• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

niye o kadar bol giyiniyo ki benimkide tam tersi illa üstüne oturcak bi beden büyük giy diyorum sen bilmezsin erkek modasını diyo:KK70:
Rahat edemiyormuş beyefendi, takım elbiseden nefret eder okulda bile giymemeye çalışıyor ama onu bile büyük alıyor falan ama şöyle de bir gerçek var hiç ilgisi yok bu konulara resmen bilmiyor yavrum ilgilenen de olmamış artık benim elleirmde kuzucum oyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu yaaa kanım kaynadı :KK36:

Ya bak o bizde de var biraz, boyu bayağı uzun olduğu için bedenine uyan tshirt alsa boyu kısa geliyor, o yüzden 2 beden büyük alıyor, o zaman da çok aşırı bol oluyor ki zaten kendisi de çok zayıf.. Diyorum bari 1 beden büyük al ya da modeli biraz uzunca olanlardan al ama bedenine uygun al tam olur. Yok o öyle alışmış artıkın.. Mesafe de uzak, yakında olsam ben hallederim de o işi işte.. (aşkım forumda beni bulduysan kızma sakın emi öpüyorum seni :KK8:)
Hahahaha koptuummmmmm :KK70:Forumdan seni takip etme gibi bi alışkanlığı var mı?? Benim ki de hangi forum o diye sıkıştırdı bi ara söyledim falan ama nickimi falan bilmez, bulmaz inşallah adam bilgisayar öğretmeni valla buladabilir aha yandım ben o_O

Hahahaha koptuummmmmm :KK70:Forumdan seni takip etme gibi bi alışkanlığı var mı?? Benim ki de hangi forum o diye sıkıştırdı bi ara söyledim falan ama nickimi falan bilmez, bulmaz inşallah adam bilgisayar öğretmeni valla buladabilir aha yandım ben o_O
eniştelerde üye olup burda bizimle konuşuyolarmışşş ayy ne gülerimm:KK70::KK70:

Benimki biliyor forumu sürekli burda olduğum için, ne zaman sorsa kadınlar kulübündeyim diyorum, onca kadın orda napıyonuz ya diyor merak ediyor. Hatta bazen kendi rahatsızlıkları ile ilgili şeyleri girip okuyormuş forumdan dışarıdan tabi, diyor bana kadınlar kulübünde okumuştum falan.. :KK70: Kullanıcı adımı bilmiyor ama aşırı merak ediyor, bulayım mı diyor bazen, hele bir bul bak ben seni ne yapıyorum diyorum, tamam yaa ama istesem bulurum diyor. :KK70: Sonra benimle ilgili şeyler yazıyor musun, ne yazıyorsun diyor. Çok meraklı valla benimki yaa.. :P Cidden bulmak istese bulur, ameliyat olduğum için hangi forumda takıldığımı bilir yani :KK17:

eniştelerde üye olup burda bizimle konuşuyolarmışşş ayy ne gülerimm:KK70::KK70:
Aynenn hahaha :KK70:

Benimki biliyor forumu sürekli burda olduğum için, ne zaman sorsa kadınlar kulübündeyim diyorum, onca kadın orda napıyonuz ya diyor merak ediyor. Hatta bazen kendi rahatsızlıkları ile ilgili şeyleri girip okuyormuş forumdan dışarıdan tabi, diyor bana kadınlar kulübünde okumuştum falan.. :KK70: Kullanıcı adımı bilmiyor ama aşırı merak ediyor, bulayım mı diyor bazen, hele bir bul bak ben seni ne yapıyorum diyorum, tamam yaa ama istesem bulurum diyor. :KK70: Sonra benimle ilgili şeyler yazıyor musun, ne yazıyorsun diyor. Çok meraklı valla benimki yaa.. :p Cidden bulmak istese bulur, ameliyat olduğum için hangi forumda takıldığımı bilir yani :KK17:

Benimki de soruyor o soruları, hepsi meraklı demek ki bide kadınlar meraklı olur derler varya hiç alakası yok :KK20:

canım diyetisyen bi çay vermişti ödem atmak için bi tane yeşil elmayı dörde bölüyosun, bi tane kabuk tarçın, dört beş tane karabiber tohum şeklinde çekilmemiş oluyodu sanırım, bi tane de yarım limon bir buçuk litre suyla kaynatıyosun iki üç dk onu gün içinde içiyosun ben tam soğumadan ılıkken bitiriyodum onu günde en az bi saat yürüyüş geç saatte yemek yememeye çalıştım birde gün içinde mutlaka bi kase yoğurt içine bol miktarda çörek otuyla yedim onun dışında dikkat ettiğim pek bişey yoktu çok güzel kurtuldum kilolardan ama sonra ilaç kullandım kan iğneleri olmuştum onlar tekrar kilo almama neden oldu şimdi düğüne kadar vermek istiyorum spora daha kalıcı olur diye düşünüyorum spora da başlıcam inşallah

Back