- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
Arkadaşlar bişey sorcam çok kafamı karıştırıyor acaba benim çocuğum sorunlu mu diye. Oğluma adiyla seslenince bakıyor ama bişey anlatirken benimle ilgilenmiyor yüzüme bakmiyor oyun ögretemiyorum alkış yapmayi bile bilinçli yapmiyo emekleyemiyor daha 1 haftadir sürünmeye başladı bide koltuğa tutunup ayağa kaliyor sadece. Mesela topu ona atıyorum bana atmasi için teşvik ediyorum ama o başka şeylerle ilgileniyor hep. Ben bu çocuğa nasıl bişey ögretebilirim. Yaşıtlarına göre çok geriden gidiyor
Benim kızım da erken doğdu ağustos ayında, top oynarken oda bana atmiyor ama topun nerde desem gözüyle arayıp buluyor,1 aydır emekliyor ama engellemeyebilirdide, surekli koltuğa duvara kapıya kalkıyor yürürken ellerini birakiveriyor bende buna çok canım sıkılıyor yanında olmasam hep düşecek, alkış yapmıyor ama çak yapıyor biara surekli eliyle gel gel yapiyordu, baybayda yapmıyor yapmak istemiyor sanırım, eğer oyuncağıyla mesgulse seslenince bakmaz ama normalde bakar. Her bebeğin gelişimi farklı benimde en çok kafa taktiğin niye dusme korkusu yok hiç düşmediği için mi acaba, zamanla inşallah herşeyi ogrenicekler