Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar. KPSS zorlu bir süreç özverili bir çalışma istiyor ve insanı yıldırdığı, pes etmeye sebep olduğu anlar olabiliyor. Ben 2011 mezunuyum 24 yaşındayım ve alanım gereği yüksek bir puan almam gerekiyor. lakin 9 aylık bıcırık bir kızım, halletmem gereken ev işlerim ve tabiki çalışmam gereken derslerle beraber ilgilenmem gereken bir eşim var.
Kızım olmadan önce biraz boşlayarak girdiğim sınavlarımı düşündükçe çok üzülüyorum. şu anda işimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama ucundan tutmam gerekiyor bir şekilde.
sınava nasıl hazırlanacaksın derseniz ben aslında 2 sene çalışıp girmeyi düşünüyorum sınava yani asıl 2016da gireceğim. çocukla ancak hallederim çünkü lakin 2015de de şansımı denemek için gireceğim yinede.
şimdilik planım bu ay çalışacağım kitaplarımı hazırlayıp günlük bir çalışma planı yapmak olacak kızımdan ancak gece fırsat bulabildiğim için gece ve sabahın erken saatleri o uyurken çalışmak olacak umarım bu yolda birbirimizi motive eder birbirimize destek oluruz.
haziran 15 de Allahın izniyle ders çalışmaya başladığımda günlük çalıştığım konularıda paylaşacağım. geçen sene 75 almıştım ve çok üzülmüştüm 86 -87 gibi bir puana ihtiyacım var umarım bu sefer başarılı olurum. herşey kızım için ve onun geleceği için çünkü
duru gerçekten anne olunca çalışmak daha da zorlaşıyor ev iş yemek temizlik ilgilenmemiz gereken evde bize muhtaç bi evlat ama ben başaracağımıza inanıyorum bu sene çok azimliyim. kızım uyuduğunda hemen derse başlıyorum o uyandıktan sonra ev yemek işlerimi hallediyorum. ölçme değerlendirmeyi bitirdim şimdi rehberlik çalışıyorum bende kitap bitirme şeklinde gidiyorum. gecede çalışabilsem güzel oçlacak aslında ama halim kalmıyor eşimde hasta olacaksın gece çalışma diyip müsaade etmiyor.gündüz çalıştığım 3 saatleyim anlayacağın. çalışma saatimi artırmam lazım benimde
evtkizlar ALLAH izin verirse bende haftaya pazartesi artik calismaya baslayacagim , hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.... bir birimizi yalniz birakmayalim ....
Mat için senolhoca.com u tavsiye ederim.Herkese merhaba kızlar... ben de 2016 için hazırlancam 2 yaşında kızım var mat kötü ancak hallederim diye kasımda çalışmaya başlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mat için senolhoca.com u tavsiye ederim.
Çok güzel anlatıyor.
28 yasindayimEe kızlar nerelerdesiniz. Tanışalım biraz herkes yaşını ve gireceği bölümü yazsa mesela ??