- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi cimcimenaz
-
Sabah lavabodan sonra en dogru olcum diyorlar cnm.ben hep oyle olcuyirum.tok karnina bnm de cok cikar kesin22.haftadaymkahvaltıdan sonra tartiliyrm 14 kilo almış durumdaym 82 kiloyum en hizli ben aldm sanrm engelde olamiyrm ucuyrkilo
Doktor a hep tok gidiyrm ya ondan cnm evdeki yattm kafayı yedi çünkü nedense guvenmyrm sağlık ocağı yada doktor da da hep tok tartldm ilk başta da toktum.Sabah lavabodan sonra en dogru olcum diyorlar cnm.ben hep oyle olcuyirum.tok karnina bnm de cok cikar kesin
olsun doğum sonrası verirsinben 12 kilo aldım.ne yazık ki :)bebeğim de 977 gram...
hızlı gitmişsin sanki sumey26 hafta 5 gun 12 kilo:)
Allah kolaylık versin. aslında normal ilerliyorsunuzAğustos değil temmuz annesiym :) 32+4 6 kilo aldm çünkü diyet yapyorm :)
allah razi olsun Allah sizede kolaylık versin. Keşke normal olsa gebelik sşekerinden dolayı diyet yapyorm ve inan yasak olduğu için hep tatlı yiyesm var :)Allah kolaylık versin. aslında normal ilerliyorsunuz
allah razi olsun Allah sizede kolaylık versin. Keşke normal olsa gebelik sşekerinden dolayı diyet yapyorm ve inan yasak olduğu için hep tatlı yiyesm var :)
bebeklerimde hiç sorun yaşamadım.allah sağlıkla Hayrla kucagmza almayı nasip edrm inş. Dha önceki hamileliklernde seker varmış ya cok sorun yaşadn mi doğumdafalan bebeklerin için doktor bisey dedi mi bizmki en son kontrolde bi hafta önde göründü gelişimi ama cok sukur şekerle alakalı deglms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?