canım biz bir haftadan sonra arabasıyla yürüyüş yaptık gayette iyi geliyor temiz hava uyuyor hemen.bu arada ebeye de sormuştuk hiçbir problem yok hatta bebek için iyi olur dedi.Bebegin kirki cikmadan gezdirmeyin diyolar sizce dogrumu
öyle diyorlar ama o insanların bulunduğu ortamdan mikrop kapma olasılığı yüksek olduğu için sanırım.Açık hava gezmesi uzun süreli olmazsa sorun olmaz heraldeBebegin kirki cikmadan gezdirmeyin diyolar sizce dogrumu
Can'ım Konak için , karbonatla zeytinyağını karıştırıp banyodan yarım saat önce sürülüp tıkanabilir, diye biliyorum. Henüz biz de yok ama olursa böyle yapacağım. Benim kız da hemen her bez de kaka yapıyor, doktor normal dedi. Doyduğunu belirtir hem.kızlar mrb bayadır gireöedimm.bebeğinde konak olan varmı ? bebişimde konak okdu kabuk bağladı kafasıbebe yağı ve ince tarakla taradım mustelanın konak şampuanı kullanıyorum azaldı ama geçmedi. başka yöntem bilen var mı? bide bnm bebiş çk kaka yapıyo her bezi kakalı gaz çıkarırken fırt fırt atıyo alttan bide hep sulu oluoyo kakası pütürlerde var.günde kAç kez kaka yapması normal
Canım o konak olacaksa oluyor. Bn yarım saat önce taradım yıkadım. Hepsi gitmiş değil. Zeytinyağı sürdüm enn safından. Kocaman kocaman çıktı. Nasıl rahatsız etti kim bilirKızlar bayramınız mübarek olsun.Miniklerin de ilk bayramları kutlu olsun.Biz bayram banyomuzu yaptık şimdi mışıl mışıl uyuyor miniğim. zaz86 bildiğim kadarı ile konakta doğal zeytinyağı kullanıyorlar bizde olmadığı için kullanmadık ama öyle derler büyükler:) Bir de iyi durulanmayınca oluyorsa ben uni baby yeni doğan köpük şampuan kullanıyorum.Durulamak kolay oluyor tavsiye ederim.
Sıkma canınııı büyüyecek bi şekilde. Anne sütü olmadan büyümez mi sanki. İç ilacını kafanı toplaUmarım herkezin bayram ziyaretleri guzel gecmiştir geçiyordur.
Kızlar biz emmeyi bıraktık sütüm git gide azaldı bende pes ettim artık kızımın memende cıglık atıp aglamasına daha fazla dayanamadım bıraktık
Bugun alerjimin aşırı ilerlediğinden alerji ilacıma başladım doktor emzirme döneminde kullanamassın demişti emmiyor diye başladım ve rahatldım ama vicdanımı durduramıyorum bugün son kez denedim gene ağladı bende ağladım onla annem niye emmiyorsun niye diye
Bizden haberler bunlar umarım siZin bebekleriniz sizi sağlıkla emer
canım sanırım sen çok stres yaptın ve üzüldüğün için böyle oldu ama sağlık olsun üzülme çünkü bebeklerde etkileniyor hissediyor.aslında ağladığında pes etmesen biliyorum kıyamıyosun ama onun iyiliği için biraz daha bekletsen memede belki ağlaya ağlaya alışır.ilk başladığımda benim kuzumda ağlıyordu bilmiyorduda tabi emmeyi ama ağladıkça ben verdim alıştı sonra canım.tabi sen bunları denediysen sağlık olsun artık üzme kendini.,Umarım herkezin bayram ziyaretleri guzel gecmiştir geçiyordur.
Kızlar biz emmeyi bıraktık sütüm git gide azaldı bende pes ettim artık kızımın memende cıglık atıp aglamasına daha fazla dayanamadım bıraktık
Bugun alerjimin aşırı ilerlediğinden alerji ilacıma başladım doktor emzirme döneminde kullanamassın demişti emmiyor diye başladım ve rahatldım ama vicdanımı durduramıyorum bugün son kez denedim gene ağladı bende ağladım onla annem niye emmiyorsun niye diye
Bizden haberler bunlar umarım siZin bebekleriniz sizi sağlıkla emer
geçmiş olsun canım.nasıl bir enfeksiyon grip falanmı? umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun.slm olsun güzel annelere bayramınız mübarek olsun biz ilk bayramımız malesef hastane de geçiriyoruzpazartesin den beri burdayiz pazartesi günü sabah bi baktım oğlum ateşli hemen acile götürdük ve hemen Yenidoğan ünitesine aldılar enfeksiyon kapmış o günden beri hastanedeyiz antibiyotik veriyolar çok kötü evde 3 yaşında bi oğlum daha var bensiz bayram yaptı allahım bütün hastalara acil şifalar versin bu arada yarın bir aylık oluyoruz
Cok gecmis olsun minigeslm olsun güzel annelere bayramınız mübarek olsun biz ilk bayramımız malesef hastane de geçiriyoruzpazartesin den beri burdayiz pazartesi günü sabah bi baktım oğlum ateşli hemen acile götürdük ve hemen Yenidoğan ünitesine aldılar enfeksiyon kapmış o günden beri hastanedeyiz antibiyotik veriyolar çok kötü evde 3 yaşında bi oğlum daha var bensiz bayram yaptı allahım bütün hastalara acil şifalar versin bu arada yarın bir aylık oluyoruz
Tabi bir şekilde büyüyecek ama vicdan yapıyorum işteSıkma canınııı büyüyecek bi şekilde. Anne sütü olmadan büyümez mi sanki. İç ilacını kafanı topla
canım sanırım sen çok stres yaptın ve üzüldüğün için böyle oldu ama sağlık olsun üzülme çünkü bebeklerde etkileniyor hissediyor.aslında ağladığında pes etmesen biliyorum kıyamıyosun ama onun iyiliği için biraz daha bekletsen memede belki ağlaya ağlaya alışır.ilk başladığımda benim kuzumda ağlıyordu bilmiyorduda tabi emmeyi ama ağladıkça ben verdim alıştı sonra canım.tabi sen bunları denediysen sağlık olsun artık üzme kendini.,
Sağol canım eşim grip ti ondan almış olabilir dedi doktor dikkat edin bebiş leregeçmiş olsun canım.nasıl bir enfeksiyon grip falanmı? umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun.
Sağol canımCok gecmis olsun minige
artık üzme kendini sağlık olsun bebeğinde hissedip etkilenmesin üzüntünden.Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallahDenemez olur muyum 20 günden fazla denedim hep ilk memeyi verdim sütüm boldu sonra emmeyince aglayınca üzüle üzüle kesildi sütümahh ahh
Amin canım hepimiZin bebişleri inşallah üzmemeye çalışıcağım kendimiartık üzme kendini sağlık olsun bebeğinde hissedip etkilenmesin üzüntünden.Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?