• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl canım çok haklısın, sorumsuzlukta çığır açmışlar resmen.

Mrs Pink Mrs Pink çok şeker olmuş ya , güle güle oturr

ben fotoğraf yükleyemiyorum ya her fotoğrafta aynı hatayı veriyor , küçültüyorum yine aynı çok uyuzz oldum :KK62:

Mrs Pink Mrs Pink bayıldım çok güzelll olmuş benim salonuma çok benziyor renkler aynı zatennn :-)
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Ayrıca iviit baktım ve hatırladım şimdi renkler aynı neredeyse :-)
curlygirl curlygirl canım çok haklısın, sorumsuzlukta çığır açmışlar resmen.

Mrs Pink Mrs Pink çok şeker olmuş ya , güle güle oturr

ben fotoğraf yükleyemiyorum ya her fotoğrafta aynı hatayı veriyor , küçültüyorum yine aynı çok uyuzz oldum :KK62:
Teşekkür ederim canıım :)
Ay bir göremedik senin fotoları ama yaa , nasıl bir kader bu ? :D

Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Ayrıca iviit baktım ve hatırladım şimdi renkler aynı neredeyse :-)

Teşekkür ederim canıım :)
Ay bir göremedik senin fotoları ama yaa , nasıl bir kader bu ? :KK70:

kk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı :KK51::KK43:

kk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı :KK51::KK43:
Aaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzu :D
@blisss bu arada albümüne bakmam hiç iyi olmadı, biz senin evin tam bitmiş halini görmemişiz sanki ya, mutfak ksımını da görmedik olur mu böyle Allasen? :D

Aaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzu :KK70:
@blisss bu arada albümüne bakmam hiç iyi olmadı, biz senin evin tam bitmiş halini görmemişiz sanki ya, mutfak ksımını da görmedik olur mu böyle Allasen? :KK70:
Ay eveettt görmedinizz :KK47::KK47::KK47: ozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum :D

Ay eveettt görmedinizz :KK47::KK47::KK47: ozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum :KK70:
Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü :D :D :D
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü

Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü :KK70: :KK70: :KK70:
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
Hihihi atlamışsınız işte eski formunda değil topik :D En kısa sürede inşallah :-):-)

Mrs Pink Mrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden:D

Back