- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
- #33.541
Canim sende durum ne ??Ya fena bir his bilmem mi korkudan ölmek değimi bunun için söylenmiş bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sende durum ne ??Ya fena bir his bilmem mi korkudan ölmek değimi bunun için söylenmiş bence
Canım benim tekmeler başladı sıpa beni çok korkuttu darısı başınızainşallah canim.
Ateş aldi vücudumu sikintidan. Ama ufak ufak basladi sanki benimkidee. İnşallah daha sıklasirr. Benim bulunduğum ilçede doktor yok olsa cçoktan gitmistim.
Sorma canım yaa şu saate kadar yediğimden içtiğimden bi şey anlamadım şükür şimdi tekmeler başladı da rahatladım sende durumlar nasılYa fena bir his bilmem mi korkudan ölmek değimi bunun için söylenmiş bence
Benimde başladı canim çok şükür. Sorma ya epey terletti beni de...Canım benim tekmeler başladı sıpa beni çok korkuttu darısı başınıza
Sorma canım yaa şu saate kadar yediğimden içtiğimden bi şey anlamadım şükür şimdi tekmeler başladı da rahatladım sende durumlar nasıl
Canim bende pijamada rahat ettim. Benim gorusum adetliylen ne ile rahat ediyorsaniz onu kullaninGecelik önden düğmeli almıştım hatta emzirme de rahat olsun diye ama öylece duruyor hala,
normal doğum yaptım canım çok şükür ki İnşallah bu da normal olur,
bende daha rahat olur düşüncesiyle gecelik almıştım ne olur ne olmaz diye hiç rahat değil yani ben edemedim yatakta yukarı doğru çıkıyor :) normalde de hiç kullanamam:) ; hemen çıkarıp pijama giydim çok daha rahat oldu kontrolde de daha rahat ettim pijama ile... sen yinede bulundur...
Amin cnmNe güzel geçmiş seninki, Bir daha yaşamazsın umarım..
Yok cnm olmaz birsey benim kedim 5 kg atliyor karnima,sivisi var ya o koruyormus bende cok korkmustum,birde her dr a gittigimde dayak yiyor dr dan hareket etsin diye:)ultrason cihaziyla durtuyor hanim kizimi:)Selam kizlar bugun saglik ocaginda ebemiz bebegimin kalbini dinledi ama oncesinde yerini ogrenmek icin eliyle bastirdi gobegime kizimin kafasinin oldugu yerlere.kafasi bi zarar gormemistir insallah takildi kafama sizlere yapildi mi?
Oy kiyamam bebise.benmde cinsiyetini gostermedigi zaman durtmustu doktor.esim hala kizar kizimi rahatsiz etti diye :) cevabin icin tskler bu arada.bende koskoca ebe simdiye kadar kac defa yapmistir biliyodur diye teselli ediyorum.Yok cnm olmaz birsey benim kedim 5 kg atliyor karnima,sivisi var ya o koruyormus bende cok korkmustum,birde her dr a gittigimde dayak yiyor dr dan hareket etsin diye:)ultrason cihaziyla durtuyor hanim kizimi:)
İllaki sıcak olacaktır ama canım deniz mikrop açısından tehlikeli olmaz mıkızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
canım açıkçası deniz değil havuz olur diye düşünüyorum havuza hiç girmem denize de girer hemen çıkarım bikini değişirim diyorum. inş sağlıklı olursam gidebiliriz tabi allahım hayırlısıyla nasip eder inş.İllaki sıcak olacaktır ama canım deniz mikrop açısından tehlikeli olmaz mı
günaydın canımkızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.