- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Rahat edemiyormuş beyefendi, takım elbiseden nefret eder okulda bile giymemeye çalışıyor ama onu bile büyük alıyor falan ama şöyle de bir gerçek var hiç ilgisi yok bu konulara resmen bilmiyor yavrum ilgilenen de olmamış artık benim elleirmde kuzucum oyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu yaaa kanım kaynadıniye o kadar bol giyiniyo ki benimkide tam tersi illa üstüne oturcak bi beden büyük giy diyorum sen bilmezsin erkek modasını diyo
Hahahaha koptuummmmmmYa bak o bizde de var biraz, boyu bayağı uzun olduğu için bedenine uyan tshirt alsa boyu kısa geliyor, o yüzden 2 beden büyük alıyor, o zaman da çok aşırı bol oluyor ki zaten kendisi de çok zayıf.. Diyorum bari 1 beden büyük al ya da modeli biraz uzunca olanlardan al ama bedenine uygun al tam olur. Yok o öyle alışmış artıkın.. Mesafe de uzak, yakında olsam ben hallederim de o işi işte.. (aşkım forumda beni bulduysan kızma sakın emi öpüyorum seni)
eniştelerde üye olup burda bizimle konuşuyolarmışşş ayy ne gülerimmHahahaha koptuummmmmmForumdan seni takip etme gibi bi alışkanlığı var mı?? Benim ki de hangi forum o diye sıkıştırdı bi ara söyledim falan ama nickimi falan bilmez, bulmaz inşallah adam bilgisayar öğretmeni valla buladabilir aha yandım ben
seni çok iyi anlıyorumEvet canım ne yazık ki.. Arada 9 saate yakın mesafe var.
Hahahaha koptuummmmmmForumdan seni takip etme gibi bi alışkanlığı var mı?? Benim ki de hangi forum o diye sıkıştırdı bi ara söyledim falan ama nickimi falan bilmez, bulmaz inşallah adam bilgisayar öğretmeni valla buladabilir aha yandım ben
eniştelerde üye olup burda bizimle konuşuyolarmışşş ayy ne gülerimm
seni çok iyi anlıyorumbizim de 6 saat canım
ben memurum canım, oda polis sizÖğretmen misin canım sen de? Ya da o mu öğretmen? Ya da ikiniz de mi? Hehe
Aynenn hahahaeniştelerde üye olup burda bizimle konuşuyolarmışşş ayy ne gülerimm
Benimki biliyor forumu sürekli burda olduğum için, ne zaman sorsa kadınlar kulübündeyim diyorum, onca kadın orda napıyonuz ya diyor merak ediyor. Hatta bazen kendi rahatsızlıkları ile ilgili şeyleri girip okuyormuş forumdan dışarıdan tabi, diyor bana kadınlar kulübünde okumuştum falan..Kullanıcı adımı bilmiyor ama aşırı merak ediyor, bulayım mı diyor bazen, hele bir bul bak ben seni ne yapıyorum diyorum, tamam yaa ama istesem bulurum diyor. Sonra benimle ilgili şeyler yazıyor musun, ne yazıyorsun diyor. Çok meraklı valla benimki yaa.. Cidden bulmak istese bulur, ameliyat olduğum için hangi forumda takıldığımı bilir yani
bizim adımız çıkmış bi kere ondan böyleAynenn hahaha
Benimki de soruyor o soruları, hepsi meraklı demek ki bide kadınlar meraklı olur derler varya hiç alakası yok
ben memurum canım, oda polis siz
iyi bak çevrende mutlaka satan biri vardırKızlar bu arada avon ürünlerine nasıl ulaşabiliyorsunuz? Her yerde yoklar
Kızlar bu arada avon ürünlerine nasıl ulaşabiliyorsunuz? Her yerde yoklar
Yok sanırım yaa ama daha bi dikkat edeyim artıkiyi bak çevrende mutlaka satan biri vardır
ben bi arkadaşımdan alıyorum o satıyoduYok sanırım yaa ama daha bi dikkat edeyim artık
ben bi arkadaşımdan alıyorum o satıyodu
aa gerçekten mi :)Siz deyince kataloğa bakiim dedim, senin pur blanca 3lü set indirime girmiş 30 lira..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?