- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.261
bende varım kizlar malesef... beni de araniza alma vakti geldi sanırım.. bugün asilama sonucu negatif çıktı ve artik tüp bebek başka çare yok sanırım
Aramiza hosgeldin canim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin. Biz dualara sarildik. Insallah rabbim nasip eder. Bursada hengi merkezde olucaksin kismetse? Seni ilk sayfamizdaki listeye aliyorum. 2. kisisin bursada tedavi görücek olan... Ilk sayfada tüyolar listesi hazirladik tedavi icin okumak istersen
Onun disinda bu topikte bol nese kahkaha kaynatmacalar bulacaksin
Moral bozukluguna izin vermiyoruz yani ben sana tanistirayim bi kac kisiyi...
ecrin87 bu topigin nese kaynagi
prensess38 hamaratin dibi- koyu kayserili
S sefam2016 bizim diyet uzmanimiz ve spor hocamiz
B Bahar4234 ise bu topigin en zayif hatunu. Citirimiz nutellayi ekmeksiz yiyio...
Diger kuzularimda secilmis gibi hepsi tatlimi tatli.. Neselimi neseli... Hepsi birbirinden güzel .. Hepsini cok seviciksin....
Dört bucuk senedir evliyim.. calisiyordum ama tedavi yüzünden isi terk ettim.. dedim cocugum olsunda isime her zaman devam edebilirim.. basta is icin cocuk yapmadim bu sefer cocuk icin isi terk ettim öyle.. ya sen?
Benim 5 oldu canim. Bende calismiyorum. Neredeyse seninle ayniyiz hem yas hem evlilik yildönümü hem almanya
Heeee...ondan bu nick... Sefam2016 cok güzel... Merve ve sefa tepesi... Muhtesem!!! Insallah nasip olur canim benimCanım kızım merve oglumda sefa olsun iñşallah
Bi istanbul bulusmasi ayarlicaz insallah bu gidisleaynı yerdeymişiz bak gelınce beklerimm canımmm
Kizlar selamlar. Keyifleer nasil . Temizlik yapiyorum ben. Giremedim o yuzden kiwicik memleketine hosgeldin canim
Canimsin.kolay gelsin. Cok tsk ederim. Artik size cok yakinim