- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
kızlar hangi parfümü kullanıyosunuz
avondan bende kullanmıştım bi ara pur blanca odun çok sevdi kokuyu hatta ısrarla onu kullanmamı istiyo ama ben alışamadım o kokuyaBen Avon'un Rare Pearl parfümünü kullanıyorum. Rare Gold da güzel ama bir tutam daha ağır. Başka parfümler de kullandım ama bende kalıcı olan bu oluyor.
avondan bende kullanmıştım bi ara pur blanca odun çok sevdi kokuyu hatta ısrarla onu kullanmamı istiyo ama ben alışamadım o kokuya
aslında birazda onun istediği olsa iyi olurAa evet o da çok hoş bir koku, bak o da sevmiş hem..
celebre canım, cok seviyorumkızlar hangi parfümü kullanıyosunuz
oyle olunca cok sinir bozucu oluyor canım, bişi desen yanlıs anlıyorBencede onun sevdiğine ağırlık ver sen tabi hiç kullanmak istemiyorsan o ayrı :) Benim ki varya ne giyim kuşam ne parfüm hiç böyle şeylerle ilgilenmiyor sinir oluyorum yaaa. Ya bende pek takmam mesela mağaza gezmeyi sevmem ihtiyacım varsa alırım ama insan biraz özenir yaa resmen babam gibi giyiniyor uyuz oluyorumEl atacam ama benden gizli alıyor kıyafet falan offfffffffff
aslında birazda onun istediği olsa iyi olur
Bencede onun sevdiğine ağırlık ver sen tabi hiç kullanmak istemiyorsan o ayrı :) Benim ki varya ne giyim kuşam ne parfüm hiç böyle şeylerle ilgilenmiyor sinir oluyorum yaaa. Ya bende pek takmam mesela mağaza gezmeyi sevmem ihtiyacım varsa alırım ama insan biraz özenir yaa resmen babam gibi giyiniyor uyuz oluyorumEl atacam ama benden gizli alıyor kıyafet falan offfffffffff
celebre canım, cok seviyorum
benim tenime yakısıyor, oda seviyor :) ağır kokuları sevmiyorum da benCelebre çok tatlı bir koku ya..
benim ki sever giyimi kuşamı hatta bi takım alıcaktık delirtii aşkım bu ceket şöyle durmuyo bunun düğmeleri böyle filan ben yanında yoksamda resim atar nasıl olmuş filan diye onayımı almadan alışveriş yapmaz çok şanslıyım :)Bencede onun sevdiğine ağırlık ver sen tabi hiç kullanmak istemiyorsan o ayrı :) Benim ki varya ne giyim kuşam ne parfüm hiç böyle şeylerle ilgilenmiyor sinir oluyorum yaaa. Ya bende pek takmam mesela mağaza gezmeyi sevmem ihtiyacım varsa alırım ama insan biraz özenir yaa resmen babam gibi giyiniyor uyuz oluyorumEl atacam ama benden gizli alıyor kıyafet falan offfffffffff
bunuda değerlendirmeye aldım :)celebre canım, cok seviyorum
ilk tanıştığımızda kullanıyodum kokulara karşı çok duyarlı birazda ondan istiyoOnu baştan çıkarsın yeter
ilk tanıştığımızda kullanıyodum kokulara karşı çok duyarlı birazda ondan istiyo
Evet yaaa uyuz bişeyoyle olunca cok sinir bozucu oluyor canım, bişi desen yanlıs anlıyor
Abarttım biraz :) Ama mesela koyu renkler giyiyor sadece, çok bol giyiniyor, tshirt hiç giymiyor enden çizgili polo tarzı giyiniyor, kollarının boyu direğine kadar geliyor mesela daha kısa giymiyor hani basit şeyler gibi ama sonuç neredyse babam gibi bi giyim tarzı çıkıyorOnu baştan çıkarsın yeter
Kız nasıl baban gibi
canım güldürdün beni :) cok güzel anlatmıssınEvet yaaa uyuz bişey
Abarttım biraz :) Ama mesela koyu renkler giyiyor sadece, çok bol giyiniyor, tshirt hiç giymiyor enden çizgili polo tarzı giyiniyor, kollarının boyu direğine kadar geliyor mesela daha kısa giymiyor hani basit şeyler gibi ama sonuç neredyse babam gibi bi giyim tarzı çıkıyorvialanda gittik geçen zar zor normal bir tshirt ile capri giydirmeyi başardım ama giymez olayydı Allahımmmmmmmmmm neydi onlar öyle kendi bedeninden en az 2 beden büyüktü üstü caprisini anlatmak bile istemiyorum
Kıymetini bil canım yanında güzel görünsünbenim ki sever giyimi kuşamı hatta bi takım alıcaktık delirtii aşkım bu ceket şöyle durmuyo bunun düğmeleri böyle filan ben yanında yoksamda resim atar nasıl olmuş filan diye onayımı almadan alışveriş yapmaz çok şanslıyım :)
bunuda değerlendirmeye aldım :)
ilk tanıştığımızda kullanıyodum kokulara karşı çok duyarlı birazda ondan istiyo
bu erkekler aslında çok kolay varlıklarBenimkine koku olsun da ne olursa olsun hemen etkilenir o
niye o kadar bol giyiniyo ki benimkide tam tersi illa üstüne oturcak bi beden büyük giy diyorum sen bilmezsin erkek modasını diyoKıymetini bil canım yanında güzel görünsünAma duuurrrr el atıyorum ben yoksa bu gidişle 5 sene sonra takım elbiseli gezen omuz askısı takan bi adam olacak bu böyle gitmezz
Evet yaaa uyuz bişey
Abarttım biraz :) Ama mesela koyu renkler giyiyor sadece, çok bol giyiniyor, tshirt hiç giymiyor enden çizgili polo tarzı giyiniyor, kollarının boyu direğine kadar geliyor mesela daha kısa giymiyor hani basit şeyler gibi ama sonuç neredyse babam gibi bi giyim tarzı çıkıyorvialanda gittik geçen zar zor normal bir tshirt ile capri giydirmeyi başardım ama giymez olayydı Allahımmmmmmmmmm neydi onlar öyle kendi bedeninden en az 2 beden büyüktü üstü caprisini anlatmak bile istemiyorum
sizde mi farklı sehirlerdesiniz canımYa bak o bizde de var biraz, boyu bayağı uzun olduğu için bedenine uyan tshirt alsa boyu kısa geliyor, o yüzden 2 beden büyük alıyor, o zaman da çok aşırı bol oluyor ki zaten kendisi de çok zayıf.. Diyorum bari 1 beden büyük al ya da modeli biraz uzunca olanlardan al ama bedenine uygun al tam olur. Yok o öyle alışmış artıkın.. Mesafe de uzak, yakında olsam ben hallederim de o işi işte.. (aşkım forumda beni bulduysan kızma sakın emi öpüyorum seni)
sizde mi farklı sehirlerdesiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?