2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım açıkçası deniz değil havuz olur diye düşünüyorum havuza hiç girmem denize de girer hemen çıkarım bikini değişirim diyorum. inş sağlıklı olursam gidebiliriz tabi allahım hayırlısıyla nasip eder inş.
Oh canım inşallah gitmene engel bir durum olmaz denize girebilirsin rahatlıkla ama dediğin gibi havuz sakıncalı hem yüzme doğuma iyi geliyor ben kızımda Eylül ayında bile yüzdüm

günaydın canım
morx cim çok sevindim yaa senin adına
doktorlar denizi öneriyor canım gebelikte erken doğum tehlikesi yoksa
havuza girme ama dediğin gibi
çocuktan önce son tatiline de git canım iyi tatiller şimdiden

bu arada kaçırdım galiba? şeker yüklemen ne oldu?

KUZUcum çok saol güzel temennin için bende hiç erken doğum tehlikesi geçirmedim yani hamdolsun yolundaydı ama seyahatden önce sorcaz 18 inde bu ayın bakalım ne dicek. yoksa iptal edebilcezmi bilmem :(
okadar çok ihtiyacı varki ruhumun çok zor bi yıl geçirdim bebeişden önce 4 gece tatil bile yeter diyorum.
inş nasip olur bana ve isteyen herekeze bakalım nolur.
şeker yüklemem hamdolsun temiz çıktı korktuğum olmadı güzelce atlattım ne kan alma zordu nede şekeri içmesi.
sonuçda güzel dedi dr allahım herkeze sağlık versin

Günaydın herkese...:KK33: Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık:KK36: . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi :KK42: Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim :KK60: Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık

Gunaydin millet
Kimse bana cevap vermemis :(
Zaman zaman aniden kasık agrısı yasiyrm.benzer durumda olan var mi?normal midir acaba?

kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa :KK43:( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
günaydın :)
rezervasyonu yaptırmadan sorsaydın ya bu soruları :KK70:
iyidir takma bunları sımdı kafana anın tadını çıkar ye iç yat eğlen tatilde bol bol. haziranda havalar güzel olur

Günaydın herkese...:KK33: Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık:KK36: . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi :KK42: Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim :KK60: Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık
Günaydın canım :)
testtin temiz çıkar inşallah ki çıkacaktır Allah'ın izni ile. Bol Bol dua edelim bizde senin için.
içini sıkma ağustos ayında oğlunu kucagına alacagın günleri düşün için açılsın

günaydın :)
rezervasyonu yaptırmadan sorsaydın ya bu soruları :KK70:
iyidir takma bunları sımdı kafana anın tadını çıkar ye iç yat eğlen tatilde bol bol. haziranda havalar güzel olur

ya eşim zaten çok konuşur araştırır cayar akşam alıyorum lan dedi al dedim :)))) şkür dedim yane. bide sorgulamak istemedim. ama sonra inş hava falan dedi kafam karıştı neyse nasip bakalım bukadar ilerledik çok şükür. inş ben sağlıklı olurumda gideriz.

Günaydın canım :)
testtin temiz çıkar inşallah ki çıkacaktır Allah'ın izni ile. Bol Bol dua edelim bizde senin için.
içini sıkma ağustos ayında oğlunu kucagına alacagın günleri düşün için açılsın

Allah razı olsun canım benim, kabul olsun dualarımız. İçim hep iyi diyo ama her kontrolde bişey çıkınca artık kanı gönderelim dedik bazı arkadaşlar down sendromlularda kalp ve böbrekte problem olur parmaklarında da aynı şekilde sorun olur demişlerdi onlarda sorun yok şükürler olsunki tek tesellim ve umudum bu:KK57:

ya eşim zaten çok konuşur araştırır cayar akşam alıyorum lan dedi al dedim :)))) şkür dedim yane. bide sorgulamak istemedim. ama sonra inş hava falan dedi kafam karıştı neyse nasip bakalım bukadar ilerledik çok şükür. inş ben sağlıklı olurumda gideriz.
Canım sen face de ki grupta yoksun sanırım:) Bu arada tatil planı süper.. Maddi açıdan zor olmasa bende giderdim..:)

güzel olur canım şimdiden düşünme bunları evhamlı hemşom benim :)

Allah razı olsun canım benim, kabul olsun dualarımız. İçim hep iyi diyo ama her kontrolde bişey çıkınca artık kanı gönderelim dedik bazı arkadaşlar down sendromlularda kalp ve böbrekte problem olur parmaklarında da aynı şekilde sorun olur demişlerdi onlarda sorun yok şükürler olsunki tek tesellim ve umudum bu:KK57:
iyi yapmışsınız canım bişey çıkmıcak zaten test sonucunda . Herşey güzel olacak:)

İnsall
h iyidir bebegin bence kilosuda gayet iyi benmkininde kilosu biraz FA,la Dr iyi diyor doktorun dediklerini de hic takma bence. Benmkininde dawn sendromlu doğma ihtimali var bide ayrinliyi ozelemi yaptırdım ben devlete yaptırdım çok kıza sürdü dr dedim ya çok kısa millet uzun sürüyor falan demis ti bi kafa karin bacak boyuna. Bakıyorlar anormal bise görünce zoluyolar

kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa :KK43:( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
tatlım doğum öncesi çok iyi bir moral olacaktır bizde 19 mayıs tatilinde düşünüyoruz izmir daha şimdiden çok sıcak bu hafta yorganı kaldırmayı düşünüyorum :) dikilinin suyu biraz serindir daha kuzeyde kalır ama hamilelikte artan vücut ısımızla sorun yaşıcağını düşünmüyorum şimdiden iyi tatiller sana :)

canım hiç kötüyü aklına getirme sen yavruna inan ve güven inşallah temiz çıkcak sonuçlarınız da bizimde böbreklerimizde hafif dolgunluk çıkmıştı detaylı ultrosonda ama şimdi kendi doktorum normal olduğunu söylüyor kilosuna gelince de her bebek farklı bizimkide tam 22 de 450 grdı bende panik olmuştum küçük zayıf mı diye ama haftasıyla uyumlu demişlerdi seninki biraz önden gidiyo olabilir :)

Oy kiyamam bebise.benmde cinsiyetini gostermedigi zaman durtmustu doktor.esim hala kizar kizimi rahatsiz etti diye :) cevabin icin tskler bu arada.bende koskoca ebe simdiye kadar kac defa yapmistir biliyodur diye teselli ediyorum.
Ben ne zaman Dr gitsem bu oğlan iki bacağı açık mali meydanda karışıyor beni utanmaz

Back
X