2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Cnm programin guzel bencede ama ben yapamiyorum boyle kafam hep diger derste kaliyo ders ders gitmek daha iyi oluyo bnm icin. Dersler bittikce motive oluyorum ama herkese gore degisir tabi kimisi bütün ogrenir kimisi parca parca

Canim cok iyi gidiyorsun tebrik ederim :) karisik gitmek de bir sakinca oldugunu dusunmuyorum, önemli olan dogru yöntemleri bilmek soru cozerken cok kolay gelsin :)
Canim guzel calismissin ilk gunlerden :) hep ayni dersi uzun sure calismak sıkabilir seni sıkıldıgını hissettiginde farkli derslere gecebilirsin ama bu gecisi alan egitim gk gy arasinda yapabilirsin zaten bir suru alana ayni anda calisiyoruz sadece alan ya da sadece egitim calisayim dersen bunalabilirsin :)
Ben 18 ekime kadar alan, türkçe matematik calismayi dusunuyorum. 18 ekimde dershanem acilicak gk ve egitime o zaman baslayayim dedim. Alan da cok fazla konu calismam gerektigi icin biraz onun yukunu hafifleteyim diye böyle yapiyorum ama ben.
Programini uygula baktin agir geliyor biraz hafifletirsin ya da hafif gelirse biraz daha gelistirirsin deneye yanila en iyi programi bulursun zaten kendine :)

Günaydın alan calısarak basladım bugün. Dün cok bakamamıştım okulda diploma islemleriyle ugrasmaya gittigim icin. Herkese iyi calismalar :)

Günaydın alan calısarak basladım bugün. Dün cok bakamamıştım okulda diploma islemleriyle ugrasmaya gittigim icin. Herkese iyi calismalar :)
Günaydın izumii benim de bugün oğlanın okulda toplantı var ama 2 saat de olsa bakmaya çalışacam
Aman arkadaşlar bu aralar hastalık kol geziyor boğazlarım şişti haksızlık var tam derse başladık neyse buna şükür

Kolay gelsin canim :) her araligi değerlendirip biraz da olsa calismak lazim yoksa ipin ucunu bi kere kacirdigimizde tekrar toparlamak zor oluyor
Gecmis olsun canim gün icinde bile hava degisimi oluyor hava degisiminden etkilenmemek cok zor, cok dikkat etmek lazim. Insallah hemen toparlarsin kendini

Iyi aksamlar kizlar :) Bugün alan calistim, simdi biraz Türkçe sorusu cozuyorum ales denemelerim vardi elimde onlari bitireyim dedim.herkesin calismasi iyi gidiyordur umarim :)
Arada ugrayanlar çalışmalarıni yazsin haberleselim birbirimizle :)

ayyyy bu sayfayı çok beğendim kızlar beni de dahil eder misiniz?
biyoloji mezunuyum 2016 kpss için uğraşıyorum:)
birlik olursak daha çok motive ederiz birbirimizi diye düşünüyorum:)

Hosgeldin canim,senin daha fazla zamanin varmis :)
su an yeni baslayanlar oluyor calismaya herkes calismasini duzenli olarak yazarsa motive olucagimiza ben de inaniyorum :)

H
Ho
Hoşgeldin cnm

Kızlar cuma günü hiç calisamadim bundan sonra calismadigim günleri yazmiycam kötü örnek olmaması için . Bugün 3 saat çalıştım 2 saat oyt 1 saat tarih konu ısınma hareketleri

İyi geceler kızlar çalışmalarınız iyi gidiyordur inşallah
Ebob ekok ve çarpanlara ayırmayı bitirdim.Geometride özel üçgenler, kare, dikdörtgen paralelkenar bitirdim.
Bayram arefesi olduğu için bu günlerim çok verimli geçmedi.Hızlanmayı planlamıştım.Artık bayramın son günlerinden itibaren hiç fire vermeden çalışmaya başlayacağım.

Merhaba kızlar yine ben
Olasılık konusunu da bitirip matematiği tamamlamış oldum.
Artık matematikten sadece soru çözeceğim.Deneme + soru bankası gideceğim.
Bir de çalışırken not aldığım bi defterim vardı.Kurallar vs. Direk kurallı sorular çıkıyor bazen.
Arada ona da böyle sorular oldukça bakar pekiştiririm.

Selam kizlar, ben de matematik ve biraz da alan calisarak gecirmeye calisiyorim günlerimi. Bayramda biraz aksamalar olabilir ama bayramdan sonra toparlariz.
☺ 18 ekimde dershanem acilicak o zaman rehberlik hocasi da bir program vericek bana o zaman daha duzenli bi calismaya baslarim diye dusunuyorum :) herkese iyi calismalar

Slm kızlar bugün üç saat alan calistim. Daha önce hic calismadigim bi bölüm o nedenle biraz yavas gidiyorum ama saglam gidiyorum ins :) ii çalışmalar herkese

Hosgeldin canim,senin daha fazla zamanin varmis :)
su an yeni baslayanlar oluyor calismaya herkes calismasini duzenli olarak yazarsa motive olucagimiza ben de inaniyorum :)
izumiciğim çok teşekkür ederim:)
benim motivemi kısıtlayan tek şey 2016 da kpss olacak mı olmayacak mı?
bu beni çok üzüyor belli bişey olsa ona göre çalışcam da ortada hol yok yumurta yok
kaldırılırsa çalıştıklarım boşuna gider diye üzülüyorum
keşke net bi açıklama yapsalar
kpss b grubu olmasaydım şimdiye 2015 kpss ine ne güzel girmiştim

Merhaba hanımlar...
Geçen yıl ki kpss planlarım pek çok sebeple baltalanmıştı.
Bu seferki için artık bir engelim kalmadığına inanıyorum.
Üstelik fazlasıyla da müsait bir durum içerisindeyim artık.
Yani kısaca demem o ki ben de aranıza katılsam hiç fena olmaz, çok da memnuniyet duyarım.

Canım yaşı çok problem etme. Avrupa'da üniversiteyi bitirip güzel bir işe girmek 30'dan başlıyor ve hayata daha iyi daha tecrübeli daha bilinçli başlıyorsun. Kariyerini de ona göre şekillendiriyorsun. Bizim gibi ülkelerde de 18'de üniye başlayıp 22'de mezun olup şap gibi ortada kalakalıyoruz. Kariyer planı falan hakgetire. Derdimiz bir yere kapağı atmak olmuş.Ne hayat tecrübesi, ne bilgi...

Onlarda üniversite okumayıp liseden direkt iş hayatına atılanlar bizim üniversite mezunu olanlara denk geliyor. İki gün önce 38 yaşındaki bir Almanla konuştum. 30'da bitirmiş üniversiteyi. 31'de başlamış iş hayatına. Ben 22'de mezun oldum diyince oha dedi bana Tabii kendi dilinde Sanırım beni üstün zekalı eğitimini çabuk bitiren zekilerden zannetti

Mrb kızlar tarihten ilk 6 ünite bitti konu calisp konu sonu testini çözüp özet çıkarıyorum.

İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
İlk Müslüman Türk Devletleri
Osmanlı Devleti Kuruluş ve Yükselme Dönemi
Osmanlı Devleti'nde Kültür ve Uygarlık
XVII. Yüzyılda Osmanlı Devleti (Duraklama Dönemi)
XVIII. Yüzyılda Osmanlı Devleti (Gerileme Dönemi)

canım yani bu konular mı bitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…