2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Yazmayı unuttum sozel mantik sorularini cozemiyorum ben ya cozebilen arkadaslardan yardım istiyorum. Isa güleç diye bir hocanin kitabi ve soru çözumu icin cd si varmis onu siparis etmeyi düşünüyorum. Alip memnun kalan yada farkli kaynak önerisi olan arkadasim varmi

t
atlım bolumun ne evt bırbırımıze tesvıkle baslayalım :)

arkadaşlar konuyu birisi sahiplenirse çok iyi olur. baştaki listeyi düzenleyebilecek birisi, devamlı girebilecek bir üye. Sonnenschein artık yok :) yetkililere bir mesaj yazarsanız kesin ilgilenirler. ben devamlı giremiyorum.
en başta listeyi hazırlayan benim ama dediğim gibi devamlı giremiyorum.

sonnen nerde banlımı ıptalmı ettı uyelıgı

Günaydın kızlar bugün yepyeni bir güne basliyoruz :)Güzel bir kahvaltinin ardindan hemen ders başı yapalim ki beynimizi yorulmadan verimli bir şekilde kullanalim. Küçük bebegim olduğu icin fazlaca ara veriyorum ama aksama kdr az az da olsa hic birakmadan calismayi planliyorum. Bgn cografya caliscam herkese kolay gelsin :)

Bende hazirlanicam bir türlü basliyamiyorum matematigim cok kötü türkceden max 22 net cikarabiliyorum bu sene tarihide batirdim sorulardan dolayi 23 24 net cikarabiliyodum 10 net bile cikarmadim sanirsam 64 alabildim kamu yönetimi mezunuyum cok umutsuzum

hadi bakalım karamsarlık yok
sadece çalışacağız

Arkadaşlar merhaba bende KPSS A grubu ögretmenliği hazırlanacağım dün başladım aynı zamandada engelliler okulunda ögretmenlik yapıyorum sabah 8 aksam 5 çalışıyorum cok yoruluyorum sınava hazırlanma şevkim hiç yok nerden başlıcam nasil düzenli çalışacağımı hiç bilmiyorum Tek bildigim su sinavi kazanmak zorunda oldugum yardımcı olabilirmİsiniz?

olmadı ısı bırak senı engellıyosa eger

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Grafik tasarımı bölümü lisans mezunuyum. Üniversiteden mezun olduktan sonra güzel umutlarla ve saf duygularla işe başladım. Ama maalesef kurtlar sofrasında kuzu kaldım. Kimi yeni olduğum için maaş vermeden çalıştırmak istedi. Az maaş çok iş... Kimi yerde para verdi arkamdan iş çevirdi. 2 , 3 yer değiştirmek zorunda kaldım. Ve şu anda da işsizim moralim çoook bozuk ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yaş deseniz 25 oldu evliliği geçtim ben hala iş aramakla meşgulüm. Ailem her zaman bana destek olsa da onlara artık yük olduğumu düşünüyorum. Hem kendime hem de aileme faydalı olmak benim artık tek hayalim oldu. 2014 yılında kpss' ye girdim. O zaman bir işim vardı ama yine denemek istedim. Matematiğim hiç yok hep sözel dersler gördüm ben o yüzden bir tane bile matematik yapmadım. P3 den 61 puan aldım. Kpss ye tekrar çalışmak istiyorum bu sefer matematikten çalışmaya başlayarak. Ama kendimi yalnız hissediyorum ve motivasyona çok ihtiyacım var. Bana benzer durumlarda olanlarla paylaşım yapmak ve bilgi alışverişin de bulunmak istedim. Aslında bi yandan da geç mi kaldım diye düşünmeden edemiyorum.

Bende varım ki :) Benim 1,5 sene boyunca bıkmadan usanmadan azimle çalışmam lazım bi hevesle başlayıp salıyorum genelde. Bu sefer yapmıcam inş Benim zorlandığım ders matematik ve tarih. Tarihte fazla ayrıntı var unutacakmışım gibi geliyor yaz yazda bitmiyor çalışırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…