2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

canlarımmm bende hayırlısıyla ağustos annesi olacağım. okudum yazdıklarınızı beni şaşırttınız az kilo almak ne güzel birşey olurdu. kesinlikle bende iştah patlaması yaşıyorum. 16. haftadayım 68 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyum üzülüyorum çünkü incir kürü denedim hamile kalmadan şiştim ama rabbimin izniyle hamile kaldım zayıflarız inşallah.

Bende 15+4 haftalığım 10 gün öncesine kadar çok şiddetli bulantım kusmam vardı serumlarla geçirdim ilk 3 ayı... 60 kiloyla hamile kaldım 55 e kadar düştüm şimdi tekrar almaya başlamışım şu an 56 kiloyum yani almadım verdim.. inş bundan sonrası iyi geçer

18. Haftadayız 5,5 kiloya çıktım. Doktorum gayet iyi diyor ama bana fazla gibi geliyor. Sanırım gebelik öncesi kilo ve boyla da ilgili.

20+3 deyiz 4,800 gr aldim.Toplamda kotu sayilmaz ama ben neredeyse tamamini son bir ay icinde aldim. Bu hizi yavaslatmam gerek.

77 i kilo olmusum 2.5 kilo almisim bu hesaba gore .ama dikkat etmeliyim sanirim artik bebisler daha hizli kilo alcaklarmis bu tarihlerden sonra

20. haftadayım ve 7 kilo aldım kendimi durduramıyorum

21. haftanin icindeyim 4 kilo aldim ama 20. hafta ile birlikte istahim cok acildi birden

Bende 55 ile hamile kaldım. Ilk aylar hiç almamistim ama son 3 ayda 5 kilo aldım cok gibi geldi bana birden böyle alınca korkuyorum çok kilo almaktan ama yazın çok kilo alınmaz sıcaktan ben kendime 15 kiloya kadar izin verdim bide gaz sorunu var bir kaç gündür bende

ya ben sizin aldığınız kiloları duydukça hayran kaldım ben 21. haftadayım henüz tartılmadım fakat bundan 15 gün önce falan 7 kilo almış bulunmaktaydım. ama görüntüm de pek bir anormallik olmadı. enteresan olan benim haliyle

18+0 hamileyim henüz hiç kilo almadım

20.haftadayim 5 kilo aldim.istahim cok.acildi.her gordugumu canim cekiyor.tatliya cikolataya duskunum.sabahlari da beyaz ekmegi biraz fazla yiyorum.simdilik gobekten baska birsey gorunmuyor bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…