- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.101
Ecrin sen iki taneden bence korkma yaptir burada doktorlar iki tane kesinli öneriyorlar am tr yi bilmiyorum..ben 2 tane bile koydurmaya korkuyorum sanki yaa ya olmazsa rahim ikisinide kabul etmezse falan diye
Canım 23 yaşındaydim ilk denememdi 5 gün embiriyosuydu korkma koydur vücut zaten hepsini kabul etmiyor canim bir arkadaşa7 tane vermislerdi yasi buyuk diye 2 kiz olduSefam2016 bana biraz bilgi verirsen sevinirim.. o zaman kac yasindaydin? Ve kacinci gün embriyosuydu? Ilk denemenmiydi? Kusura bakma ben bastan beri üç koymak istiyom ama cesaret edemiyorum.. benim burada bir arkadasimda üç koydurttu ve ikizlerine hamile inşallah önümüzdeki ay dogarlar..
Ah ne güzel.. evet Sağol canim senin yazdiklarindan sonra kesinlikle yapmayi düsünüyorum biraz rahatladim.. sanada geçmiş olsun dilerim yavrun tez zamanda ilesir..Canım 23 yaşındaydim ilk denememdi 5 gün embiriyosuydu korkma koydur vücut zaten hepsini kabul etmiyor canim bir arkadaşa7 tane vermislerdi yasi buyuk diye 2 kiz oldu
Sagol teyzesi allah razi olsun
Afiyet olsun canim bizde seni öpüyoruzKızlar kayınvalidem aradı akşama iftara çağırdı bugün giremiycem yani geç döneriz hepinizi öpüyorummm
en son ne zaman adet oldun canımEstrofeme dün başladım 10 gün boyunca iç dedi
25 haziran daen son ne zaman adet oldun canım
Saol canım birde yürüyüş yap tavsiye ederim canımAh ne güzel.. evet Sağol canim senin yazdiklarindan sonra kesinlikle yapmayi düsünüyorum biraz rahatladim.. sanada geçmiş olsun dilerim yavrun tez zamanda ilesir..
Evet canım 24 te kırıldı hatta abla dedi ben getirirdim diye hic aklima gelmedi ama nasip seninmiş25 haziran da
Bende 25 temmuzda ön görüşmeye gidecem25 haziran da
Transferden sonrami? Zaten söylemeye korkuyorum alti kilo aldim.. dedim belki biraz kilolu olsam daha iyi üstesinden gelirim ama malesef hic bir faydasi olmadi hatta daha kötü nefes alamkta zorlandim resmenSaol canım birde yürüyüş yap tavsiye ederim canım
Tıransferden önce rahim kasları sikılaşıyormuş bebek tutunabiliyormuşTr
Transferden sonrami? Zaten söylemeye korkuyorum alti kilo aldim.. dedim belki biraz kilolu olsam daha iyi üstesinden gelirim ama malesef hic bir faydasi olmadi hatta daha kötü nefes alamkta zorlandim resmen
canım sen istanbul avrupa yakasındasın galıba tahliller için mi gitti orayaBrnde bugün doktor sadi konuga hastanesine ittim geldim sicaktan piştim
2 denememde 2 koydular canım bunda da öyle olur sagol canımEcrin sen iki taneden bence korkma yaptir burada doktorlar iki tane kesinli öneriyorlar am tr yi bilmiyorum..
Teşekkürler insallah bu ramazan ayi biter bitmez yürüyüşlere baslicam zaten.Tıransferden önce rahim kasları sikılaşıyormuş bebek tutunabiliyormuş
oh ne güzel afiyet olsun :)Kızlar kayınvalidem aradı akşama iftara çağırdı bugün giremiycem yani geç döneriz hepinizi öpüyorummm
sen şuan teadviye başladın mı canım iğne vs.25 haziran da
Birde tıransferden sonra hiç kalkma ne kadar yata biliyorsan yatTeşekkürler insallah bu ramazan ayi biter bitmez yürüyüşlere baslicam zaten.