Günaydın herkese...

Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık

. Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi

Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim

Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık