- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
canım ben yaklaşık 9 aydır çalıştığım için çift taraflı pompa inanılmaz işime yaradı,lansinoh kullanıyorum çok memnunum çift taraflı olduğu için hem vakitten kazanıyosun hem bitarafı sağarken diğer taraftan boşa akma durumu olmuyo.İlk başlarda az gelebilir ama sağdıkça artıyo miktarıSelam kızlar elektrikli pompa kullanan var mı ne kullanıyorsunuz çalışmaya başladığım için manuel ile zor geliyor
Ben ben:) ama henüz neler yapicagima karar veremedim, almanyada yasiyorum dogumgününde türkiyede esimin memleketinde olucaz, artik ne bulabilirsem ona göre hazirlicam. Bi konsept düsünüyodum aslinda, vakitte az kalmis olacagi icin yetismez sanirim. Senin varmi bi planin?Kızlar merhabalar. Doğum günü hazırlıkları yok mu kimse kutlamayacak mı
Biz başladık bile hazırlığa 1 ay önceden kızım taş devrindeki çakıl a benzediği için çakıl temalı bi d.gunu olacak. Süslerini bastiriyoruz. Bannerlar, peçete susleri, pano, duvara kızımın resimleri ipe asılacak ay ay. Şeker hamurunu sevmedigim için pasta nsade bi pasta üzerine çakıl, dini ve kemik yapılacak sadece hamurdan süs olarak. Şimdilik bu kadar bizde dana da kolay gelsin canım inşallah istediğin gibi ayarlarsin geldiğinde.Ben ben:) ama henüz neler yapicagima karar veremedim, almanyada yasiyorum dogumgününde türkiyede esimin memleketinde olucaz, artik ne bulabilirsem ona göre hazirlicam. Bi konsept düsünüyodum aslinda, vakitte az kalmis olacagi icin yetismez sanirim. Senin varmi bi planin?
Cok güzel düsünmüssün, harika bir dogumgünü olucagi kesin. Kacinda giricek yasina? Insallah istedigim gibi olur ilk dogumgünü olucagi icin özen göstermek istiyorum, sansima aileden herkesde orda olucak.Biz başladık bile hazırlığa 1 ay önceden kızım taş devrindeki çakıl a benzediği için çakıl temalı bi d.gunu olacak. Süslerini bastiriyoruz. Bannerlar, peçete susleri, pano, duvara kızımın resimleri ipe asılacak ay ay. Şeker hamurunu sevmedigim için pasta nsade bi pasta üzerine çakıl, dini ve kemik yapılacak sadece hamurdan süs olarak. Şimdilik bu kadar bizde dana da kolay gelsin canım inşallah istediğin gibi ayarlarsin geldiğinde.
Slm cnm benim hazırlıklar başladı kısmwtse yapıcam senKızlar merhabalar. Doğum günü hazırlıkları yok mu kimse kutlamayacak mı
İnallah canim dedigin gibi ilk olacagi için ozeniyor insan. Guzel olur mutlaka, bebişlerin varlığı yeter. 20 ağustos bizimki.Cok güzel düsünmüssün, harika bir dogumgünü olucagi kesin. Kacinda giricek yasina? Insallah istedigim gibi olur ilk dogumgünü olucagi icin özen göstermek istiyorum, sansima aileden herkesde orda olucak.
Bizde yapicaz canim, süslerin siparişini verdik. Onlar hallolsun ikram listesi hazirlicam. Kalabalık bir aileyiz. 50 kişi filan olucaz aksilik olmazsa. Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?Slm cnm benim hazırlıklar başladı kısmwtse yapıcam sen
Çok güzelmiş cnm nereye yaptırdınKızlar duvara bu süs benim cok hoşuma gitti. Biz bunun çakıl lısını yaptiriyoruz. Aklinizda olsun :)
Canım bunu internetten buldum. Bunun çakıl resimlisini ablam isyerinin matbaacisina yaptırıyor.Çok
Çok güzelmiş cnm nereye yaptırdın
Canım bende emziriyorum ilk adet olmaya başlayınca ilk 1-2 ay zamanında oldu sonraki bikaç ay 20-22 günde bir oldu sonra tekrar normale döndü sanmıyorum bi sorun olacağını doğum sonrası böyle düzensizlikler olabiliyo ama yinede sor doktoruna aklına takılmasınAnneler acil yardim lutfen bu ay icinde 2kez adet oldum 19gun arayla.emziriyorum ama sık degil.bi sorun olabilirmi
Kizlar merhaba bugun dogum gunumuz sizi ziyaret etmek istedim.bebisler iyilerdir umarim.Disler ne alemde yurumeye basladilar mi.bizim 4 disimiz cikti ve masallah erkenciyiz 2 aydirda yuruyor prenses.
Dogum gununuzu kutluyorum Rabbim hepimizin yavrusuna hayirli saglikli omurler versin.Sevgiler
Dreamelodi maşallah canim size.bizim 6 agustos dogum gunumuz idi.bizde erkenciyiz 10aylikdan beri yuruyor.5tane dişimiz var 6cimiz yolda :) konusuyo hatta mama baba dede alo al ye falan diyor ha bide dayday :))
Masallah bebislere bizimki bayadir tutunarak yuruyor ama ayak ucuna basiyor o yuzden daha tam yuruyemiyor ayak ucuna basipta sonra normal yuruyen bebis var mi ?aquarius24 cok tesekkur ederim canim. Sizedee maşallah benim kizim minyon boyu 77sm kiıo 9kilo.ama çok hareketıi buna bagliyorum ben . kucagina cok fazla alma yere koy tutunsun siralasin.bize emekleme cok yardimci oldu emekledikden hemen sonra tutunup kalkmaya yurumeye basladi.en kisa zamanda yurur inşallah paşa sende rahat edersin
2 yaşinadek parmak ucuna basmakla yurumek normal.gecici durum tez vakittr yurur inşallahMasalteh bebislere bizimki bayadir tutunarak yuruyor ama ayak ucuna basiyor o yuzden daha tam yuruyemiyor ayak ucuna basipta sonra normal yuruyen bebis var mi ?
Insallah cnm tesekkurler2 yaşinadek parmak ucuna basmakla yurumek normal.gecici durum tez vakittr yurur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?