2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Birde tıransferden sonra hiç kalkma ne kadar yata biliyorsan yat
Sefam2016 sana cok sordum biliyorum ama sen tecrübelisin bu konuda.. yane yemek falan hazirlamak icindemi kalkmim? Sorun olmaz esim yapar ama benim yata yata belim ağrıyordu hep evde dolasmak falan iyi gelmezmi sence? Sen hic kalkmadinmi?

Kizlar bütün mesajlarinizi okudum.
Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederimmmm.
Adetim gelmedi hala. Gaza geldim siz süpriz diyince test yaptim ama negatif süpriz oldu yani
Simdi havalimanina dogru yola ciktik.
Son dakikaya kadar evi temizledim toparladim ütülerimi yaptim stres stres bu yolculukta amaaaan saglicakla varalimda insallah. Her zaman oldugu gibi yüküm fazla insallah sorun cikmaz yoksa esim beni havalimaninda birakir dua edinde pürüzsüz yüklerimi vereyim. Fazla olunca para ödetiorlar. Kilo basi 10 eurocuk

Ne güzel bitirmişsin işleri. Eve geldiğinde tertemiz olcak her yer miss. yolculuklarda yük çok oluyo cnm bi de sen gurbettesin olması doğal. İnş bi sorun çıkmaz. Yolculuğun da güzel geçer umarım hadi hayırlısı

Gider ayak guzel surpriz olmus neyse aklında kalmamış olur en azından.. Hayırlısıyla gelin insallah.. Yuklerde de sorun çıkmaz insallah. Çıkacak olursa kocandan önce davran o srni bırakacağına sen onu bırak havalimanında seviyoruz seniiii dualarimiz sizinlee

Amin canim insallah. Cok tsk ederim. Yükleri verdim
Ve gercekten yük kalkti üzerimden

Adamim
Kizdi inan her sene aynisin diyo. Insan bi kerede yükü az götürür diyo. 61.5 kg geldi valizlerim. El bagajimda 16 kilo... Yuuuaaaa dimi almanyayi getiriyorum ben

Hahah masallah masallah kız ben haftasonu ankara kayseri giderken bile 5 10 kilo götürüyorum seninkinde sorun yok

Sefam2016 sana cok sordum biliyorum ama sen tecrübelisin bu konuda.. yane yemek falan hazirlamak icindemi kalkmim? Sorun olmaz esim yapar ama benim yata yata belim ağrıyordu hep evde dolasmak falan iyi gelmezmi sence? Sen hic kalkmadinmi?
Yok canım hastaneyi bahsediyorumm tırañsferden sonra ben hiç kalkmadan yatagın ayak ucunu kaldırip bir gece yattim

Folio Forte 800mikrograml canim
Bundan icmiyormusun?
Gibts in der Apotheke. üzerinde
Resim yolluyorum bak
Hayir bana verilmedi Sağol ben bir kadin doktoruma gidip sorim.. siz üc ay önceden diyorsunuz ben ağustos ayinin basinda adet görürüm.. ne yapicam hemen alsam faydasini görürmüyüm? Bana orthomol natal onerdi ama onuda tedavim negativ olunca biraktim.. kivicik ben ne yapim simdi?

Folic asit olası bir gebelikte bebeğin kas doku yapisinin iyi gelişmesini sağlayan bir tür vitamin doktoruna ben folikasit kullandimdesen bile niUE kullandin demez iyi yapmissin der

Yok canım hastaneyi bahsediyorumm tırañsferden sonra ben hiç kalkmadan yatagın ayak ucunu kaldırip bir gece yattim
burada transfer sonrasi hemen eve yolliyorlar yane hic dinlenmeden bide bir saat yolculuk yapiyorum.. bu sefer doktora yarim saat dinlenmek istedigimi söyledim kabul etti ama gerek yok diyo.. zaten doktorlara kalsa spora bile gide biliriz

Orthomol natalda zaten var folik asit. Ama bitaktiysan onu bunu al. heryerde satilio doktorada sormana gerek yok. Icebilirsin. Müller drogerie dm veya rossmann da bulabilirsin eger acik eczane yoksa haftasonunda. Bir an önce basla icmeye. Bunun bi zarari yok. Olsa müller drogerie falan satmaz zaten icini ferah tut, kullanmaya basla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…