• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

32. haftam bitmek üzere ve 3 kilo aldım ama fena halde ishal çekiyorum sanırım bu yüzden kilo alamıyorum sizce bebegime bi zararı olur mu?

32+4 teyim 9 kg almışım.çok umursamıyorum her gören hamileliğin çok yakıştığını söylüyor:anneadayı::anneadayı:

Puan 36 hafta içerisindeyim. Iki gün önce gittiğimde en son kontrolümdeki kilomdayım. 54 ile hamile kaldım. 65 kiloyum şuan.. Muhtemelen son 3 haftadır bebek kilosunu benden alıyo... Muhtemelen Ramazan'dan dolayı böyleyim. Oruç tutmama rağmen hiç bişey yiyemiyorum

37 hafta 14 kilo şu an tam 74 kg oldum baklım doğuma kadar almaya devam edeceğimmi.... ve doğum sonrası bu kilolar gidecekmı????????

Bugun 37+0 oldu bebegim.doktor bugun catı muayenesi yapti ve karnim cok kasildi bu kasilma bebegin kilo olcumunu etkiler mi ,yaklasik bir hafta oncesinde bebegimin kilosu bugunkunden daha fazlaydi(farkli makine ve farkli doktordu muayeneleri yapanlar)

Bugun 37+0 oldu bebegim.doktor bugun catı muayenesi yapti ve karnim cok kasildi bu kasilma bebegin kilo olcumunu etkiler mi ,yaklasik bir hafta oncesinde bebegimin kilosu bugunkunden daha fazlaydi(farkli makine ve farkli doktordu muayeneleri yapanlar)
Evet canım fark ediyo bende farklı bi doktora gitmistim 1 kere ve bebegimin kilosunu çok eksik göstermisti tabi hangisi dogru tam olarak bilemiyorm

Back
X