aynen canım önemli olan emmesi benim oğlum diğer türlüde kabul ediyor ama zaman zaman memeyi kavrayamıyor tam bu yüzden silikon imdadıma yetişiyor:)Bende silikon ile emziriyorum silikona alıştı memeyi o olmayınca almıyor bende tek emsin de nasıl emerse emsin diye silikon ile emziriyorum
bende kanguru var ama kullanmadım henüz.slingin daha rahat olduğunu duymuştum.Kızlar sling kullanan var mı? Benim kız çok kucakci olduğundan çözüm yolu olarak onu buldum.. Wrap sling denilen iyi gibi geldi ama.. Var mi kullanan bilen..?
süt mü süt gaz yapmıyor muYok canım ya maltana bana yaramadi.
Şuan süt aşırı tuketiyorum bakalım ise yariycakmk
süt mü süt gaz yapmıyor mu
biraz zorla istersen ilk başta bilmediği için istemeyebilir.eğer alışırsa diğer memedede kullanırsın düzene girince emmesi silikonsuzda emer ama ben silikonu hala kullanıyorum sorun yaşadığım zaman.hiçbir zararı yok faydası oldu hatta.
Bn kullanıyorum canım. Çok memnunumKızlar sling kullanan var mı? Benim kız çok kucakci olduğundan çözüm yolu olarak onu buldum.. Wrap sling denilen iyi gibi geldi ama.. Var mi kullanan bilen..?
4 tipi varmis heralde canin.. Hangi modelini kullanıyorsun canim hangi marka..?Bn kullanıyorum canım. Çok memnunum
Wrap siling bnmki. Kendim yaptım canım hazır almadım4 tipi varmis heralde canin.. Hangi modelini kullanıyorsun canim hangi marka..?
En iyisini yapmisin valla çok pahalı internette baya baktım fiyatlara.. Kaç metre kumaştan yaptın esnek olması lazım sanırım demi? Uyuyor mu içinde bebisin? Bizim uyku sorunumuz var, akşam 9da kalktı sabah 4,5 gibi uyudu.. Mahvoluyoruz uyutmak için gaz sancıları tutuyor geceleri..Wrap siling bnmki. Kendim yaptım canım hazır almadım
Ben de günde 1 bardak kahve ile içiyorum gaz yaptığıni doktorum söylemiştiBilmem biz suan şurup kullanıyoruz pek ağlamiyor
cnm benim ilk zamanlar gece aşırı titremeyle üşüyerek uyanıyodum ateşim çıkmış oluyodu emzirince geçiyodu süt fazla birikince oluyomuş,mastit olmamak için oanda emziremezsende sağ hemenSüt atesi oldugu zaman gögüsler cok dolgun oluyormu sertlesme yapacak kadar? Bende cok hafif agri var ama öyle dokunamicak kadar degil, genelde bebegim emdikten 1-2 saat sonra basliyor yani süreklide degil.
Birde bebek emdikce rahatlama oluyo bende o yüzden acaba gercekten sütten dolayimiki...
Igne tedavisi gördügünde emzirmeye devam edebildinmi peki?
B
Ben de günde 1 bardak kahve ile içiyorum gaz yaptığıni doktorum söylemişti
Merhaba,
Lactamil'i su ile hazırlamalısınız. Lactamil'i suyla hazırladıktan sonra içine meyveler ekleyip farklı tatlar elde edebilirsiniz. Lactamil'li tarifler denemek isterseniz Yağız İzgül'ün hazırladığı birbirinden lezzetli tarifleri önerebiliriz. Tariflere ulaşmak için tıklayın. http://ilk1000adim.com/tarif/yagiz-izgulden-lactamilli-yaz-tarifleri
Saygılarımızla
İlk1000adım Beslenme Uzmanı
Zeynep Yılmaz
Eğer gaz yapmadığını düşünüyorsan devam et. İnek sütü kiminde gaz yapar kiminde yapmaz diye okudum. Ben de sütü çok severim ama korkuyorum.Anladım canım çok sancisi olmuyor da genede içmeyi kesiyim ozaman aksine bayılıyorum süte
Eğer gaz yapmadığını düşünüyorsan devam et. İnek sütü kiminde gaz yapar kiminde yapmaz diye okudum. Ben de sütü çok severim ama korkuyorum.
eğer beslendikten sonra kusuyorsa normaldir.emzirdikten sonra hemen yatırma dik tut bir süre ama eğer bu tarz bir şey değilse doktora danışmanda fayda var canım.kizlar bebegim 1.5 aylik dun geceden brr su gibi kusuyo ishal deyil ama neolabilir agzina birikiyo oyle kusuyo fiskirir gibide deyil ama
Sancısı olmuyorsa problem olmaz o zaman tatlımAnladım canım çok sancisi olmuyor da genede içmeyi kesiyim ozaman aksine bayılıyorum süte