-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
atlım bolumun ne evt bırbırımıze tesvıkle baslayalım :)Kizlar hepimize ne oldu böyle kimse ders calismiyor mu yoksa. Eskisi gibi toparlanip calismalarimizi burda paylasalim lutfen. Ben iki gündür basladim alan çalışıyorum tek sıkıntım yeterli kaynagim yok hafta sonu alan icin kitap almam lazim. Sizler ne yapıyorsunuz anlatin bakalim :)
Sosyal bilgiler öğretmenliği cnm senin ne. Calisman nasil gidiyot
atlım bolumun ne evt bırbırımıze tesvıkle baslayalım :)
bu ara kayısı kopardım calısamıyorum cnmSosyal bilgiler öğretmenliği cnm senin ne. Calisman nasil gidiyo
sonnen nerde banlımı ıptalmı ettı uyelıgıarkadaşlar konuyu birisi sahiplenirse çok iyi olur. baştaki listeyi düzenleyebilecek birisi, devamlı girebilecek bir üye. Sonnenschein artık yok :) yetkililere bir mesaj yazarsanız kesin ilgilenirler. ben devamlı giremiyorum.
en başta listeyi hazırlayan benim ama dediğim gibi devamlı giremiyorum.
o üyelik iptal :)sonnen nerde banlımı ıptalmı ettı uyelıgı
Evet cnm bizim bölümün de alimlarini cok azalttilar bu yil Allah yardimcimiz olsunbu ara kayısı kopardım calısamıyorum cnm
ııbf benımde benım atamalar sııntı bılırsın ııbf sıkıntılarını
hadi bakalım karamsarlık yokBende hazirlanicam bir türlü basliyamiyorum matematigim cok kötü türkceden max 22 net cikarabiliyorum bu sene tarihide batirdim sorulardan dolayi 23 24 net cikarabiliyodum 10 net bile cikarmadim sanirsam 64 alabildimkamu yönetimi mezunuyum cok umutsuzum
olmadı ısı bırak senı engellıyosa egerArkadaşlar merhaba bende KPSS A grubu ögretmenliği hazırlanacağım dün başladım aynı zamandada engelliler okulunda ögretmenlik yapıyorum sabah 8 aksam 5 çalışıyorum cok yoruluyorum sınava hazırlanma şevkim hiç yok nerden başlıcam nasil düzenli çalışacağımı hiç bilmiyorum Tek bildigim su sinavi kazanmak zorunda oldugumyardımcı olabilirmİsiniz?