2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Lokumm bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama birakabilecegin güvenilir biri varsa şartlarda iyiyse bence başla çünkü bak evde olunca bir kpss kursunada gitmeyince düzenli calisamiyorsun bi yerde kopuyor insan.Ben bir şirkette çalışıp bi yandan kpss hazirlandim 84 aldım ama şimdi evdeyim düzenin bir oluyorsa iki olmuyor hele de kursa gitmiyorsan ve çocuk olunca. Yinede sen bilirsin

Harikasin cnm peki düzenini nasıl sagladin evde insan kopuyor

Düzeni nasıl sağladım ben de bilmiyorum inan ki
Tabi başta ben evli değilim kendimden başka sorumluluğum yok.Kafamda sınavdan başka düşünecek derdim yok kafam rahat.
Ya aslında ev kütüphane dersane hepsi aynı.İnsan kendi kendine gaz verecek önemli olan bu.
Kendime her gün telkinde bulunuyorum.Yoksa evde de öyle bi çalışma köşesi falan oluşturmadım her odada her ortamda çalıştım.Ve seneye gerçekten kazanmayı istiyorum.Bu yıl bu isteğim için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım

Ya siz baya iyi almışsınız geçen yıl temeliniz var belli ki. Bu yıl da düzenli çalışmayla olur inşallah.
Kendinizi zorlayın bence.Yapanların bizden ne farkı var ki sadece daha çok düzenli çalıştılar o kadar

2012 de aldım cnm 2 sene de çalışmadım ama dediğin gibi kendi kendini gaza getirmek lazim

Canim calisma duzenini saglamissin aslinda matematigi bitirmissin geometriye baslicaksin bu duzeni sağladıktan sonra cok fazla dershaneye gerek duyacagini sanmiyorum :)
Denemeler konusunda disardan dersanelerin denemelerine kayit olabiliyorsun git dershanelerle konus o konuda fiyat ögren ardindan duzenli bi sekilde denemelere girersin arada evde kendin de deneme yaparsin konuyu bitirdiginde :)
Bu arada bölümün ne canim hangi alandan hazirlaniyorsun?

Bilgisayar öğretmenliği bölümüm.Genel kültür genel yetenek + eğitim bilimleri çalışacağım.
Evet sadece denemeler için kayıt olmak mantıklı.
Geçen yıl da dersaneye gitmedim.Matematik temelim vardı ama pratikliği kaybetmişim.
O yüzden matematikten başlayayım hem de baştan sıkılmayayım dedim.
Her ayrıntıyı kuralı vs. konu anlatımlıdan çalışıp 2 soru bankasından soru çözdüm.
Benim amacım Nisana kadar konuları bitirip sonra sadece tekrar, soru ve deneme çözmek.
İnşallah başarabilirim.

Cnm eşim istemiyo calismami dün konustuk bebegimiz cok küçük dort aylik biraz büyümüş olsa bakicinin nasil davrandigini ogrenebiliriz simdi agzi yk dili yk yazik ederiz belkide dedi. Bende ayni sekilde düşünüyorum ztn, brz duygusal düşünüyoruz galiba.bgn sabah erken kalktim bundan sonra ise gidiyomus gibi erkenden kalkcam sıkıcam kendimi bir sene. soru çözdüm basladigim turkce soru bankasini bitirmeye çalışıyorum. Herkese kolay gelsin :)

Bugün ben ebob-ekok ve çarpanlara ayırmayı bitireceğim.
Geriye olasılık kalıyor.Sıralamada bi tuhaflık olabilir ama ben ilk konuları sevmediğim için oran orantıdan başladım.Problemleri bitirdim.Sonra biraz baştan biraz sondan bu şekilde geldim.Ondan bu şekilde oldu
Ama temeli olmayanlara kesinlikle baştan başlamayı öneriyorum.Çünkü konular ilerledikçe geçmiş konular sorularda çıkıyor.Üstüne koya koya ilerleyen bir ders matematik.
Mesela denklem kurmayı öğrenmeden problem çözümüne geçmeyin.

Canim soru coze coze ozellikle deneme cözerek pratikligi hizi kazanirsin. Iki soru bankasi şimdiden cozmussun matematik de cok soru cozdugunde artik soruyu gorur gormez tanimaya basliyorsun, denemelere basladiginda bunu fark etmeye baslarsin sanirim :) cok iyi gidiyorsun şimdiden :)
Aynen canim sanki isi kabul etmis, calismaya baslamis gibi her gun kalkip dersin başına oturma konusunda cok iyi dusunmussun :) zaten baska turlu calisilmiyor sinava :) seneye bebeginde biraz daha buyumus olur daha rahat emanet edersin bakiciya :)

eşin haklı cnm bebğin daha çok küçükmüş bizim gibi evde oturmaya alışkın olmayan insanlar hemen çalışmak istiyor ama biraz daha dişini sık.ailenden başka birine 3 yaşına kadar bebğini teslim etme senin için şuan en mantıklı olan evde kpss çalışman galiba hayırlısı cnm Allah yardımcın olsun

evet bende bugun tekrar siftah yaptım yaklaşık 4 ders saati ders çalıştım.ders saatlerim bazen 30 dk oldu ısınma diye çok sıkmadım kendimi ölçme değerlendirme konu baktım alandan 50 soru çözdüm artık oğlumu bekliyorum akşam yatarken bi saat bakabilirsem anca

kızlar nasıl bir program yaptınız kendinize ben önce eğitim bitsin dedim sonra diğer derslere bakarım dedim ama hep eğitim sıktı beni o yüzden şöyle bir program yaptım her dersden gün gün gidecem.
pztsi eğitim + alan
salı eğitim + alan
çarş gk + gy
perş gk + gy
cuma eğitim + gk
cts 1 deneme
pazar hepsinin hızlı tekrarı
sizce nasıl yoksa ders ders mi bitirmek iyi yani önce eğitim sonra gk dersleri falan diyemi iyi

Bence karışık gitmek daha iyi.Ders ders gidince unutulur diye düşünüyorum.
Ben de ekimin 15inden itibaren böyle karışık bir plan yapacağım.

Aynen cnm dusunmem bile hata cocuklarimiz herseyden önemli onun herseyden once bana ihtiyaci vr benimde ona. Seninde Allah yardimcin olsun cnm kib..

Sagolasin tatlim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…