2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meehabalar hamilelikte keci boynuzu faydalimi birde ac mi tok karninami icilmeli

28. Hafta ve ben oğluşumun hiç uyumadığından şüpheleniyorum yarım saatte bir kıpır kıpır nerdeyse bi garip garip hareketler sizinkilerde böyle mi ya :KK71:

:KK51:
Sorma canım yaa şu saate kadar yediğimden içtiğimden bi şey anlamadım şükür şimdi tekmeler başladı da rahatladım sende durumlar nasıl

Valla kafasına göre takılıyor bazen durmuyor bazen tık yok :KK17: hareketleri ne zaman durmadan hissedilecek hale gelecek doktora sormak lazım:KK57:

Gecelik önden düğmeli almıştım hatta emzirme de rahat olsun diye ama öylece duruyor hala,
normal doğum yaptım canım çok şükür ki İnşallah bu da normal olur,
bende daha rahat olur düşüncesiyle gecelik almıştım ne olur ne olmaz diye hiç rahat değil yani ben edemedim yatakta yukarı doğru çıkıyor :) normalde de hiç kullanamam:) ; hemen çıkarıp pijama giydim çok daha rahat oldu kontrolde de daha rahat ettim pijama ile... sen yinede bulundur...
Canim bende pijamada rahat ettim. Benim gorusum adetliylen ne ile rahat ediyorsaniz onu kullanin

Selam kizlar bugun saglik ocaginda ebemiz bebegimin kalbini dinledi ama oncesinde yerini ogrenmek icin eliyle bastirdi gobegime kizimin kafasinin oldugu yerlere.kafasi bi zarar gormemistir insallah takildi kafama sizlere yapildi mi?

Selam kizlar bugun saglik ocaginda ebemiz bebegimin kalbini dinledi ama oncesinde yerini ogrenmek icin eliyle bastirdi gobegime kizimin kafasinin oldugu yerlere.kafasi bi zarar gormemistir insallah takildi kafama sizlere yapildi mi?
Yok cnm olmaz birsey benim kedim 5 kg atliyor karnima,sivisi var ya o koruyormus bende cok korkmustum,birde her dr a gittigimde dayak yiyor dr dan hareket etsin diye:)ultrason cihaziyla durtuyor hanim kizimi:)

Yok cnm olmaz birsey benim kedim 5 kg atliyor karnima,sivisi var ya o koruyormus bende cok korkmustum,birde her dr a gittigimde dayak yiyor dr dan hareket etsin diye:)ultrason cihaziyla durtuyor hanim kizimi:)
Oy kiyamam bebise.benmde cinsiyetini gostermedigi zaman durtmustu doktor.esim hala kizar kizimi rahatsiz etti diye :) cevabin icin tskler bu arada.bende koskoca ebe simdiye kadar kac defa yapmistir biliyodur diye teselli ediyorum.

kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa :(( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.

kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa :KK43:( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
İllaki sıcak olacaktır ama canım deniz mikrop açısından tehlikeli olmaz mı

İllaki sıcak olacaktır ama canım deniz mikrop açısından tehlikeli olmaz mı
canım açıkçası deniz değil havuz olur diye düşünüyorum havuza hiç girmem denize de girer hemen çıkarım bikini değişirim diyorum. inş sağlıklı olursam gidebiliriz tabi allahım hayırlısıyla nasip eder inş.

KIZLAR kasık ağrısı ve bulantı yaşayan varmı kızım resmen sağımda yatıyor ve sağ kasıkda hep ağrı var tahliller temiz dr a gitmeme 13 gün var nedir sizce ya? dr sonuçlarıma temiz dedi. idrar ve kana güzel dedi.ama kasık ağrım kesilmiyor. çok oturdummu delirtiyo. hep yürüyorum.

kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa :KK43:( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
günaydın canım
morx cim çok sevindim yaa senin adına
doktorlar denizi öneriyor canım gebelikte erken doğum tehlikesi yoksa
havuza girme ama dediğin gibi
çocuktan önce son tatiline de git canım iyi tatiller şimdiden

bu arada kaçırdım galiba? şeker yüklemen ne oldu?

Back
X