- Konu Sahibi Sonnenschein_
önlisans turizm ve otel işletmeciliğibölüm neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önlisans turizm ve otel işletmeciliğibölüm neydi
son sınavda 84,02 puan aldım fakat olmadı önümüzdeki dönem sınav olursa şayet iyi hazırlanmayı düşünüyorum.önlisans turizm ve otel işletmeciliği
onlısans devrın kapandı cunku lısans dıploman var artık lısans olarak gırebılırsın dıgerını sıstem dahı kabul etmez cnmMerhabalar,
Benim bir sorum var arkadaşlar,
Daha önce memur olmayı hiç düşünmedim ancak denemek istiyorum şansımı. Ama kafamı karıştıran şeyler var.
Benim hem ön lisans hem de lisans diplomam var. Bazı yerlerde önlisanstan girenlerin daha avantajlı olduğunu okudum. Ben ikisinden birden giremez miyim? Yoksa birini seçmek durumunda mıyım?
Çok cahilim bu konuda, yardımınıza ihtiyacım var :)
Ama iki ayri universite okudum cok sacma degil mi? Bazi kadrolar onlisans mezunlarina daha fazla kontenjan aciyormus. Lisans mezununu magdur ediyor o zaman bu sistemonlısans devrın kapandı cunku lısans dıploman var artık lısans olarak gırebılırsın dıgerını sıstem dahı kabul etmez cnm
son sınavda 84,02 puan aldım fakat olmadı önümüzdeki dönem sınav olursa şayet iyi hazırlanmayı düşünüyorum.
evet aynen oyle :)Ama iki ayri universite okudum cok sacma degil mi? Bazi kadrolar onlisans mezunlarina daha fazla kontenjan aciyormus. Lisans mezununu magdur ediyor o zaman bu sistem
ama lısansın daha cok sansdı var emın ol cnmevet aynen oyle :)
Dert yanarken adam gibi yazmamisim:
Lisans kimya bolumu mezunuyum istanbuldanim 2016 kpss gk&gy ve 2015 sonu 16 basi da bulunsun diye ydsye girecegim.
83 puanim var 2013 ydsden, bes yik gecerli deniyordu ama bazilari iki sene demis riske atmak istemiyorum.
Günaydın bu arafa herkese
Ozel sektorde zar zor çalışıyorum insanlarindan, sartlarindan bıktım devlette çalışmak istiyorum, cevremde bu yuzden tembel olduğumu dusunenler, potansiyelini harcayacaksin diyenler cok... ama ozel sektör cidden beni cok yoruyor bilmem ki gercekten tembel ve kotu bir insan miyim
Kimya mezunuyum kadro acilir mi bilmiyorum ama kimya veya 4001 tercihi icin isten gelince geceleri 2016ya calisacagim. Gecmis senelerden kitaplarim var, vakit yaklasip konular bitince yeni baski deneme alirim. Sıkı bir program yapmam lazım.
Kusura bakmayın dert köşesi gibi uzun uzun yazdim ama motivasyona ve duzenli bir calismaya ihtiyacim var
Ozel sektorde zar zor çalışıyorum insanlarindan, sartlarindan bıktım devlette çalışmak istiyorum, cevremde bu yuzden tembel olduğumu dusunenler, potansiyelini harcayacaksin diyenler cok... ama ozel sektör cidden beni cok yoruyor bilmem ki gercekten tembel ve kotu bir insan miyim
Kimya mezunuyum kadro acilir mi bilmiyorum ama kimya veya 4001 tercihi icin isten gelince geceleri 2016ya calisacagim. Gecmis senelerden kitaplarim var, vakit yaklasip konular bitince yeni baski deneme alirim. Sıkı bir program yapmam lazım.
Kusura bakmayın dert köşesi gibi uzun uzun yazdim ama motivasyona ve duzenli bir calismaya ihtiyacim var
al benden de o kadar su aralar benım de canım sıkkın.otelde özel sektörde çalışıyorum ve insanlarla uğraşmaktan sıkıldım çok ve enerjim tükeniyor kendime bile zar zor zaman ayırır oldum.Ozel sektorde zar zor çalışıyorum insanlarindan, sartlarindan bıktım devlette çalışmak istiyorum, cevremde bu yuzden tembel olduğumu dusunenler, potansiyelini harcayacaksin diyenler cok... ama ozel sektör cidden beni cok yoruyor bilmem ki gercekten tembel ve kotu bir insan miyim
Banlanma olmus heralde kac gundur yok. Ne zaman banlanma süresi biticek ben de anlamadimkızlar konu sahıbı uyelıgını ıptal mı ettı
kızlar konu sahıbı uyelıgını ıptal mı ettı
Banlanma olmus heralde kac gundur yok. Ne zaman banlanma süresi biticek ben de anlamadim
bana ıptal etmıs gıbı geldı oyuzdnBanlanma olmus heralde kac gundur yok. Ne zaman banlanma süresi biticek ben de anlamadim