- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi cimcimenaz
22.haftadayım kilom 57.5
2.5 kilo aldım toplamda hala hamile kalmadan önceki kilom a ulasmadım oğluşum 481 grm idi 1 hafta önce :)
31. haftamdayım toplam 6 kilo aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22.haftadayım kilom 57.5
2.5 kilo aldım toplamda hala hamile kalmadan önceki kilom a ulasmadım oğluşum 481 grm idi 1 hafta önce :)
Doktor ne diyor... Suyu felan normalmi32. haftam bitmek üzere ve 3 kilo aldım ama fena halde ishal çekiyorum sanırım bu yüzden kilo alamıyorum sizce bebegime bi zararı olur mu?
Allaha sükür hersey normal 2 hafta sonra randevum var bakalim kaç kilo olacak 1 hafta önce 2 kg olmustu bebisDoktor ne diyor... Suyu felan normalmi
Evet canım fark ediyo bende farklı bi doktora gitmistim 1 kere ve bebegimin kilosunu çok eksik göstermisti tabi hangisi dogru tam olarak bilemiyormBugun 37+0 oldu bebegim.doktor bugun catı muayenesi yapti ve karnim cok kasildi bu kasilma bebegin kilo olcumunu etkiler mi ,yaklasik bir hafta oncesinde bebegimin kilosu bugunkunden daha fazlaydi(farkli makine ve farkli doktordu muayeneleri yapanlar)