2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
cnm ne yayının sıparısını verdın off ben hala karar veremedımm
Gk gy için sadece matematik siparişi verdim yeni olarak. Elimde dokunulmamış iki konu anlatım kaynağı ve soru bankası setleri mevcut.
Alan içinse ben themis idari yargı setinden hazırlanmayı düşünüyorum kpss ye.
Ama hukuklar için ayriyeten de soho 2o15 hukuk notları ve hukuk soru bankası sipariş ettim. Yediiklim yayınlarının bir kaynağı ve Recep Kahraman a ait. Kendisi hukuk bilgisine çok güvendiğim bir hocamdır.
Themisleri henüz sipariş etmedim.
Bu arada anayasa ve idare hukukları için yeni basım olan altın seri ders notlarından sipariş vereceğim.
Devamlı olarak kanunlarda yenilik oluyor malum. Son düzenleme halleri elimde bulunsun istiyorum.
Bunlar dışında elimde alan kaynakları birkaç tane daha var.
Epey ortaya karışık olacak benimki sanırım... :KK53:

Gk gy için sadece matematik siparişi verdim yeni olarak. Elimde dokunulmamış iki konu anlatım kaynağı ve soru bankası setleri mevcut.
Ama hukuklar için ayriyeten de soho 2o15 hukuk notları ve hukuk soru bankası sipariş ettim. Yediiklim yayınlarının bir kaynağı ve Recep Kahraman a ait. Kendisi hukuk bilgisine çok güvendiğim bir hocamdır.
Bu arada anayasa ve idare hukukları için yeni basım olan altın seri ders notlarından sipariş vereceğim.
Devamlı olarak kanunlarda yenilik oluyor malum. Son düzenleme halleri elimde bulunsun istiyorum.
tskler cnm aklımda bulunsun bnmdee

Internetten mi sipariş ediyorsunuz acaba hangisiteden

Internetten mi sipariş ediyorsunuz acaba hangisiteden
Karışık yerlerden sipariş verdim canım, matematiği nereden sipariş ettiğimi hatırlamıyorum; fakat sohoyu kitapyurdundan aldım iki kitap, themis seti hukukmarketten, anayasa ve idare hukuk notlarını da savaş yayınlarından alacağım..
Umarım buraların ismini vermiş olmam sorun çıkarmaz.. :KK53:

Sonunda cevap alabildiğim için çok sevindim canım... :KK52:
Sınava birlikte hazırlanmak hepimize çok güzel destek olacak. (;
Kamu yönetimi mezunuyum.
Birkaç kaynak sipariş verdim, gelmelerini bekliyorum, sonrasında güzel bir program yapacağım inşAllah...

ben de başladım, ama bu sefer cidden başladım. Murat Dershanesinden aradılar. 3 kasıma ertelenmiş bizim kurs. eylülün ilk haftasında yazıldım, 1.5 ay sonraya ertelediler, şimdi 3 hafta daha erteliyorlar. işte dershane değil mi, işine geldiği gibi değiştiriyor. benim 2.5 ayım boşuna gidecek umurlarında değil.

ben de hırs yaptım, başlarım dershanesine dedim, 3 hafta geceli gündüzlü konulara çalışacağım.

hemen ekliyorum listeye, artık şöyle sağlam bir çalışmaya başlayalım :KK56:

gk gy ne aldın acaba canım
Cnm henuz kitap almadim 2015 baskı.geçen yılın cografya tarih tek tek konu anlatımı kitabım vardı onlara çalışıyorum dershane hafta sonu kitap verecek onun dışında ne alacağımı bilmiyorum kafam çokkarışık burdan sorayım dedim ama cevap veren olmadı

Cnm henuz kitap almadim 2015 baskı.geçen yılın cografya tarih tek tek konu anlatımı kitabım vardı onlara çalışıyorum dershane hafta sonu kitap verecek onun dışında ne alacağımı bilmiyorum kafam çokkarışık burdan sorayım dedim ama cevap veren olmadı
canım bende bılmıyorum data yedııklım arasında gıdıp gelıyorum

canım bende bılmıyorum data yedııklım arasında gıdıp gelıyorum
Benim Eğitim bilimlerinden yedi iklim var bu yıl da dershane olarak yedi iklime gidiyorum dolayısıyla gk/gy ve eğitimden yedi iklim set verecek onlar bunun dışında gk/gy de ihtiyaç için çok iyi diyorlar ama konu anlatımı mi iyi yoksa soru bankası mi daha iyi bilmiyorum canım. Data da baya iyi olsa gerek çok duyuyorum ama direk ağızdan çok iyi diye duymayınca almaya cesaret edemedim

Benim Eğitim bilimlerinden yedi iklim var bu yıl da dershane olarak yedi iklime gidiyorum dolayısıyla gk/gy ve eğitimden yedi iklim set verecek onlar bunun dışında gk/gy de ihtiyaç için çok iyi diyorlar ama konu anlatımı mi iyi yoksa soru bankası mi daha iyi bilmiyorum canım. Data da baya iyi olsa gerek çok duyuyorum ama direk ağızdan çok iyi diye duymayınca almaya cesaret edemedim
canım bende bılenlere danıscam yedııklımı nasıl onerırmısın pekı yargı+murat guzel canım
datayı bende bılmıyorum ama cok duydum

ben de başladım, ama bu sefer cidden başladım. Murat Dershanesinden aradılar. 3 kasıma ertelenmiş bizim kurs. eylülün ilk haftasında yazıldım, 1.5 ay sonraya ertelediler, şimdi 3 hafta daha erteliyorlar. işte dershane değil mi, işine geldiği gibi değiştiriyor. benim 2.5 ayım boşuna gidecek umurlarında değil.

ben de hırs yaptım, başlarım dershanesine dedim, 3 hafta geceli gündüzlü konulara çalışacağım.

hemen ekliyorum listeye, artık şöyle sağlam bir çalışmaya başlayalım :KK56:
Hemen başlamakla çok iyi yapmışsın canım.
Dershaneler öyle maalesef, sene içinde de kafalarına göre devamlı programı aksatır dururlar. Sen disiplinli bir şekilde hiçbir boşlukta salmamaya bak...
Bu sene hepimiz istediğimiz yerlere yerleşelim inşAllah.
Kitaplarım hala gelmedi benim de.
En kısa sürede gelirler umarım... :KK51:

Hemen başlamakla çok iyi yapmışsın canım.
Dershaneler öyle maalesef, sene içinde de kafalarına göre devamlı programı aksatır dururlar. Sen disiplinli bir şekilde hiçbir boşlukta salmamaya bak...
Bu sene hepimiz istediğimiz yerlere yerleşelim inşAllah.
Kitaplarım hala gelmedi benim de.
En kısa sürede gelirler umarım... :KK51:

aynen öyle kafalarına göre aksatıyorlar. hani öss çalışırkenki zamanlarımızı hatırlıyor musun? ben o zamanlar çok hırslıydım, sabah 7de uyanır okula gider, tam gün okulda kalır, eve 4de gelir, 4den gece 11e kadar da öss çalışırdım. şimdi biz rahata çok alıştık ya, acaba ondan mı disiplin kayboldu diyorum. şöyle eskisi gibi o yoğun tempo alışkanlığımız olsa, çalışmaktan zevk alsak. ama kpssden yüksek puan almış kişiler hep aynı şeyi söylüyorlar. düzeni tutturunca, çalışma disiplinine kendini zorlayınca, gerisi geliyor, hatta çalışmadan 5 dk duramıyorsun diyorlar.

kitaplarını eline alır almaz, yoğun bir çalışma programına başla, hemen başla.

matematıgı nasıl calısıyorsunuz lutfen bılgılerınızı paylasın netlerımı nasıl arttırıcam :/

matematıgı nasıl calısıyorsunuz lutfen bılgılerınızı paylasın netlerımı nasıl arttırıcam :/
Cnm bende aranıza katılmak istiyorm sana karekök yayınlarının matematik kitaplarını almanı öneririm. Çok iyi bir kitap benim netlerim 10 tane falan arttı daha 2-3 aydı çalışmama rağmen oda kısa süreli

Cnm bende aranıza katılmak istiyorm sana karekök yayınlarının matematik kitaplarını almanı öneririm. Çok iyi bir kitap benim netlerim 10 tane falan arttı daha 2-3 aydı çalışmama rağmen oda kısa süreli
tskler cnm

merhaba kızlar doğum yaptım 2 hafta oluyor uykusuz geceler başladı ee birde öbür oğlan da var kpss işine girsemmi bilmiyorum seneye hiç çalışamam ayaklandıktan sonra zor biliyorsunuz şu eğitimi bir halledebilsem öbürlerinden soru çözerek de giderim altyapım var az çok ..eğitimden nasıl çalışıyorsunuz kızlar yardım lütfen..
buarada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz yarın bismillah deyip az çok çalışmaya başlamayı düşünüyorum

X