2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
kızlar nasıl bir program yaptınız kendinize ben önce eğitim bitsin dedim sonra diğer derslere bakarım dedim ama hep eğitim sıktı beni o yüzden şöyle bir program yaptım her dersden gün gün gidecem.
pztsi eğitim + alan
salı eğitim + alan
çarş gk + gy
perş gk + gy
cuma eğitim + gk
cts 1 deneme
pazar hepsinin hızlı tekrarı
sizce nasıl yoksa ders ders mi bitirmek iyi yani önce eğitim sonra gk dersleri falan diyemi iyi
Cnm programin guzel bencede ama ben yapamiyorum boyle kafam hep diger derste kaliyo ders ders gitmek daha iyi oluyo bnm icin. Dersler bittikce motive oluyorum ama herkese gore degisir tabi kimisi bütün ogrenir kimisi parca parca

Bugün ben ebob-ekok ve çarpanlara ayırmayı bitireceğim.
Geriye olasılık kalıyor.Sıralamada bi tuhaflık olabilir ama ben ilk konuları sevmediğim için oran orantıdan başladım.Problemleri bitirdim.Sonra biraz baştan biraz sondan bu şekilde geldim.Ondan bu şekilde oldu :KK45:
Ama temeli olmayanlara kesinlikle baştan başlamayı öneriyorum.Çünkü konular ilerledikçe geçmiş konular sorularda çıkıyor.Üstüne koya koya ilerleyen bir ders matematik.
Mesela denklem kurmayı öğrenmeden problem çözümüne geçmeyin.
Canim cok iyi gidiyorsun tebrik ederim :) karisik gitmek de bir sakinca oldugunu dusunmuyorum, önemli olan dogru yöntemleri bilmek soru cozerken cok kolay gelsin :)
evet bende bugun tekrar siftah yaptım yaklaşık 4 ders saati ders çalıştım.ders saatlerim bazen 30 dk oldu ısınma diye çok sıkmadım kendimi ölçme değerlendirme konu baktım alandan 50 soru çözdüm artık oğlumu bekliyorum akşam yatarken bi saat bakabilirsem anca
kızlar nasıl bir program yaptınız kendinize ben önce eğitim bitsin dedim sonra diğer derslere bakarım dedim ama hep eğitim sıktı beni o yüzden şöyle bir program yaptım her dersden gün gün gidecem.
pztsi eğitim + alan
salı eğitim + alan
çarş gk + gy
perş gk + gy
cuma eğitim + gk
cts 1 deneme
pazar hepsinin hızlı tekrarı
sizce nasıl yoksa ders ders mi bitirmek iyi yani önce eğitim sonra gk dersleri falan diyemi iyi
Canim guzel calismissin ilk gunlerden :) hep ayni dersi uzun sure calismak sıkabilir seni sıkıldıgını hissettiginde farkli derslere gecebilirsin ama bu gecisi alan egitim gk gy arasinda yapabilirsin zaten bir suru alana ayni anda calisiyoruz sadece alan ya da sadece egitim calisayim dersen bunalabilirsin :)
Ben 18 ekime kadar alan, türkçe matematik calismayi dusunuyorum. 18 ekimde dershanem acilicak gk ve egitime o zaman baslayayim dedim. Alan da cok fazla konu calismam gerektigi icin biraz onun yukunu hafifleteyim diye böyle yapiyorum ama ben.
Programini uygula baktin agir geliyor biraz hafifletirsin ya da hafif gelirse biraz daha gelistirirsin deneye yanila en iyi programi bulursun zaten kendine :)

Günaydın alan calısarak basladım bugün. Dün cok bakamamıştım okulda diploma islemleriyle ugrasmaya gittigim icin. Herkese iyi calismalar :)

Günaydın alan calısarak basladım bugün. Dün cok bakamamıştım okulda diploma islemleriyle ugrasmaya gittigim icin. Herkese iyi calismalar :)
Günaydın izumii benim de bugün oğlanın okulda toplantı var ama 2 saat de olsa bakmaya çalışacam
Aman arkadaşlar bu aralar hastalık kol geziyor boğazlarım şişti haksızlık var tam derse başladık neyse buna şükür

Günaydın izumii benim de bugün oğlanın okulda toplantı var ama 2 saat de olsa bakmaya çalışacam
Aman arkadaşlar bu aralar hastalık kol geziyor boğazlarım şişti haksızlık var tam derse başladık neyse buna şükür
Kolay gelsin canim :) her araligi değerlendirip biraz da olsa calismak lazim yoksa ipin ucunu bi kere kacirdigimizde tekrar toparlamak zor oluyor :KK43:
Gecmis olsun canim gün icinde bile hava degisimi oluyor hava degisiminden etkilenmemek cok zor, cok dikkat etmek lazim. Insallah hemen toparlarsin kendini

Iyi aksamlar kizlar :) Bugün alan calistim, simdi biraz Türkçe sorusu cozuyorum ales denemelerim vardi elimde onlari bitireyim dedim.herkesin calismasi iyi gidiyordur umarim :)
Arada ugrayanlar çalışmalarıni yazsin haberleselim birbirimizle :)

ayyyy bu sayfayı çok beğendim kızlar beni de dahil eder misiniz?
biyoloji mezunuyum 2016 kpss için uğraşıyorum:)
birlik olursak daha çok motive ederiz birbirimizi diye düşünüyorum:)

Hosgeldin canim,senin daha fazla zamanin varmis :)
su an yeni baslayanlar oluyor calismaya herkes calismasini duzenli olarak yazarsa motive olucagimiza ben de inaniyorum :)

H
Ho
Hoşgeldin cnm

Kızlar cuma günü hiç calisamadim bundan sonra calismadigim günleri yazmiycam kötü örnek olmaması için . Bugün 3 saat çalıştım 2 saat oyt 1 saat tarih konu ısınma hareketleri

İyi geceler kızlar çalışmalarınız iyi gidiyordur inşallah :KK70:
Ebob ekok ve çarpanlara ayırmayı bitirdim.Geometride özel üçgenler, kare, dikdörtgen paralelkenar bitirdim.
Bayram arefesi olduğu için bu günlerim çok verimli geçmedi.Hızlanmayı planlamıştım.Artık bayramın son günlerinden itibaren hiç fire vermeden çalışmaya başlayacağım.

Merhaba kızlar yine ben :KK3:
Olasılık konusunu da bitirip matematiği tamamlamış oldum.
Artık matematikten sadece soru çözeceğim.Deneme + soru bankası gideceğim.
Bir de çalışırken not aldığım bi defterim vardı.Kurallar vs. Direk kurallı sorular çıkıyor bazen.
Arada ona da böyle sorular oldukça bakar pekiştiririm.

Selam kizlar, ben de matematik ve biraz da alan calisarak gecirmeye calisiyorim günlerimi. Bayramda biraz aksamalar olabilir ama bayramdan sonra toparlariz.
☺ 18 ekimde dershanem acilicak o zaman rehberlik hocasi da bir program vericek bana o zaman daha duzenli bi calismaya baslarim diye dusunuyorum :) herkese iyi calismalar

Slm kızlar bugün üç saat alan calistim. Daha önce hic calismadigim bi bölüm o nedenle biraz yavas gidiyorum ama saglam gidiyorum ins :) ii çalışmalar herkese :KK66:

Hosgeldin canim,senin daha fazla zamanin varmis :)
su an yeni baslayanlar oluyor calismaya herkes calismasini duzenli olarak yazarsa motive olucagimiza ben de inaniyorum :)
izumiciğim çok teşekkür ederim:)
benim motivemi kısıtlayan tek şey 2016 da kpss olacak mı olmayacak mı?
bu beni çok üzüyor belli bişey olsa ona göre çalışcam da ortada hol yok yumurta yok
kaldırılırsa çalıştıklarım boşuna gider diye üzülüyorum
keşke net bi açıklama yapsalar
kpss b grubu olmasaydım şimdiye 2015 kpss ine ne güzel girmiştim:KK43:

Merhaba hanımlar...:KK24:
Geçen yıl ki kpss planlarım pek çok sebeple baltalanmıştı.
Bu seferki için artık bir engelim kalmadığına inanıyorum.
Üstelik fazlasıyla da müsait bir durum içerisindeyim artık.
Yani kısaca demem o ki ben de aranıza katılsam hiç fena olmaz, çok da memnuniyet duyarım. :KK68:

Merhaba ben de kamu yönetimi mezununuyum Ankara'da yaşıyorum 2014 sınavına girdim daha öncede kpssye girmiştim 2008 yılından bu yana 4 kere girdim olmadı fakat 2014 hayatımın en garip sınavıydı gk zorlarlar diye ona yüklendim matematiği türkçeyi biraz boşaldım ve sonuç 77 birdaha kpssye girmem özel sektör istiyorum dedim fakat senelerim ders çalışmayla geçtiği için deneyim kazanmaya sıra gelmedi özel sektör ya sağlam bir cv olacak yada deneyim de deneyim diyor bü yüzden tekrar hazırlanmaya karar verdim ygs ye de gireceğim alternatifim olsun istiyorum 2016 da kpss düşünüyorum şimdi bu senemi mat ve geom. Ayıracağım çünki özellikle geometrim sıfır ama unutmamak adına Türkçe ve gk e de bakacağım yaşım 27 bu gidişe 30umda memur olacağım sanırım ömrümün yarısından çoğu bir Balta'ya sap olmak için uğraşmakla geçti.ne zaman işe gireceğim de ne zaman evleneceğim de ömrüm geçiyor çocuğa ne zaman sıra gelecek diye üzüyordum kendimi ama Allah sabrını verirken Halim'e şükretmem gerektiğini da öğretti sanırım artık şikayet etmiyorum allahım hayırlısını versin istediğiniz birşey ısrarla olmuyorsa Allah'ın bir bildiği vardır diyorum inşallah hepimizin hakkında da en hayırlısı olsun

Canım yaşı çok problem etme. Avrupa'da üniversiteyi bitirip güzel bir işe girmek 30'dan başlıyor ve hayata daha iyi daha tecrübeli daha bilinçli başlıyorsun. Kariyerini de ona göre şekillendiriyorsun. Bizim gibi ülkelerde de 18'de üniye başlayıp 22'de mezun olup şap gibi ortada kalakalıyoruz. Kariyer planı falan hakgetire. Derdimiz bir yere kapağı atmak olmuş.Ne hayat tecrübesi, ne bilgi...

Onlarda üniversite okumayıp liseden direkt iş hayatına atılanlar bizim üniversite mezunu olanlara denk geliyor. İki gün önce 38 yaşındaki bir Almanla konuştum. 30'da bitirmiş üniversiteyi. 31'de başlamış iş hayatına. Ben 22'de mezun oldum diyince oha dedi bana :KK48: Tabii kendi dilinde :KK70:Sanırım beni üstün zekalı eğitimini çabuk bitiren zekilerden zannetti :KK70:

Mrb kızlar tarihten ilk 6 ünite bitti konu calisp konu sonu testini çözüp özet çıkarıyorum.

İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
İlk Müslüman Türk Devletleri
Osmanlı Devleti Kuruluş ve Yükselme Dönemi
Osmanlı Devleti'nde Kültür ve Uygarlık
XVII. Yüzyılda Osmanlı Devleti (Duraklama Dönemi)
XVIII. Yüzyılda Osmanlı Devleti (Gerileme Dönemi)

canım yani bu konular mı bitti?

X