- Konu Sahibi Sonnenschein_
nasıl calısıyosun canım :)Kızlar bende bu sene sıkı bir çalışmaya başlamayi düşünüyorum
Ve araniza katilmak istiyorumm
Beni de alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl calısıyosun canım :)Kızlar bende bu sene sıkı bir çalışmaya başlamayi düşünüyorum
Beni de alın
Ocaga kadar eğitim bilimlerine çalışmayı planlıyorum ikinci dönem de gygk bakmayı düşünüyorum :)ama henüz icraat yok malesef sen nasıl çalışıyorsunnasıl calısıyosun canım :)
temelın varsa sona bırak tabıOcaga kadar eğitim bilimlerine çalışmayı planlıyorum ikinci dönem de gygk bakmayı düşünüyorum :)ama henüz icraat yok malesef sen nasıl çalışıyorsun
temelın varsa sona bırak tabı
ben esıt goturcem canım :) yayın ne aldın kı
hmm yargı alıcam canım murat var :)Aslında sadece matematikte sıkıntıM var diğerleriço kadar değil
İhtiyaç aldım ikisinide sende hangisi var yediiklim de iyi diye duymuştum ama geçen sene ihtiyaçtan hazırlanmıştım o yüzden aldim
Bölüm neydi canım senin
gecen yıl kac aldın canım ?Aslında sadece matematikte sıkıntıM var diğerleriço kadar değil
İhtiyaç aldım ikisinide sende hangisi var yediiklim de iyi diye duymuştum ama geçen sene ihtiyaçtan hazırlanmıştım o yüzden aldim
Bölüm neydi canım senin
gecen yıl kac aldın canım ?
anladım benım bolumde oyle canım yuksek kapatıyo.Dediğin yayınlarda iyiydi ama tabi iyi araştırmak lazım aslında konudan çok soru üzerinde öğreniyorum ben o yüzden konu anlatımı çok onemsemedim
75aldim canım ama çok düzensiz ve bastan savma bir çalışma şeklim vardı
Fels grubu canım bölüm de cok yüksek kapatti zaten
İnş canım istediğimiz gibi oluranladım benım bolumde oyle canım yuksek kapatıyo.
hayırlısı ıns olacak bu yıl
amin canımİnş canım istediğimiz gibi olur
benim kızımda 5 aylık şimdi çalıştık çalıştık seneye ayaklandılar mı çalışamak zor. bölüm nedir?4 aylık kızım var 26 yaşındayım. lerde keşke demek istemiyorum azimliyim bul yıl 85 alıp atanmak hedefim. bende varım aranızda artık...
gk gy ne aldın acaba canımArkadaşlar merhaba 2015 baskı kitaplardan eğitim bilimleri ve gk-gy kitaplarını inceleyen oldu mu gerek konu anlatımı gerek çözümlu soru bankasi? Kitap almam gerekiyor henüz tamamını almadım da tavsiye konusunda yardımcı olur musunuz aceba siz neler kullanıyorsunuz
Msjım bir önceki sayfada kalmış, dikkate alınmamış sanki, kontenjanınız doldu mu??
Kızlar bende bu sene sıkı bir çalışmaya başlamayi düşünüyorum
Beni de alın
mrb kızlar bende katıldım aranıza
hepımıze basarılar :)
canım kusura bakma, internetim yoktu bir süredir, bölümün neydi hemen ekliyorum
tskler canım ııbf benımhanımlar bölümlerinizi de eklerseniz listeye yazayım hemen
cnm ne yayının sıparısını verdın off ben hala karar veremedımmSonunda cevap alabildiğim için çok sevindim canım...
Sınava birlikte hazırlanmak hepimize çok güzel destek olacak. (;
Kamu yönetimi mezunuyum.
Birkaç kaynak sipariş verdim, gelmelerini bekliyorum, sonrasında güzel bir program yapacağım inşAllah...