• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yani pek ot cop degil bu da ama hanfendi usengec

Eskiden sağlık karneleri vardı ya benim sayfalar hep doluydu ya haha :KK70: :KK70:
Hastalık hastalığından vazgeçmiş olabilirsin ama önemli durumları aksatıyor olman çok fenaaa :KK12:

Kızzlar ama konu benim evimdi yahu ne zaman buraya geldik :-) Beni düşünüyorsunuz biliyorum kuzular çok sağol :KK19::KK15:

Ya ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/

Hahah degil mii :KK70:

evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.

hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha

Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..
sökülebilir tabi kuzu m2 ye bakmak lazım çok sıkıntı yaratıyosa

Ne yapsam acaba bi sure onunla mi yasasam. Iste guzellestirmek icin biseyler gerek, bi arkadasim kenardaki raflarin icine ayna kestirmemi onerdi mesela
Ay hayır bir de kahverengi boyuicaklar demiştin sanki dimi. Hangi akla hizmet acaba.
Ona engel olsan bir süre yaşanabilir belki yine :), çünkü en azından senin bunun aynısı diye gösterdiğin kadar kaba değil bu bence de..

Son düzenleme:
Ay hayır bir de kahverengi boyuicaklar demiştin sanki dimi. Hangi akla hizmet acaba.
Ona engel olsan bir süre yaşanabilir belki yine :), çünkü en azından senin bunun aynısı diye gösterdiğin kadar kaba değil bu bence de..
Kuzu boya zor degil ya, onu degistiririz kendimiz boyariz girmeden de yikmak masraf olucak baya, ileride kaldirtirim biseye benzer bi kiliga sokarsam diyorum, o yuzden eger olursa yardimlarinizi bekliyorum :)

Kuzu boya zor degil ya, onu degistiririz kendimiz boyariz girmeden de yikmak masraf olucak baya, ileride kaldirtirim biseye benzer bi kiliga sokarsam diyorum, o yuzden eger olursa yardimlarinizi bekliyorum :)
İvit işte bencede öyle yap zaten. Baştan rengini de düzgün bişey yapsalar uğraşmazdın hiç ama tabi ki kolay bir iş kendiniz de yaparsınız. Kullanılmayacak kadar kötü birşey yok yani ortada. Güçlerimizi birleştirerek bir kılığa sokarız o üniteyi bence :D

Kızzzlar sıkıldım çok ya hunili okuyayım dedim azıcık :D

12193370_1195913803769114_89970789178333537_n.jpg

Hadi bana yardım. malum kargo hala gelmedi arayan soran yok. dün gene sisteme kabul edilmedi diye girmişler. aradım müşteri hizmetlerini saydım gene. bana getirmeden sisteme nasıl kabul edilmedi notu giriyorsunuz diye. notunuzu düşüyorum size dönüş yapılacak demişler. siparişi iptal etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
http://urun.n11.com/lambader-ve-kose-aydinlatmalari/ege-light-uc-ayakli-lambader-P52031972
n11 de aynı ürün kargoyla beraber 107 tl yapıyor. iptal edip bunumu alsam diye düşünüyorum?

Günaydın kuzulaaar,
Hadi bana yardım. malum kargo hala gelmedi arayan soran yok. dün gene sisteme kabul edilmedi diye girmişler. aradım müşteri hizmetlerini saydım gene. bana getirmeden sisteme nasıl kabul edilmedi notu giriyorsunuz diye. notunuzu düşüyorum size dönüş yapılacak demişler. siparişi iptal etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
http://urun.n11.com/lambader-ve-kose-aydinlatmalari/ege-light-uc-ayakli-lambader-P52031972
n11 de aynı ürün kargoyla beraber 107 tl yapıyor. iptal edip bunumu alsam diye düşünüyorum?
Ay bu iş yılan hikayesine döndü yaaa nasıl gıcık oldum burdannn.
Kuzu kargoyu gidip alma şansınız yok mu. İnada bindirdiysen şayet haklısın :) Ama şimdi burda en geç 25 Kasım demiş kargoya verilişi, üretici kaynaklı gecikme falan dediler ya diğer sitede, burda da gecikirse diye düşünüyorum bu bir. İkincisi üreticiden geldiği için yine Arasla gelecek muhtemelen yine aynı sorunlar yaşanacak haliyle.
Yani ben alma şansınız varsa alın derim, bitsin bu çile. Şikayetini de takip edersin ondan sonra zaten.

Back