2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
merhaba kızlar doğum yaptım 2 hafta oluyor uykusuz geceler başladı ee birde öbür oğlan da var kpss işine girsemmi bilmiyorum seneye hiç çalışamam ayaklandıktan sonra zor biliyorsunuz şu eğitimi bir halledebilsem öbürlerinden soru çözerek de giderim altyapım var az çok ..eğitimden nasıl çalışıyorsunuz kızlar yardım lütfen..
buarada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz yarın bismillah deyip az çok çalışmaya başlamayı düşünüyorum
doğum mu yaptın, oy oy oy, nasıl da tatlıdır o şimdi, çok şanslısın. Allah analı babalı büyütsün. çok sevindim ya.
merak etme sen her türlü çalışırsın, iki çocuk dünyaya getirdin, kpss sana çerez gelir.

Ben de bayram sonrası oturdum bi arkadasimla program hazirladim, ertelemekle olmuyor iki gündür programa göre calisiyorum, gecmis sayfalari okudum, sonnenschein, calisma düzenini oturtan insanlar 5 dk calismadan duramiyorsun diyorlarmis ben o günleri gorucek miyim bilmiyorum, zor gibi geliyor daha yeni basladigim icin belki :KK43:
Dershane ayip etmis cidden 3 haftayi ne gerekceyle ertelettiler ki :KK43:
Ama sende konularda ilerlersin dershaneden konu olarak ilerde gitmenin cok faydasi olacağına inaniyorum ben de.

Ben de bayram sonrası oturdum bi arkadasimla program hazirladim, ertelemekle olmuyor iki gündür programa göre calisiyorum, gecmis sayfalari okudum, sonnenschein, calisma düzenini oturtan insanlar 5 dk calismadan duramiyorsun diyorlarmis ben o günleri gorucek miyim bilmiyorum, zor gibi geliyor daha yeni basladigim icin belki :KK43:
Dershane ayip etmis cidden 3 haftayi ne gerekceyle ertelettiler ki :KK43:
Ama sende konularda ilerlersin dershaneden konu olarak ilerde gitmenin cok faydasi olacağına inaniyorum ben de.

ben de program hazırladım senin gibi, yeni başladım ama. aynen ertelemekle olmuyor, her gün yarın başlarım diyordum, ama her yarın oluşunda erteleme hastalığım yine devreye giriyordu. biz de o 5 dk çalışmadan duramayanlardan olalım. evet dershane çok koydu bana, sağlam olsun disiplinli olsun dedim, Murat Dershanesinin adı var dedim, gittim en pahalı dershaneye yazıldım. millet çoktan başladı bile. bizi 2.5 ay ertelediler. sınıfta 4 kişi varmış, yeterli müşteri bulamamışlar. çok moralim bozuldu, evet izumiicim herkes bana şimdi dershaneden ileri olacaksın iyi yönünden bak diyor. konularda ilerde olup orada tekrar yap diyorlar. çok çalışmamaız lazım.

kızlar iibf arkadaslara sorum olacak burda var mıdırlar kendılerı :)

ben de program hazırladım senin gibi, yeni başladım ama. aynen ertelemekle olmuyor, her gün yarın başlarım diyordum, ama her yarın oluşunda erteleme hastalığım yine devreye giriyordu. biz de o 5 dk çalışmadan duramayanlardan olalım. evet dershane çok koydu bana, sağlam olsun disiplinli olsun dedim, Murat Dershanesinin adı var dedim, gittim en pahalı dershaneye yazıldım. millet çoktan başladı bile. bizi 2.5 ay ertelediler. sınıfta 4 kişi varmış, yeterli müşteri bulamamışlar. çok moralim bozuldu, evet izumiicim herkes bana şimdi dershaneden ileri olacaksın iyi yönünden bak diyor. konularda ilerde olup orada tekrar yap diyorlar. çok çalışmamaız lazım.
nasıl gıdıyo dersler hangılerı bıttı cnm :)

nasıl gıdıyo dersler hangılerı bıttı cnm :)
Antrenmanlarla Matematik kitabının ilkini bitirmek ilk hedefim. Yarısındayım. Diğer yandan da coğrafya ve türkçe çalışıyorum. bir de almanca çalışıyorum. almancadan da themen aktuell kitabının ilkindeyim, yarısına geldim onda da, bir de devamlı kelime çıkarıyorum, onları tekrarlıyorum.

sen neler yaptın

Antrenmanlarla Matematik kitabının ilkini bitirmek ilk hedefim. Yarısındayım. Diğer yandan da coğrafya ve türkçe çalışıyorum. bir de almanca çalışıyorum. almancadan da themen aktuell kitabının ilkindeyim, yarısına geldim onda da, bir de devamlı kelime çıkarıyorum, onları tekrarlıyorum.

sen neler yaptın
ben gk gy alan zorlanıyorum acıkcası yavas yavas gıdıyorum cnm bende yarın kıtap alısverısıne cıkıcam :))

Aynen canım hic bekleme artik dershaneyi sen konularda ilerlemis soru cozmeye baslamis olursun zaten dershane baslayana kadar, önemli olan senin calisman zaten dershaneye kaynaklar geldiyse olmadi onlari da al dershaneden calismaya basla insallah 5 dk calismadan duramayanlardan oluruz :)

Yavas olmak önemli degil canim yeter ki konuyu tam olarak anlayarak bitir, sindirerek calistigin zaman unutma yasadigin da 5 dk tekrar yapar hatirlarsin yeter ki tam olarak anlayarak bitir konulari :)
amin ins hepımız :)
ııbf lımısın cnm :) senın nasıl gıdıyo ya atanalım ınsallah ya of poff

amin ins hepımız :)
ııbf lımısın cnm :) senın nasıl gıdıyo ya atanalım ınsallah ya of poff
Ögretmenlik canim benim alanım. Gk gy den calismaya basladim bu hafta. Haftada iki günü alan calismasina ayirmayi planliyorum onun disinda. Sizde de alan kismi var di mi canim? Sen bi program calisma duzeni ayarladin mi, sanki cok konu varmis bitmeyecekmis gibi geliyor bana bazen o yuzden program ayarladim neyi calistigimi bitirdigimi gormek icin :)

Ögretmenlik canim benim alanım. Gk gy den calismaya basladim bu hafta. Haftada iki günü alan calismasina ayirmayi planliyorum onun disinda. Sizde de alan kismi var di mi canim? Sen bi program calisma duzeni ayarladin mi, sanki cok konu varmis bitmeyecekmis gibi geliyor bana bazen o yuzden program ayarladim neyi calistigimi bitirdigimi gormek icin :)
ııbf ah ııbf evt var canım bızde de

arkadaslar yds olmazsa olmaz kayıtlar basladımı
hangı kıtabı alıyosunuz ben ıngılızceyı unuttum sızce kursa mı gıdeyımm yoksa kıtaplar vs mı
bıde hem dershaneyle gıder mı tamamen bıkarsam ahh cok zor cokk :KK43: sızler naptınız

arkadaslar yds olmazsa olmaz kayıtlar basladımı
hangı kıtabı alıyosunuz ben ıngılızceyı unuttum sızce kursa mı gıdeyımm yoksa kıtaplar vs mı
bıde hem dershaneyle gıder mı tamamen bıkarsam ahh cok zor cokk :KK43: sızler naptınız
canım ne kayıdı, yds sınavına mı, o nisan ayında değil mi

bende önlisans dan girdim ama çok umutlu değilim..şimdiden tekrar başlayacağım çalışmaya..sindirerek konulara başladım..bi taraftanda çalışıyorum..hem de otel gibi yogun bir sektörde...bugun türkçden sözcukte anlamı bitirdim..150 sou çözdüm...bende paragrafa geçtim şimdi..

Merhabalar,
Benim bir sorum var arkadaşlar,
Daha önce memur olmayı hiç düşünmedim ancak denemek istiyorum şansımı. Ama kafamı karıştıran şeyler var.
Benim hem ön lisans hem de lisans diplomam var. Bazı yerlerde önlisanstan girenlerin daha avantajlı olduğunu okudum. Ben ikisinden birden giremez miyim? Yoksa birini seçmek durumunda mıyım?
Çok cahilim bu konuda, yardımınıza ihtiyacım var :)

Merhabalar,
Benim bir sorum var arkadaşlar,
Daha önce memur olmayı hiç düşünmedim ancak denemek istiyorum şansımı. Ama kafamı karıştıran şeyler var.
Benim hem ön lisans hem de lisans diplomam var. Bazı yerlerde önlisanstan girenlerin daha avantajlı olduğunu okudum. Ben ikisinden birden giremez miyim? Yoksa birini seçmek durumunda mıyım?
Çok cahilim bu konuda, yardımınıza ihtiyacım var :)

ben bilgili değilim bu konuda, nemurlar.net e bakabilirsin, orada her soruna cevap bulabiliyorsun. bir de ösym kitapçığında da yazar bu. onun dışında belki arkadaşlar arasında bilen varsa cevaplar. kolay gelsin :)

X