2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130

canim bn de senin gibiyim. ama ogretmenlik mezunuyum. 24 yasindayim. bende de durum tam tersi, sayisal cikisliyim. Matematigi guzel yapiyorum. Ama cog. ve vat. hiiiic sevmiyorum. ozel sektore girmeim hic calosmadim. :)

Bence gec kalmadin. valla ben de evliligi dusunmuyorum. :) Calis gitsin. :)

arkadaşlar merhaba hem anneyim hemde kpss ye hazırlanıyorum bende :) bu sene girecek olan arkadaşlar varsa birbirimize destek olalım :) ben matematikte çok iyiyim ve özet çıkarmayı düşünüyorum kısa kısa isteyen arkadaşlarla da özet çıkardıkça paylaşacağım ) maalesef tarihte çok kötüyüm tarih konusunda iyi olan arklar varsa da lütfen yardım edinn (

arkadaşım bugünden itibaren kısa kısa notlar çıkaracağım istersen paylaşabilirim. 2 sene mat öğretmenliği yaptım yinede hiç bakmassan unutuluyo
Ay sen anneymişsin ben evlenmek üzereyim.. hayata bak :) Çoktan işimizi oturtmuş düzenimizi kurabilmiş olmamız gerekirken hala uğraşıyoruz....

İyi olur paylaşım. Ama ben çalışmıyorum bayadır ders. matematik nasıl bir beyin istiyor da ben algılayamıyorum bu dersi acaba ( hemen pes ediyorum bir de

aynen cnm hayat benimde zorlandığım hep sözel dersler oturup okuyup ders çalışamıyorum bir tek mat kaldı aklımda o da dersanede çalışmış olmamın getirisi.

merhaba aranıza bende girmek istiyorum ama burda herkez üni.mezunu ben lise mezunuyum benide alırmısınız aranıza..

Selamlar. .ben de bugun 2016 kpssye calismaya karar vermek uzereyim:)ama yoğun iş temposuyla çalışmaktayım ancak bunun daha motive edeceğini düşünüyorum. aranıza katılıp destek ve önerilerinizi almak beni çok rahatlatacak..herkese basarilae

onlısans devrın kapandı cunku lısans dıploman var artık lısans olarak gırebılırsın dıgerını sıstem dahı kabul etmez cnm
Lisansı ikinci bir üniversite olarak bitirdiysen, istediğinden girebilirsin. Ancak önlisans bittikten sonra Lisans a tamamladıysan sadece lisans kpss sine girebilirsin.
Sen kendin ayrıca araştır.
kolay gelsin

Lisansı ikinci bir üniversite olarak bitirdiysen, istediğinden girebilirsin. Ancak önlisans bittikten sonra Lisans a tamamladıysan sadece lisans kpss sine girebilirsin.
Sen kendin ayrıca araştır.
kolay gelsin
yanlış bir bilgiyi düzeltmek isterim lisanstan iki okul bitirdiyseniz ki buna aöf de dahil en son tarihte hangisi bittiyse o bölümden girebiliyorsunuz yani diyelim önce mühendislik okudunuz sonra işletme okudunuz işletme mezunu olarak girebilirsiniz burada hükümetin amacı çift diploma birden kullanmanın önüne geçmektir

ayrıca iki yıllık sonrasında 4 yıllık bir fakülte bitirsen de devlet en üst öğrenim hangisiyse onu geçerli kılar yani yine 4 yıllık olarak girebilir

nasıl yani.... ben mühendislikten sonra gidip ikinci universite tarih okusam mesala..... artık muhendislikten atanamayacakmıyım

aöf de sınavsız ikinci universite var... 4 yıllık tarih okumayı dusunuyorum mesala

Başlık 2015 2016 kpss aktif değil ama.
önümüzdeki yıl adına birbirini destekleyecek kpss çalışan aktif bi topik yok

arkadaşlar ben izmirde kpss lisanstan genel kültür genel yetenek için dersaneye yazılıcam ama iyice kararsızlığa düştüm hangisi en yararlı olur diye. Erken kayıt fırsatını kaçırmamak için bir kaç gün içinde kararımı netleştirmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yediiklim, lider, pegem, radikal akademi hakkında bilgisi olanlar daha önceden gidenler ya da başka bir dersane önerenler olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

ya aynı durum bende de var yediiklim e kayıt yaptırdım ama murat eğitim aklımda kaldı yaa

Hangi şehirdesin canım yediiklim de güzel iyi bir dershane
murat bana açıköğretim dershane si gibi geliyor

izmir deyim. bende açık öğretim gibi düşünüyodum ama murat daha iyi diye duyuyorum yediikliminde eskiden beri gelen bişeyi var çok arada kaldım. çok arkadaşımda yok izmirde kimseye soramıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…