinde beni sonuç için aramıştı ben de maalesef transferim iptal oldu tek yumurtam vardı o da kalitesizmiş demiştim.o da diğer doktoru aramış.nasıl tek yumurta oluştu normalde bizim tedavilerimizde sadece ilaçla tek yumurta oluyordu onun haricinde iğne ve femera ile güzel yumurtaları olmuştu hastamın demiş.şaşırdım bu sonuca dozu düşük başlamışsınız demiş.doktor da kemküm etmiş.cuma günü bunu anlatınca bana birden karar değişikliği yaptık işte.ankara Anatolia tüp bebekte hakan yaralıya gideceğim.yalnız tedavim samsunda başlayacak.toplama ve transfere oraya gideceğim.benim yanımda hocayla görüştü.o bile dozu düşükmüş dedi.bakalım belki nasibimiz oradadır.

uzun yazdım biliyorum.bir geldim pir geldim bu gece:KK53::KK53::KK53:

iyi geceler kızlar

sohbetinize çok dahil olamıyorum haftaiçi iş hsonu ev işleri.
benim tedavim ankarada olacak.samsundan vazgeçtik ani bir kararla.rapor çıkartıyor burdaki doktorum.tedavim burda başlayacak ankarada bitcek allahın izniyle.yalnız bizim izinle ilgili sıkıntımız olacağından eylül ayında yıllık iznimizde tedaviye başlamaya karar verdik.yani ben eylülde tüp bebek yapacaklar topiğinde olacağım sanırım bu durumda:))

cuma günü rapor için eski doktoruma gittim(eski dediğim 4 yıllık:))ben tüpe karar verince mecburen samsunda başka doktora başladım.bir de dış gebelik olayımda doktorumun hatalı olduğunu çevremdeki herkes deyince biraz soğumuştum.ama beni en iyi bilen doktor o.aşama aşama her daim onunla yürüdük bu yolda.mayısta tüp bebek tedavimi yapan doktorla arası iyi.ama burdaki merkeze hiç güvenmiyor.taa en başında bana ankara ya da İstanbul demişti.ben burda 1 kez deneyeceğim demiştim.tedavi sürecinde beni sonuç için aramıştı ben de maalesef transferim iptal oldu tek yumurtam vardı o da kalitesizmiş demiştim.o da diğer doktoru aramış.nasıl tek yumurta oluştu normalde bizim tedavilerimizde sadece ilaçla tek yumurta oluyordu onun haricinde iğne ve femera ile güzel yumurtaları olmuştu hastamın demiş.şaşırdım bu sonuca dozu düşük başlamışsınız demiş.doktor da kemküm etmiş.cuma günü bunu anlatınca bana birden karar değişikliği yaptık işte.ankara Anatolia tüp bebekte hakan yaralıya gideceğim.yalnız tedavim samsunda başlayacak.toplama ve transfere oraya gideceğim.benim yanımda hocayla görüştü.o bile dozu düşükmüş dedi.bakalım belki nasibimiz oradadır.

uzun yazdım biliyorum.bir geldim pir geldim bu gece:KK53::KK53::KK53:

Canim hakkinda en hayirlisi olur insallah. Bu topikte kal sen :-) yani listeden silmem seni :-) Biz günlük hep dua ediyoruz bu topikte olanlara o yüzden silmem. Insallah bu kararla rabbim size güzel sonuclae nasip eder ve saglikli bebelerine kavusursun. Hersey gönlünce olsun canim...

X