- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende işler ters yürüyo canım :):) o saate kadar canlanmış olman gerekir canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende işler ters yürüyo canım :):) o saate kadar canlanmış olman gerekir canım :)
fark ettim :)bende işler ters yürüyo canım :)
hiç anlatmıyosun nasıl geçti neler oldu :)tatlımmm :) erkek ark. dün tanıstı annem ile :)
yemek hazırladım canım, marifetlerimi gösterdim beyefendiye :) genel olarak iyi di. Gelene kadar heyecanlıydım ama sonra servis yaparken gecti. annem de sevdi galiba tam olarak söylemese de :) asıl korktuğum babam ve abim bakalım o zaman ne olacakhiç anlatmıyosun nasıl geçti neler oldu :)
hiç merak etme çok güzel geçiyo o stresi yaşadığınla kalıyosun :)yemek hazırladım canım, marifetlerimi gösterdim beyefendiye :) genel olarak iyi di. Gelene kadar heyecanlıydım ama sonra servis yaparken gecti. annem de sevdi galiba tam olarak söylemese de :) asıl korktuğum babam ve abim bakalım o zaman ne olacak
Zaten özür mesajı attı. Akşam konuşuruz dedi bakalım. Ailesinden de sözü alacaz. Benim annm zaten yapacak :)biz kadınlar olarak zaten hep orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama yıpranmayalım üzülmeyelim diye onlar sadece yok olmaz demeyi biliyo
bende okul bitince evlenicem çünkü kpss ile filan ugraşmak istemiyorum
izmitte bi işi bulurum kurulu bi düzenimiz olur diyorum bi işe girdi çıktı yapmak istemiyorum çocuğum olana kadar...
ama adam bu fedakarlığımın farkında değil
Canım eb alıp ona göre eşya alalım diypruz bilmiyorumcanım iyice düşün taşın, ne olursa basta oluyor sonrası zor
Ben sana yazında demiştim demi:) o zaman dinlemiyodun:)hiç merak etme çok güzel geçiyo o stresi yaşadığınla kalıyosun :)
aman herşey tatlıya bağlansında :)Zaten özür mesajı attı. Akşam konuşuruz dedi bakalım. Ailesinden de sözü alacaz. Benim annm zaten yapacak :)
yaşamadan bilinmiyomuş kiBen sana yazında demiştim demi:) o zaman dinlemiyodun:)
ay canım ya insallah oyle olurhiç merak etme çok güzel geçiyo o stresi yaşadığınla kalıyosun :)
tamam ama boş evde de oturamazsın kiCanım eb alıp ona göre eşya alalım diypruz bilmiyorum
SSSIIIKKKIIICCCIIIIbugün çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo
vakit geçmiyo bi türlüSSSIIIKKKIIICCCIIII
Ben veriyorum aslında ama çok yavaş yaa ramazandan beridir 3 kilo verdim kaldı öyle ilerlemiyor çünkü çok katı uygulamıyorum bişeyler Canım sen iyi vermişsin o 12 kiloyu neler yapıyordun anlatsana ve aynısını yap bence deneyip sonucunu görmüşsünnapcez biz ben üç sene önce iki ayda 12 kilo vermiştim ayni şeyi mi uygulasam diyetle de değil aslında çok az bi dikkatle bi çay ve hafif spor yürüyüşle
Hmm haklısın canım ama benim sevgili de öğretmen o kaytarmaya çalışıyor gerçi onunkiler kuzudan ziyade kurtlar lise hocası çünküBende msyıs istiyodum. Ama nidan mayıs demk benim 2hafta okula gitmemem demk. Bu seferde o kuzucuklarıma yazık (
Kıyamam yaa çok önemli ders değilse hayatta gitmezdim okula ben tek ders için hele ki ama öndemli demek ki gittiğine göre (gittin dimi bu arada?) siz düğünü ne zaman düşünüyordunuz canım? Acaba sen mi ben mi önce gelinlikçileri dolaşmaya başlayacağız? Ben kasım7aralık gibi başlarım herhalgünaydın tatlım okula gitmek istemiyorum hemde tek ders için off valla fatihten başka yerde bulabilceğime inanmıyorum ki ben :)
3-4 kilo versem güzel olur aslında :)
hoşgeldin aramıza vaktin yaklaşmış hazırlıklara başladın mı :)
Canm görev yaptğmz yerde 4 5 ay idare etck eşyamz var. Haziranda da tayin isticez zaten
Yurtta kalsınlar yaa niye sizde kalıyor onlar?? Ben olsam kabul etmezdim helal olsun gerçekten duyarlı bir insanmışsınCanım ailesi köyde oturuyo bi abiside var. Onun 2oğlu var biri seneye ortaokula başlıcak ama köyde okul yok mecbur bizim yaşadığımıx yere gelecekler ben bunu dün öğrendim ve kabul ettim o çocuklar köyden çıkması gerek bunun da başka yolu yok yani seneye eylülden itibaren bizle kalacaklar. Ve ben 2 çock annesi gibi olacam mecbur.Bende annemin dediğini düşündüm benim burda evliliğimin tadını yaşayacm 4ay var. Ven ben burda en azından kendi eşyalarım olsun istiyorum artık.beyefendiye bunu anlatmadan yok demeye başladı. Düşün 2yeğenini kabul ediyorum kendi memleketinde yaşamaya tamam diyorum beyefendi sadece eşyaları taşımamak içn yok diyo. Ki zaten yatak odası oturma odası ve beyaz eşya alonsın diyorum
Kıyamam yaa çok önemli ders değilse hayatta gitmezdim okula ben tek ders için hele ki ama öndemli demek ki gittiğine göre (gittin dimi bu arada?) siz düğünü ne zaman düşünüyordunuz canım? Acaba sen mi ben mi önce gelinlikçileri dolaşmaya başlayacağız? Ben kasım7aralık gibi başlarım herhal
ayyy güldürdün beni gelincik:)Günaydınlar bu aradaaa daha doğrusu tünaydınlar hatta iyi akşamlar mı demem gerekiyordu